Zoekmachine optimalisatie bureau voor Google

Ben je op zoek naar een professioneel zoekmachine optimalisatie bureau waaraan je de SEO van jouw bedrijf kunt uitbesteden? Dan ben je hier in elk geval al op de juiste plek. Elk bedrijf die op internet goed zichtbaar en vindbaar wil zijn voor zijn doelgroep heeft een goede website nodig die voldoet aan de laatste ontwikkelingen van Google. 

Door zoekmachine optimalisatie wordt jouw website beter en sneller gevonden door jouw doelgroep. Je bent hier misschien terechtgekomen, omdat je de zoekmachine optimalisatie wilt laten uitbesteden aan een professioneel en ervaren bedrijf of misschien ben je hier omdat je gewoon iets meer informatie wilt over zoekmachine optimalisatie. Search Clicks weet hoe Google werkt! Wij staan zelfs bekend als de beste Google specialist in België!

Ons zoekmachine optimalisatie bureau Search Clicks heeft de afgelopen 10 jaar veel bedrijven geholpen met hun online aanwezigheid en hierdoor hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan. Dit zorgt ervoor dat ons team van experts jou het beste kan helpen om de belangrijkste elementen te krijgen die nodig zijn voor de meest effectieve zoekmachine optimalisatie.

Onze specialisten helpen de juiste zoekwoorden voor je te kiezen door middel van een zoekwoordonderzoek. Hierbij focussen zij zich vooral op consumentenpsychologie en het zoekgedrag van jouw doelgroep. Ook zullen zij door middel van een SEO- analyse nagaan wat de meest effectieve manier is voor de zoekmachine optimalisatie van jouw bedrijf. Zo weten wij precies waar de meeste kansen liggen om de zoekmachine optimalisatie van jouw website te verbeteren.

Meer klanten bezoekers aanvragen
voor jouw
bedrijf!

De voordelen van SEO-optimalisatie voor jouw bedrijf

Naast een goede vindbaarheid en positie binnen Google zet je zoekmachine optimalisatie om een aantal andere redenen in. We hebben de belangrijkste voor je op een rijtje gezet.

Vertrouwen

Doordat je scoort op de eerste tweede of derde plaats in de zoekmachine kan dat potentiele klanten het idee geven dat je een van de topspelers in de branche bent.  Een ander voordeel van SEO is dat het suggereert dat wat jouw aanbod beter is dan de concurrentie. Search Clicks is hier de juiste partner voor om dit ook voor jouw bedrijf te realiseren.

Betere ervaring

Er zijn veel manieren om jouw website te verbeteren en de gebruikerservaring te maximaliseren. Dit omvat het verstrekken van relevante informatie aan jouw publiek met foto's of video's ter ondersteuning van tekst, maar ook gemakkelijk navigeren webpagina's en een mobielvriendelijke website configuratie.

Gerichte kwaliteitsverkeer

SEO heeft een groot voordeel namelijk dat het een inbound marketingstrategie is. In tegenstelling tot traditionele "uitgaande" advertentiekanalen, waarbij je contact moet opnemen met consumenten, of ze nu wel of niet van je willen horen. Wij gebruiken zoekmachine optimalisatie als inkomende methoden om het jouw doelgroep gemakkelijk te maken je te vinden wanneer ze opzoek gaan naar jouw diensten of producten.

Zoekmachine optimalisatie? Jouw sleutel tot succesvol ondernemen

Voor veel bedrijven betekent succes een sterke aanwezigheid op het internet. Om topposities in Google te behalen, moeten bedrijven de SEO van hun website optimaliseren door strategieën toe te passen die voldoen aan de rangschikking criteria van Google. Ranking factoren zoals laadsnelheid, website beveiliging en content van hoge kwaliteit. Hiermee verkrijgt deze pagina verwijzingen van andere websites die jouw pagina’s interessant genoeg vinden om te delen. Hoe meer relevante websites verwijzen naar jouw bedrijf hoe hoger je uiteindelijk in Google zal ranken.

Zorg ervoor dat je bedrijfsgegevens correct zijn op elk platform

Bedrijfsgegevens zoals naam, adres en telefoonnummer zijn de essentie van je lokale SEO-strategie. Het is het eerste waar lokale klanten op klikken wanneer ze zoeken naar een bepaald bedrijf in hun omgeving. Zorg er dus voor dat je bedrijfsgegevens altijd accuraat en consistent zijn in elke vermelding die je online of offline plaatst. Dit klink misschien voor de hand liggend maar vaak vergeten bedrijven hun gegevens te updaten wanneer bijvoorbeeld het telefoonnummer is veranderd. Trap niet in deze val en controleer de gegevens op elk platform waar je bedrijf aanwezig is.

