WordPress webdesigner ?

Search Clicks is professioneel webdesign bedrijf waar wij gebruik maken van WordPress voor al onze websites. Onze deskundigen zijn gespecialiseerd in het maken van professionele websites met succesvolle designs. Wij vinden het belangrijk dat elk bedrijf online succes kan behalen. Als webdesignbureau maken we websites op basis van bewezen succesvolle WordPress-sjablonen. Natuurlijk is het Google-compatibel, mobiel-compatibel en volledig aanpasbaar zoals jij het wilt. Als webdesign bedrijf zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf en website in de eerste organische resultaten van verschillende zoekmachines te zien zullen zijn. Dit allemaal dankzij het gebruik van de WordPress webdesigns.

WEBSITE AANBOD

  • Binnen 4 weken online!
  • Max. 8 pagina's gevuld
  • Zelf je website aanpassen
  • Google vriendelijk
  • Keuze uit onze bewezen templates
  • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
  • Gespreid betalen mogelijk!

WordPress webdesigner gezocht?

De doelen van jouw bedrijf kunnen niet worden bereikt zonder de perfecte website. Niet een gewone, saaie website die elk bedrijf heeft, maar een website die volledig op maat is gemaakt voor jouw wensen en de doelen van je bedrijf met behulp van WordPress webdesign! Met een efficiënte website versla je de concurrent en win je niet alleen meer autoriteit, maar ook nog potentiële klanten. Naast website-ontwerp is Search Clicks ook een vertrouwde partner in zoekmachineoptimalisatie, Google Ads, linkbuilding en lokale SEO. Kiezen voor een website-ontwerp van WordPress betekent dat je kunt kiezen uit acht effectieve WordPress-sjablonen.

Onze experts stemmen het model perfect af op jouw wensen en de doelgroep van je bedrijf. Wij zorgen voor een complete website met maximaal 8 pagina’s. Gebaseerd op diepgaande trefwoordanalyse, wordt de website natuurlijk uitgebreid met geweldige inhoud. Wij zorgen ervoor dat je jouw website eenvoudig kunt aanpassen, zodat je zelf altijd de touwtjes in handen hebt. WordPress CRM is niet alleen compatibel met Google, maar het is ook nog eens gemakkelijk te gebruiken.

Onze Projecten

Search Clicks voorziet jou altijd van een professionele, succesvolle website gebouwd met een WordPress design. Onze ontwerpen worden aangepast op de visie van jouw bedrijf. Uiteraard houden we ook rekening met jouw gewenste doelgroep en zoekmachineoptimalisatie. Jouw website zal altijd online goed te vinden zijn!

MZC Oosterheem

Website voor nieuw geopende tandartspraktijk die nieuwe cliënten wilt aantrekken.

Allround Beauty

Nieuwe website voor beauty salon die meer dan 15 jaar bestaat. 

Intenz Hair

Nieuwe website voor kapper die is overgenomen door nieuwe eigenaar.

Wat kun je verwachten?

Aanvraagformulier

Hieronder vind je een aanvraagformulier voor het laten maken van een site door de specialiste van Search Clicks. Vul deze in en stuur het formulier vandaag nog weg.

Bevestiging

Zodra we jouw aanvraag voor het laten maken van een unieke website in goede orde hebben ontvangen, sturen we je een mail bevestiging. Ook voorzien we je van een tweede formulier. Hiermee kun je ons voorzien van de input en informatie die nodig is.

Input

Dit formulier bevat een aantal pagina’s. Per pagina vul je in wat jouw specifieke wensen zijn. Tevens kun je hier een keuze maken uit één van onze succesvolle website templates.

Opzet en aanpassingen

Nadat je ons voorzien hebt van jouw wensen en input, gaan onze webdesigners direct voor je aan de slag. Zodra de eerste opzet gereed is, vindt er een contactmoment plaats. We voorzien je van een eerste set-up die natuurlijk nog volledig aangepast kan worden.

Opleveren website

Zijn jouw aanpassingen doorgevoerd door onze experts? Dan kun jij je gaan voorbereiden op de oplevering van de professionele website voor jouw bedrijf.

Achteraf betalen

Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent. Als je een site laat maken door Search Clicks, dan betaal je achteraf. Zodra de betaling succesvol is kun je de website van jouw bedrijf direct online terugvinden. Dat geldt natuurlijk ook voor jouw doelgroep, bezoekers en klanten.

search clicks

WordPress webdesign DOOR DÉ NUMMER 1 WEBBOUWER IN BELGIË

We geven prioriteit aan kwaliteit boven kwantiteit. Daarom hebben wij besloten om onze kring van klanten klein te houden. Hierdoor kunnen onze professionele webdesigners voldoende tijd en aandacht besteden aan jouw zakelijke website. Wanneer je kiest voor een WordPress webdesign van Search Clicks zal je binnen 4 weken een prachtige website hebben. De websites die wij leveren zijn dus niet alleen professioneel en helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen en de doelen van je bedrijf, maar ook nog eens snel klaar!

Zo maak je niet alleen een goede indruk met je bedrijf, maar zorg je er ook voor dat jouw bedrijf makkelijk online wordt gevonden door potentiële klanten. Onze website is mobiel responsief. Zo mis je nooit relevante bezoekers. Ook vergroot je de autoriteit van jouw bedrijf en kun je serieus concurreren met de rest.

Zoek je naar een webdesignbureau voor het bouwen van een professionele website met behulp van WordPress? Wil je een professionele website maken voor startups of ben je al enkele jaren met je website online te vinden? Search Clicks staat voor je klaar met al haar WordPress designs. Onze experts hebben ruime ervaring in het maken en ontwerpen van websites op basis van succesvolle en functionele WordPress templates. De website zal volledig naar jouw wensen worden gemaakt en geleverd.

Wil je dat onze experts jouw website na de levering ook nog onderhouden? Bekijk onze onderhoudscontracten dan eens. Wij zorgen ervoor dat jouw site zal blijven voldoen aan de richtlijnen van meerdere zoekmachines. We doen ook de updates voor je. Zo loop je geen online performance mis. Onze webdesign experts van webdesign Search Clicks staan altijd voor jou en je bedrijf klaar!

Ja! Ik wil een WordPress webdesign!

Ben je op zoek naar een onderscheidend en professioneel webdesign voor jouw bedrijf? Vul dan vandaag nog het aanvraagformulier in op de website van Search Clicks. Wij voorzien je van een maatwerk design voor een vaste prijs. Voor een éénmalig bedrag zonder bijkomende kosten voorzien we je binnen 4 weken van een autoritaire presentatie op het internet. Wil je spreken met een van onze webdesign specialisten om het optimale uit jouw website te halen? Boek dan een meeting voor een strategiesessie. Wij staan klaar om jouw bedrijf naar een volgend niveau te tillen!

Vul het onderstaande formulier in:

    *Privacy is gewaarborgd.