Website maken Bij Search Clicks

Er zijn verschillende manieren om als bedrijf aan klanten te komen. Eén van die manieren is via het internet. Het internet is de ideale plek om jouw potentiële klanten binnen te halen. In deze tijd gaat bijna alles via het internet, iedereen maakt er gebruik van en kan jouw bedrijf online vinden. Tenzij, je natuurlijk nog geen eigen website hebt. Dan ben je dus niet te vinden via het internet, de plek waar zo ontzettend veel potentiële klanten op jouw product of dienst zitten te wachten. Wanneer dit het geval is, je hebt geen eigen website maar wilt deze wel ontzettend graag dan ben je bij ons van Search Clicks op de goede plek. Wij kunnen jou helpen met het opzetten van je eigen website/webshop. Wij maken een website voor jou die helemaal is afgestemd op jouw wensen. Zo heb jij een geheel eigen website door ons gemaakt maar is het toch helemaal in de huisstijl van jouw bedrijf, waardoor het toch nog net wat persoonlijker voor je klanten wordt.

Als je eenmaal de website hebt dan is het de taak om zo hoog mogelijk in Google te komen en daar te blijven. Onze experts van Search Clicks hebben al meer dan 10 jaar ervaring op dit gebied. Wij kunnen jou helpen en ondersteunen naast een professionele website maken met het zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten komen. Dit kunnen we doen door middel van gebruik te maken van SEO (Search Engine Optimization) oftewel in het Nederlands Zoekmachine Optimalisatie

En SEA (Search Engine Advertising) wat in het Nederlands Zoekmachine Advertenties betekent. Met SEO zorg je ervoor dat jouw gemaakte site zo hoog mogelijk komt in Google door middel van het organische systeem van Google. SEA zijn dus eigenlijk Google advertenties, deze advertenties zorgen ervoor dat je echt helemaal bovenaan kan komen te staan. Wanneer je dit doet, zorg er dan wel voor dat het echt goed gebeurt anders kan je het net zo goed niet doen. Je komt dan niet in de top van Google te staan. Omdat dit moeilijker is dan het lijkt kunnen wij jou hiermee helpen. Zo heb je er zelf geen tot weinig werk meer aan om dit op te zetten en komt jouw website wel helemaal bovenaan in Google. 

WEBSITE AANBOD

 • Binnen 4 weken online!
 • Max. 8 pagina's gevuld
 • Zelf je website aanpassen
 • Google vriendelijk
 • Keuze uit onze bewezen templates
 • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
 • Gespreid betalen mogelijk!

Professionele website maken 

Websites maken kost erg veel tijd als je dit echt goed wilt doen. Omdat je hier zelf weinig tot geen ervaring mee hebt. Hierdoor kan het soms lastig zijn wanneer je een eigen professionele website wilt maken om dit allemaal zelf te doen. Je kunt dit ook door een webdesign bureau laten doen, alleen ben je dan in vele gevallen veel geld kwijt en is je website nog niet helemaal zoals jij hem wilt hebben, niet helemaal naar jouw smaak. 

Wij bij Search Clicks zorgen ervoor dat jij je website of webshop voor een vaste, maar ook lage prijs door ons kunt laten maken. Bij die vaste en lage prijs komen geen extra bijkomende kosten, zo weet jij van tevoren precies waar je aan toe bent. Super fijn, als je hier nog weinig ervaring mee hebt. Voor deze prijs krijg je een professionele website die helemaal is afgestemd op jouw wensen plus de website kan ook nog is super snel geleverd worden. Kun je echt niet wachten op je eigen website, dan kunnen wij hem zelfs al in 4 weken leveren.

Website maken bij Search Clicks?

Je wilt je website maken door Search Clicks, maar wat krijg je? Naast een vaste lage prijs die wij jou bieden kan jouw eigen gloednieuwe website al in weken online staan! Je krijgt een bepaald aantal pagina’s die wij helemaal voor jou kunnen inrichten, naar jouw ideeën. Wanneer wij klaar zijn met het maken van jouw site, kun je hem zelf bewerken en aanpassen. Bijvoorbeeld wanneer je een nieuw product binnen krijgt, kun je die zelf heel gemakkelijk toevoegen. Voor het bouwen van de site werken wij met templates. Van deze templates is het bewezen dat deze erg goed werken. 