Zorg ervoor dat je positieve reviews krijgt

Bijna 90% van de klanten voelen zich gerustgesteld door positieve reviews. Zeker wanneer je je richt op de lokale markt. Klanten zien nog steeds graag wat andere klanten uit de buurt over je bedrijf hebben geschreven. Zorg er dus voor dat je veel positieve reviews krijgt als je wilt dat je lokale SEO-strategie werkt. Meer reviews krijgen zijn een topprioriteit, dus maak gebruik van elke gelegenheid om je klanten eraan te herinneren hoe belangrijk hun feedback is. Als je er niet gemakkelijk in slaagt om klanten te overtuigen om een review te plaatsen, probeer ze dan te overtuigen met een actie of een korting wanneer ze terugkomen.

Vergeet de sociale media kanalen niet te gebruiken

Sociale media kanalen zijn nauw verbonden met lokale SEO. Platformen zoals Facebook, Instagram, Pinterest, TikTok of LinkedIn helpen je om snel en gemakkelijk in contact te komen met klanten uit de buurt, dus vergroot je aanwezigheid op deze kanalen zo veel als je kunt. Pas ook je content aan naar lokale content. Dit zal onmiddellijk de interesse van je publiek trekken. Vermeldt zeker Antwerpen in je berichten en praat over recente of toekomstige evenementen in de stad die je bedrijf en doelgroep verbinden.

Gebruik de lokale bedrijfslatformen en community’s

Vergeet ook zeker niet de lokale bedrijfsplatformen en community’s te gebruiken zoals bijvoorbeeld ondernemers verenigingen, VOKA Antwerpen, lokale kranten en radiostations. Zet jezelf af en toe in de spotlights want dit helpt weer om je websites te linken aan andere bekende namen en merken. Hoe sterker je netwerk en hoe bekender je ambassadeurs, hoe geloofwaardiger en lokaal verankerd je overkomt bij het Google algoritme.

Zorg dat je website mobile-first is

Zoals we eerder in dit artikel hebben vermeld, zoekt de overgrote meerderheid van de klanten tegenwoordig naar een product of dienst via hun smartphone. Het is dus een absolute must dat je website ontworpen is om mobiel te kunnen gebruiken. Gebruiksvriendelijkheid is een extra troef. Als klanten snel en gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze zoeken, zal dit je alleen maar meer succes opleveren. 

Boek een afspraak!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf om in aanmerking te komen voor een samenwerking? Boek dan direct een afspraak met een van onze SEO specialisten.

Website-audit

Wij maken een analyse van hoe de aanwezigheid van je website op dit moment is en maken hier vervolgens een uitgebreide scan van. Hieruit maken wij een implementatieplan met meetbare resultaten voor je.

Zoekwoorden Onderzoek

Onze SEO specialist zoekt uit welke zoektermen populair en relevant zijn, hierdoor weten wij precies waar jouw doelgroep op zoekt.

Concurrentie analyse

We bekijken de strategieën van jouw concurrentie en vergelijken deze dan met jouw huidige website, zodat wij erachter komen wat we wel en niet het beste kunnen gebruiken.

Strategie en optimalisatie

Door middel van een unieke strategie die precies bij jouw website past zetten wij jouw website helemaal klaar om goed gevonden te worden in de zoekmachine.

Linkbuilding

Nadat de website volledig is geoptimaliseerd voor Google, zullen wij maandelijks waarde sturen door middel van kwalitatieve en relevante links. Door onze geheime linkbuilding strategie staat jouw bedrijf binnenkort bovenaan in de zoekmachine.

Onze Resultaten

FAQ

Veelgestelde vragen
over zoekmachine optimalisatie

🔎 Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie van een website houdt in betere vindbaarheid in het organische gedeelte van Google. Dit is een online marketing strategie waarbij jouw website hoger gaat scoren in de zoekresultaten van zoekmachines. Hiervoor kun je een zoekmachine optimalisatie bureau inhuren. Deze zal een strategie gebruiken die perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelen. Organische zoekresultaten zijn een van de belangrijkste manieren om online verkeer naar je website te krijgen, dus het is van belang dat dit goed gebeurt.

📈 Wat is het doel van zoekmachine optimalisatie?

Bij zoekmachine optimalisatie zorg je dat het verkeer naar jouw website meer uit jouw doelgroep gaat bestaan zodat je meer relevante bezoekers krijgt. Een zoekmachine optimalisatie bureau helpt je hierbij door bijvoorbeeld zoekwoorden in je content te verwerken die jouw specifieke doelgroep aantrekt.

