Professionele website laten maken voor jouw bedrijf!

De digitale snelweg is de plek waar klanten vinden wat ze nodig hebben. Natuurlijk het liefste bij jouw bedrijf. Een goed vindbare en professionele website laten maken is dus van essentieel belang. Dit biedt zowel online als offline een behoorlijk aantal voordelen. Zeker wanneer je dit overlaat aan de ervaren specialisten van Search Clicks. Met 10+ jaar ervaring weten onze experts precies hoe jouw website eruit moet komen te zien. Hoe dat werkt?

Bij Search Clicks kun je een site laten maken voor een vaste lage prijs. Je hoeft dus geen rekening te houden met extra bijkomende kosten. Wij voorzien je van een complete site die vindbaar én zichtbaar is in de zoekmachines. Natuurlijk voorzien met hoogwaardige content die aansluit op de zoekwoorden waarop jij gevonden wilt worden. Als je een website laat maken door webdesign bureau Search Clicks, wil je liever niet wachten. Wij leveren zelfs in 4 weken. 

WEBSITE AANBOD

 • Binnen 4 weken online!
 • Max. 8 pagina's gevuld
 • Zelf je website aanpassen
 • Google vriendelijk
 • Keuze uit onze bewezen templates
 • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
 • Gespreid betalen mogelijk!

Nieuwe website laten maken voor een alles-in-één prijs

Een bedrijf opstarten is al spannend genoeg. Hoewel je niets aan het toeval wilt overlaten als het aankomt op professionaliteit, wil je liever geen vermogen uitgeven aan een website. Dat is ook helemaal niet nodig. Wij voorzien we je namelijk van een alles-in-één prijs.

Daarmee kun je een site laten maken voor een lage prijs zonder bijkomende kosten. Dat terwijl je wél in het bezit bent van een maatwerk website die de concurrentie in jouw branche met gemak kan verslaan. Onze templates zijn gebruiksvriendelijk én bewezen succesvol.

Daardoor houd jij budget over voor andere dingen die belangrijk zijn. Zoals het afsluiten van een onderhoudscontract voor jouw website van Search Clicks. Zo heb jij geen omkijken naar het onderhoud van je nieuwe site én weet je zeker dat deze optimaal blijft presteren

Onze Projecten

Een site laten maken door Search Clicks betekent keuze uit maar liefst 6 bewezen effectieve templates. Je hoeft dus alleen maar een keuze te maken. Onze experts stemmen het design geheel af op jouw wensen. Jouw bedrijf krijgt dus een unieke website in jouw huisstijl. Een website maken door onze experts? Dan krijg je een professioneel WordPress site. De CRM is zeer gebruiksvriendelijk waardoor je zelf eenvoudig zaken kunt toevoegen, wijzigen of aanpassen. Liever een site met meer pagina’s? Ook dan kan bij Search Clicks!

MZC Oosterheem

Website voor nieuw geopende tandartspraktijk die nieuwe cliënten wilt aantrekken.

Allround Beauty

Nieuwe website voor beauty salon die meer dan 15 jaar bestaat. 

Intenz Hair

Nieuwe website voor kapper die is overgenomen door nieuwe eigenaar.

Wat kun je verwachten?

Aanvraagformulier

Hieronder vind je een aanvraagformulier voor het laten maken van een site door de specialiste van Search Clicks. Vul deze in en stuur het formulier vandaag nog weg.

Bevestiging

Zodra we jouw aanvraag voor het laten maken van een unieke website in goede orde hebben ontvangen, sturen we je een mail bevestiging. Ook voorzien we je van een tweede formulier. Hiermee kun je ons voorzien van de input en informatie die nodig is.

Input

Dit formulier bevat een aantal pagina’s. Per pagina vul je in wat jouw specifieke wensen zijn. Tevens kun je hier een keuze maken uit één van onze succesvolle website templates.

Opzet en aanpassingen

Nadat je ons voorzien hebt van jouw wensen en input, gaan onze webdesigners direct voor je aan de slag. Zodra de eerste opzet gereed is, vindt er een contactmoment plaats. We voorzien je van een eerste set-up die natuurlijk nog volledig aangepast kan worden.

Opleveren website

Zijn jouw aanpassingen doorgevoerd door onze experts? Dan kun jij je gaan voorbereiden op de oplevering van de professionele website voor jouw bedrijf.

Achteraf betalen

Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent. Als je een site laat maken door Search Clicks, dan betaal je achteraf. Zodra de betaling succesvol is kun je de website van jouw bedrijf direct online terugvinden. Dat geldt natuurlijk ook voor jouw doelgroep, bezoekers en klanten.

search clicks

WEBSITE LATEN MAKEN DOOR DÉ NUMMER 1 WEBBOUWER IN BELGIË

Bij Search Clicks laat je een professionele WordPress website maken voor een vaste lage prijs door een professioneel webdesign bedrijf. Daarbij maakt het niet uit in welke branche jouw bedrijf actief is. Wij hebben succesvolle templates voor zowel grote als kleine bedrijven. Daarmee ben je zeker van een doeltreffende en effectieve website die gevonden én gezien wordt door de doelgroep.

De ervaren webdesigners en SEO specialisten van Search Clicks weten precies waaraan een website voor jouw bedrijf moet kunnen voldoen. Voor jouw klanten en bezoekers, maar zeker ook voor jezelf. Omdat we werken met WordPress, kun je werken, aanpassingen en wijzigen vanuit een zeer gebruiksvriendelijke CMS. Kom je er toch niet helemaal uit of wil je jouw site perfect up-to-date houden? Dan staat ons team voor je klaar.

Ja! Ik wil een website laten maken!

Jouw bedrijf online presenteren met een professionele site? Laat dan vandaag nog een website laten maken door het team van Search Clicks. Ook wanneer je andere wensen hebt horen we dat graag. Ons team is niet alleen ervaren, maar ook heel creatief en flexibel. Neem direct contact met ons op. 

Bijvoorbeeld via het aanvraagformulier of email. Wij streven ernaar om je binnen 24 uur van een terugkoppeling te voorzien. Je kunt ons natuurlijk ook bellen of berichten via WhatsApp voor persoonlijk én direct contact. Wil je onze webdesigners direct spreken? Of heb je een vraag over het laten maken van een professionele website door Search Clicks? Dan kun je ook gebruik maken van onze live chatfunctie. Er is altijd een specialist beschikbaar die jouw vragen kan beantwoorden.

Vul het onderstaande formulier in:

  *Privacy is gewaarborgd.

  × Kan ik je helpen?