Waarom kiezen voor een zoekmachine marketing bureau?

Door middel van zoekmachine marketing, geregeld via een bureau, zorg je ervoor dat jouw website bovenaan zal komen te staan in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit is niet alleen zo voor de organische resultaten, maar zelfs voor de advertenties. Als jouw website en jouw advertenties op een goed zichtbare plek worden getoond, zal je bedrijf een voorsprong krijgen op de concurrentie. Daarbij is het zo dat de meeste internet gebruikers eigenlijk alleen maar op het eerste aantal resultaten klikken en dit is waarom de websites die op deze plekken getoond worden ook de meeste organische bezoekers, en daarbij toekomstige klanten, naar hun website lokken.

Meer klanten bezoekers aanvragen
voor jouw
bedrijf!

Dit is hoe zoekmachine marketing werkt:

Mensen zullen op internet gaan zoeken naar een dienst of een product.

Om te vinden wat ze zoeken, voeren ze bepaalde zoektermen in bij de zoekmachine.

Deze zoekmachines zullen dan jouw website vinden via een reclame of via het natuurlijke deel.

Wanneer de zoekwoorden die worden gebruikt in de zoekopdracht ook te vinden zijn in jouw advertentie of pagina zal jouw website, of advertentie, bovenaan op de Google ranglijsten worden getoond.

De klanten die jouw website op deze manier vinden, zullen vervolgens hoogstwaarschijnlijk contact met je opnemen.

Wat is de bedoeling van een zoekmachine marketing bureau?

Het grootste voordeel aan een zoekmachine marketing bureau is dat deze ervoor zorgen dat de advertenties van adverteerders worden getoond aan klanten wanneer deze ook daadwerkelijk iets zullen opleveren. Dit wil zeggen dat de klanten de juiste advertenties zullen zien op het moment dat zij ook inderdaad dat product, dienst of service willen aanschaffen. Daarbij kunnen potentiële klanten je ook nog eens terugvinden in de zoekresultaten van verschillende zoekmachines, waaronder Google.

Hierdoor is de kans meer dan dubbel zo groot dat de juiste doelgroep voor jouw bedrijf jouw website zal vinden en als gevolg hiervan contact met je zal opnemen. Er is geen enkele andere manier van adverteren die zo’n resultaten levert. Daarom is zoekmachine marketing ook zo ontzettend effectief en goed om je bedrijf, niet alleen op de korte termijn, maar ook op de lange termijn, te laten groeien.  

Actieve klanten
Nog aan te nemen
Boek een afspraak!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf om in aanmerking te komen voor een samenwerking? Boek dan direct een afspraak met een van onze SEO specialisten.

Website-audit

Wij maken een analyse van hoe de aanwezigheid van je website op dit moment is en maken hier vervolgens een uitgebreide scan van. Hieruit maken wij een implementatieplan met meetbare resultaten voor je.

Zoekwoorden Onderzoek

Onze SEO specialist zoekt uit welke zoektermen populair en relevant zijn, hierdoor weten wij precies waar jouw doelgroep op zoekt.

Concurrentie analyse

We bekijken de strategieën van jouw concurrentie en vergelijken deze dan met jouw huidige website, zodat wij erachter komen wat we wel en niet het beste kunnen gebruiken.

Strategie en optimalisatie

Door middel van een unieke strategie die precies bij jouw website past zetten wij jouw website helemaal klaar om goed gevonden te worden in de zoekmachine.

Linkbuilding

Nadat de website volledig is geoptimaliseerd voor Google, zullen wij maandelijks waarde sturen door middel van kwalitatieve en relevante links. Door onze geheime linkbuilding strategie staat jouw bedrijf binnenkort bovenaan in de zoekmachine.

99%

1ste pagina

83%

Bezoekers

66%

Aanvragen

53%

Conversie

Onze Resultaten

zoekmachine marketing
Waarom is bovenaan staan in de zoekmachines zo belangrijk?

Wanneer je een website optimaliseert voor zoekmachines wordt er meteen verkeer naar jouw website gestuurd vanaf de verschillende zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat je al het relevante verkeer voor je e-commerce bedrijf ook kan doorsturen naar je webshop en kan je zo de verkoop stimuleren en de omzet verhogen. SEO is niet alleen belangrijk voor een eigen webshop, maar is ook een goede marketing tool voor als je je website gebruikt voor affiliate marketing of als je een blog hebt. Zo heb je ook hiervoor de juiste bezoekers en zullen je inkomsten stijgen.

Wat is ervoor nodig om bovenaan in de zoekmachine te staan?

Het allerbelangrijkste om bovenaan in de zoekmachines te komen staan, zijn de zoektermen die er worden gebruikt. Zorg ervoor dat de populairste zoektermen overeenkomen met de keywords die jij gebruikt op jouw website. Voer eens een aantal zoekopdrachten uit met zoektermen waarvan jij denkt dat ze populair zijn. Je kan ook zien hoe relevant deze termen zijn aan de hand van je concurrentie. 

Als jouw zoekopdrachten jou leiden naar jouw concurrenten die dezelfde producten aanbieden die jij aanbiedt, dan kun je je best gaan doen om te zorgen dat jij een groter aandeel van die markt in handen zal krijgen. Wanneer de zoektermen die jij gebruikt geen producten van gelijke aard opleveren, probeer dan eens een paar andere, misschien specifieke, woorden op te zoeken en vind zo de woorden die het meest winstgevend zullen zijn.

Buiten dit moet je natuurlijk ook zorgen voor goede content op je website. Op deze manier weet je op nationaal of lokaal niveau welke strategie voor linkbuilding het beste is voor jou. Probeer wel ook de focus vooral op het zoeken van advertentiecampagnes te leggen, want het vaststellen van een strategie en van je budget is extreem belangrijk.

Wanneer je graag hulp wilt bij zoekmachine marketing neem dan eens een kijkje op onze website. Ons zoekmachine marketing bureau Search Clicks heeft al ruim 10 jaar ervaring met het helpen van andere bedrijven om hogere posities in de rankings van Google te verkrijgen. Niet alleen helpen wij om deze positie voor jouw bedrijf te verbeteren, we geven zelfs SEO cursussen aan ondernemers. Bij ons bedrijf draait het namelijk puur om kwaliteit. Dit is dan ook de reden dat wij niet al te veel klanten aannemen. Wij willen niet de grootste klantenkring, maar juist dat de huidige klanten hun doelstellingen kunnen behalen. Zo krijgen wij langdurige relaties met deze klanten en dit is voor ons veel meer waard.

Professioneel zoekmachine marketing

Bij Search Clicks draait het alleen maar om kwaliteit. Om dit te waarborgen nemen we een beperkt aantal nieuwe klanten aan. We hoeven niet het grootste klantenbestand te hebben zolang onze klanten maar de afgesproken doelstellingen behalen. Dat levert natuurlijk langdurige zakenrelaties op wat veel waardevoller voor ons is. Dus als jij of je bedrijf op zoek is naar meer lokale klanten, aarzel dan niet en contacteer ons of doe de SEO-analyse op onze website. Vergeet niet, de plaatsjes zijn beperkt!

Vul het onderstaande formulier in:

    *Privacy is gewaarborgd.