💻 Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Het is een verzamelnaam voor alle activiteiten die je uitvoert om ervoor te zorgen dat je website hoger scoort in de organische resultaten van zoekmachines zoals Google. Search Engine Advertising (SEA) daarentegen draait om adverteren. Bij gebruik van SEA-campagnes zullen advertenties voor jouw organisatie worden weergegeven in de zoekresultaten boven de organische resultaten. Beide vormen van online marketing zijn er natuurlijk op gericht meer verkeer naar de website te trekken. Het grote voordeel van SEO is ongelimiteerde gratis bezoekers, terwijl je met een advertentie in Google direct bovenaan staat maar wel betaald per geklikte bezoeker, ben je door het advertentiebudget heen? Dan is jouw bedrijf ook direct niet meer zichtbaar.

💰 Waarom het belangrijk is om bovenaan in de zoekmachine te staan?

Zoekmachine optimalisatie is in de praktijk het verhogen van de kwaliteit van het verkeer naar jouwe website via organische zoekresultaten. Een hogere positie wanneer iemand een zoekwoord in jouw branche zoekt, vergroot de zichtbaarheid van jouw merk online. Dit geeft je op zijn beurt meer mogelijkheden om kwaliteit leads om te zetten in klanten.

🤔 Wat is nodig om bovenaan in de zoekmachine te staan?

Om bovenaan in een zoekmachine te staan, moet je content gebruiken die relevant genoeg is om weergegeven te worden voor het ingetypte zoekterm. Inhoud van hoge kwaliteit is een belangrijke factor voor jouw positie in Google. Identificeer en target een specifieke zoekwoordgroep voor elke pagina op jouw website. Update ook regelmatig de inhoud, dit  wordt gezien als een van de beste indicatoren voor de relevantie van een site, dus zorg ervoor dat je deze actueel houdt.

Richt je ook op het maken van relevante links in de tekst Beschrijf jouw visuele media en videomedia altijd met behulp van alt-tags of alternatieve tekst beschrijvingen. Zo stellen zoekmachines jouw pagina vast om deze te herkennen voor een bepaald zoekterm.

Na een goede optimalisatie op de pagina is het ook van belang goede relevante backlinks te verkrijgen naar de pagina toe. Dit zorgt voor meer autoriteit in de ogen van Google. 

search clicks
+
ACTIEVE KLANTEN
+
TOP 10 RANKINGS
zoekmachine optimalisatie
Laat zoekmachine optimalisatie over aan een bureau

Met zoekmachine optimalisatie kunt je betere relaties opbouwen met jouw publiek, klantervaring verbeteren, autoriteit vergroten en meer mensen met interesse naar je site halen en daarom een grote voorsprong hebt op de concurrentie. De specialisten van Search Clicks staan voor je klaar. 

Een SEO-specialist onderzoekt, analyseert de trends en de beste strategieën om dit vervolgens toe te passen in de praktijk om de zoekresultaten te verbeteren. Het algemene doel is om het verkeer naar een website te verhogen door verschillende trefwoorden en onderwerpen te gebruiken en de gebruikerservaring te verbeteren om te voldoen aan de richtlijnen van zoekmachines.

Voordelen van een zoekmachine optimalisatie bureau?

Een van de belangrijkste voordelen van het inschakelen van een zoekmachine optimalisatie bureau is dat je niet zelf uit hoeft te zoeken hoe het nou allemaal precies werkt. Dit scheelt enorm veel tijd, maar daarnaast is het ook geen makkelijke weg. Er komt namelijk veel kijken bij het vindbaar maken van jouw website op Google. Onze experts hebben meer dan 10 jaar ervaring in SEO, deze kennis hebben ze vergaard in Californië, de Verenigde Staten en daarna eigen gemaakt voor de Belgische zoekmachine. 

Waarom een zoekmachine optimalisatie bureau?

Je zou zelf informatie kunnen inwinnen en aan de slag gaan met zoekmachine optimalisatie. Echter kan dit meer schade dan succes opbrengen als dit niet op een juiste manier wordt gedaan. Bespaar jezelf dus een hoop tijd en geld door het werk over te laten aan een specialist. Doe de gratis SEO analyse om te kijken of jouw bedrijf in aanmerking komt voor onze exclusieve SEO campagnes. 

Professioneel Zoekmachine optimalisatie

Bij Search Clicks draait het alleen maar om kwaliteit. Om dit te waarborgen nemen we een beperkt aantal nieuwe klanten aan. We hoeven niet het grootste klantenbestand te hebben zolang onze klanten maar de afgesproken doelstellingen behalen. Dat levert natuurlijk langdurige zakenrelaties op wat veel waardevoller voor ons is. Dus als jij of je bedrijf op zoek is naar meer lokale klanten, aarzel dan niet en contacteer ons of doe de SEO-analyse op onze website. Vergeet niet, de plaatsjes zijn beperkt!

Vul het onderstaande formulier in:

    *Privacy is gewaarborgd.

    × Kan ik je helpen?