Als jij door onze specialisten jouw website laat bouwen, kun jij uit 1 van deze templates kiezen. Wij optimaliseren de website voor jou niet alleen op pc, maar ook op de tablet en voor de mobiele telefoon. Zo kunnen jouw potentiële klanten via welk apparaat of computersysteem ze ook komen altijd de website goed zien. Zoals eerder gezegd kun je door Search Clicks een website maken voor een vaste lage prijs. Wat wij naast deze vaste en lage prijs bieden is dat je bij ons ook de optie hebt om gespreid te betalen. Hierdoor hoef je niet het volledige bedrag in een keer naar ons over te maken.

MZC Oosterheem

Website voor nieuw geopende tandartspraktijk die nieuwe cliënten wilt aantrekken.

Allround Beauty

Nieuwe website voor beauty salon die meer dan 15 jaar bestaat. 

Intenz Hair

Nieuwe website voor kapper die is overgenomen door nieuwe eigenaar.

Wat mag je van ons verwachten?

Als je je eigen bedrijf gaat starten kan dit best wel spannend zijn daardoor verlies je soms wat dingen uit het zicht, zie je door de bomen het bos niet meer en weet je even niet meer wat je moet doen. Als een startende ondernemer wil je natuurlijk een super professionele website hebben. Om deze website zo professioneel en mooi mogelijk te maken, maken wij gebruik van verschillende templates. Dit zijn 6 templates, allemaal erg verschillend. Van deze templates is bewezen dat ze werken voor de klant. De templates zijn erg overzichtelijk en duidelijk. Super fijn voor jouw online klanten. Je klanten kunnen alles erg gemakkelijk vinden. Wanneer je de website laat maken door Search Clicks, kun je kiezen uit 1 van de 6 templates. Onze experts gaan dan met de gekozen template aan de slag. De experts maken de site op jouw wensen en wordt hier ook helemaal op afgestemd. Hierdoor komt jouw website helemaal in de stijl van jouw bedrijf.

De website wordt gemaakt met WordPress. Hierbij gebruiken wij onze eigen templates. WordPress is een heel fijn systeem om in te werken. Wanneer wij jouw website hebben gemaakt wil je vast nog een keer iets aanpassen aan je website. Dit kun je heel makkelijk doen in WordPress, aangezien dit systeem heel duidelijk en overzichtelijk is. Je kunt hier zelf extra pagina’s aanmaken, teksten op je website maken aanpassen of nieuwe producten toevoegen. Eigenlijk kun je je gehele website aanpassen en bewerken. Wil je dit liever door ons laten doen? Dan kan dat ook zeker, wij helpen je daar graag bij!

Aanvraagformulier

Wil je een website maken en daarvoor gebruik maken van webdesign Search Clicks? Dan hoef je alleen maar het onderstaande aanvraagformulier in te vullen. Daarmee leg je de basis voor een op maat gemaakte website die helemaal aan jouw wensen voldoet. 

Bevestiging

Als we de webdesign aanvraag voor jouw bedrijf hebben ontvangen, voorzien we je zo snel mogelijk van een ontvangstbevestiging. Dat doen we per e-mail. We sturen ook direct een inputformulier mee. Zo kun je jouw wensen en doelen kenbaar maken aan ons.

Input

Het inputformulier geeft je de mogelijkheid om ons te vertellen wat jouw specifieke wensen zijn. Hoe moet het webdesign voor jouw bedrijf eruit komen te zien? Zodra je de pagina’s hebt voorzien van de nodige informatie, kun je ook direct een keuze maken uit één van onze succesvolle WordPress templates. Hulp nodig? Maak dan gebruik van onze live chat. 

Eerste opzet en revisie

Met deze informatie gaan onze webdesigners direct aan de slag voor jouw bedrijf. We maken een eerste opzet van jouw website. Na het contactmoment is er natuurlijk ook ruimte voor een revisieronde. Bijvoorbeeld als je nog wat wilt laten wijzigen of toevoegen.

