Een goedkope website laten maken met WordPress?

Wil je graag een WordPress website laten maken voor jouw bedrijf? Search Clicks staat voor je klaar. Als hét webdesign bedrijf van België weten onze designers precies hoe ze jouw wensen moeten vertalen naar een WordPress website. Zij beschikken over het juiste opleiding, ervaring en inzicht. Zo bouwen we voor elk bedrijf in iedere branche een op maat gemaakte website die zijn doel bereikt. Offline, maar ook op de digitale snelweg.

WEBSITE AANBOD

  • Binnen 4 weken online!
  • Max. 8 pagina's gevuld
  • Zelf je website aanpassen
  • Google vriendelijk
  • Keuze uit onze bewezen templates
  • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
  • Gespreid betalen mogelijk!

Een WordPress website voor een alles-in-één prijs

Als bedrijf wil je een professionele website laten maken, maar liever niet teveel investeren. Je wilt namelijk ook rekening houden met onvoorziene kosten. Als je kiest voor het alles-in-één pakket van Search Clicks is dat niet nodig. Wij kunnen een goedkope website laten maken voor een aantrekkelijke prijs. Zonder dat je achteraf wordt geconfronteerd met extra uitgaven. Zo voorzien we jouw bedrijf direct van een geweldige start en goede positionering.

Een goedkope website laten maken in WordPress  betekent meer dan alleen een site met pagina’s. Wij bieden je de keuze uit 8 verschillende templates voor WordPress websites. Deze worden volledig op maat gemaakt. Dat betekent dat onze webdesigners de kleuren afstemmen op jouw huisstijl en de website voorzien van een inhoud die aansluit bij jouw doelgroep en bedrijf. Zo laat je binnen 4 weken een WordPress website bouwen.

Onze Projecten

De webdesigners en experts van Search Clicks weten als geen ander dat elk bedrijf uniek is. Ook die van jou. Daarom kun je bij ons eenvoudig een keuze maken uit maar liefst 6 templates voor jouw nieuwe website. Jij kiest het design van je keuze. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze helemaal op maat wordt gemaakt. Volgens de behoefte van jouw bedrijf, de doelgroep, het merk of jouw producten. Onze templates zijn bewezen succesvol en scoren hoog in de zoekmachines. Een unieke goedkope website laten maken door Search Clicks, profiteer je van meer verkeer én gebruiksvriendelijkheid.

MZC Oosterheem

Website voor nieuw geopende tandartspraktijk die nieuwe cliënten wilt aantrekken.

Allround Beauty

Nieuwe website voor beauty salon die meer dan 15 jaar bestaat. 

Intenz Hair

Nieuwe website voor kapper die is overgenomen door nieuwe eigenaar.

Wat is de werkwijze van
webdesign bureau Search Clicks?

Aanvraagformulier invullen

Vul het aanvraagformulier op de website van Search Clicks in. Dit is de eerste stap om te nemen als je een WordPress website wilt laten maken voor jouw bedrijf.

Bevestiging ontvangen

Zodra wij jouw aanvraag in goede orde hebben ontvangen, sturen onze designers je daar direct een bevestiging van. Ook ontvang je van ons een inputformulier voor jouw ideeën én 8 verschillende templates waaruit je een keuze kunt maken.

Input formulier en template kiezen

Laat ons jouw wensen en ideeën over hoe jouw WordPress website eruit moet komen te zien weten. Maar ook direct een keuze uit 1 van de 8 bewezen succesvolle templates.

Eerste design en revisies

Onze ervaren webdesigners gaan direct voor je aan de slag. Zodra we jouw input hebben omgezet in creatieve ideeën voor jouw bedrijf, laten we je een eerste opzet zien. Natuurlijk is er nog voldoende tijd en ruimte voor het doorvoeren van wijzigingen en aanpassingen.

Oplevering website

Na deze revisieronde worden eventuele wijzigingen doorgevoerd. Na wat laatste controlepunten is jouw professionele website klaar voor de uiteindelijke oplevering.

Betaling

Als je een WordPress website wilt laten maken door Search Clicks, dan betaal je pas als je helemaal tevreden bent. Pas daarna gaat de website voor jouw bedrijf online.

search clicks

WordPress website laten maken door de webdesigner van België!

Als het gaat om een goedkope website voor jouw bedrijf, neem je alleen genoegen met het beste. Dat is de reden waarom je kiest voor de ervaren webdesigners van Search Clicks in België. Wij bouwen websites op basis van bewezen en succesvolle WordPress templates.

Deze worden volledig op maat gemaakt. In welke branche jouw bedrijf zich ook bevindt. Daarnaast bieden we je ook zoekmachine optimalisatie, diverse SEO diensten en een onderhoudscontract voor jouw website. Zo blijf je online vindbaar én zichtbaar.

Ja! Ik wil een goedkope WordPress website laten maken?

Ben je op zoek naar een onderscheidend en professioneel webdesign voor jouw bedrijf? Vul dan vandaag nog het aanvraagformulier in op de website van Search Clicks. Wij voorzien je van een maatwerk design voor een vaste prijs. Voor een éénmalig bedrag zonder bijkomende kosten voorzien we je binnen 4 weken van een autoritaire presentatie op het internet. Wil je spreken met een van onze webdesign specialisten om het optimale uit jouw website te halen? Boek dan een meeting voor een strategiesessie. Wij staan klaar om jouw bedrijf naar een volgend niveau te tillen!

Vul het onderstaande formulier in:

    *Privacy is gewaarborgd.