Oplevering

Zodra de wijzigingen en aanpassingen voor het webdesign van jouw bedrijf zijn doorgevoerd, vindt de oplevering plaats. Het duurt nu niet lang meer voordat de professionele website van jouw bedrijf online kan worden gezet. Ben je helemaal tevreden met het eindresultaat? Eventueel kunnen er nog kleine wijzigingen worden gemaakt.

Betaling

De betaling voor het webdesign van jouw bedrijf vindt bij Search Clicks achteraf plaats. Jouw volle tevredenheid is voor ons namelijk belangrijker. Zodra de betaling is afgerond wordt jouw website direct live gezet. Vanaf nu ben je vindbaar en zichtbaar in de zoekmachines.

Webdesign mol

Nieuwe website Search Clicks biedt meer dan websites alleen

Oké, je weet nu dat we een website voor je kunnen maken. Maar hoe gaat het nou allemaal echt in zijn werk. Hoe werken wij? Om te beginnen vul jij het aanvraagformulier in wat hier beneden bij deze pagina te vinden is. Hierna krijg jij een bevestigings e-mail naar jou toe, om jouw aanvraag te bevestigen. Bij deze mail sturen we je een tweede formulier mee voor extra informatie. Zo kunnen wij alle informatie krijgen die wij nodig hebben om jouw eigen website te gaan maken. Het formulier wat wij naar jouw opsturen bevat twee pagina’s. Op deze pagina’s vul jij jouw specifieke wensen in. Bij dit formulier kun jij ook een keuze maken uit 1 van onze templates. Als dit allemaal gebeurd is gaan onze experts voor jou aan de slag. 

Onze webdesigners maken een eerste opzet voor jouw site. Zodra de eerste opzet klaar is vindt er een contactmoment plaats. Bij dit contactmoment laten wij jou de eerste opzet zien van de gemaakte website. Hieraan kan nog alles veranderd worden. Niks staat hier nog vast. Na dit contactmoment gaan onze webdesigners weer aan de slag om alles wat jij graag anders had gezien voor jou aan te passen, zodat je echt helemaal tevreden bent over het eindresultaat. Als wij alle aanpassingen hebben gedaan dan kunnen wij de website gaan opleveren. Bij Search Clicks kan je ervoor kiezen om achteraf te betalen. Wij zijn pas tevreden over het eindresultaat als jij dat ook bent. Daarom betaal je bij ons pas achteraf. Wanneer jij tevreden bent en hebt betaald zetten wij de website voor jou online. Nu kan niet alleen jij zelf je eigen website online vinden, maar je klanten kunnen dat nu ook.

Website maken door Search Clicks

Als je bij Search Clicks jouw website laat maken, dan laat jij jouw website maken door de nummer 1 van België. Want Search Clicks is namelijk de nummer 1 websitebouwer van België. Wij kunnen jou helpen, het maakt voor ons niet uit of je net begonnen bent of al jaren je eigen bedrijf hebt. Wij kunnen en willen jou graag helpen met het vergroten van jou online succes. Ook de branche waarin je bedrijf zich bevindt is geen probleem van ons. Wij kunnen bedrijven helpen van elke verschillende branche. Nadat jouw site gemaakt is kun je zelf je website onderhouden. Vind je dit teveel werk of je hebt hier gewoon geen zin in, dan is dat ook zeker geen probleem voor Search Clicks, wij kunnen jou namelijk altijd helpen ook na de oplevering. Heb je nog vragen of heb je nog hulp nodig? Onze experts staan altijd klaar voor je om je verder te helpen.

WEBSITE MAKEN

Professioneel Nieuwe website

Ben je op zoek naar een onderscheidend en professioneel webdesign voor jouw bedrijf? Vul dan vandaag nog het aanvraagformulier in op de website van Search Clicks. Wij voorzien je van een maatwerk design voor een vaste prijs. Voor een éénmalig bedrag zonder bijkomende kosten voorzien we je binnen 4 weken van een autoritaire presentatie op het internet. Wil je spreken met een van onze webdesign specialisten om het optimale uit jouw website te halen? Boek dan een meeting voor een strategiesessie. Wij staan klaar om jouw bedrijf naar een volgend niveau te tillen!

Vul het onderstaande formulier in:

  *Privacy is gewaarborgd.

  × Kan ik je helpen?