Wat moet een professionele website laten maken kosten?

Wat moet een professionele website laten maken kosten? Begin je net een bedrijf en ben je op zoek naar een professionele website, waarmee je de doelen van je bedrijf kunt bereiken? Of heb je al een tijdje een bedrijf, maar heb je nog geen (professionele) site? Bij Search Clicks kan je terecht voor dé perfecte website voor jouw bedrijf! Bij Search Clicks maken onze webdesign experts elke website helemaal aangepast op jouw wensen. Op deze manier zal je de juiste website hebben die jouw doelgroep en klanten aantrekt. Maar hoeveel kost het dan nu eigenlijk om een website te laten maken?

WEBSITE AANBOD

  • Binnen 4 weken online!
  • Max. 8 pagina's gevuld
  • Zelf je website aanpassen
  • Google vriendelijk
  • Keuze uit onze bewezen templates
  • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
  • Gespreid betalen mogelijk!

Verschillende kosten om website te laten maken

Hoeveel kost het laten maken van een professionele website ongeveer? Allereerst verschilt dit natuurlijk per bedrijf, bij de een zou het bijvoorbeeld 3 of zelfs 4 keer zo duur kunnen zijn als bij de ander, maar ook hier zijn redenen voor. Deze leg ik hieronder verder aan je uit.

Zo ongeveer de goedkoopste websites zal je kunnen krijgen bij kleine webdesign bureaus of bij zelfstandige webdesigners. Bij deze bedrijven kun je een professionele website laten maken voor een prijs van tussen de €1.250 en €3.000 ongeveer. Dit is wel een relatief eenvoudige website, meestal gemaakt op basis van WordPress, en zal redelijk goed in elkaar zitten wat betreft het design en gemakkelijk de site in gebruik is.

Als je echt een goede website wilt laten bouwen, dan zal je al snel naar een wat groter webdesign bureau gaan kijken. De kosten voor het laten maken van een website liggen hier tussen de €2.500 en €5.000. Hier zullen specialisten aan de slag gaan met jouw professionele website, die over 5 jaar bijvoorbeeld nog steeds goed zal werken.

Onze Projecten

Wanneer je een grotere, wat complexere website zoekt, denk hierbij aan een professionele webshop of een website voor een bekend merk, dan zal de prijs voor het laten maken van een website tussen de €5.000 en de €30.000 liggen.

Bij een ietwat kleiner budget zou je nog altijd een webbouwer vragen, waarbij de prijs slechts rond de €1000 tot €1.500 zal liggen. Dit zal dan wel een simpel design zijn wat ook door meerdere websites wordt gebruikt.

Als laatste kan je ook nog altijd zelf een WordPress website maken, waarbij een professioneel WordPress thema je slechts €50 kost. Deze website zal een stuk eenvoudiger zijn dan bovengenoemde opties, maar je bent zo wel het goedkoopste uit. Dit is vooral handig voor een blogger of beginnend ZZP’er bijvoorbeeld.

 

MZC Oosterheem

Website voor nieuw geopende tandartspraktijk die nieuwe cliënten wilt aantrekken.

Allround Beauty

Nieuwe website voor beauty salon die meer dan 15 jaar bestaat. 

Intenz Hair

Nieuwe website voor kapper die is overgenomen door nieuwe eigenaar.

Wat krijg je voor een vaste prijs bij Search Clicks?

Aanvraagformulier

Als je besloten hebt om je website bij ons te laten maken, dan staat onderaan de pagina het aanvraagformulier voor je klaar. Vul het formulier in en stuur deze vandaag nog naar ons op.

Bevestiging

Wanneer we jouw aanvraag voor het laten maken van de website hebben ontvangen, krijg je van ons een E-mail ter bevestiging. Bij deze bevestiging sturen we je nog een tweede formulier mee. Op dit formulier kun je de informatie en input geven die wij nodig hebben om jouw unieke website te gaan maken.

Input

Het formulier bestaat uit een aantal pagina’s. Op elke pagina vul je in wat jouw specifieke wensen zijn voor jouw website. Ook kun je op dit formulier de keuze maken tussen 1 van de 6 succesvolle templates.

Opzet en aanpassingen

Zodra wij alle informatie hebben ontvangen die wij nodig zijn voor het maken van jouw website, gaan onze webdesigners gelijk voor je aan de slag. Wij maken dan de eerste opzet voor jouw website, wanneer dit gebeurt is vindt er een contact moment plaats. Wij laten dan de eerste opzet voor de website zien en jij kan dan aangeven wat je graag anders wilt zien of wat je goed vindt aan de website. Omdat het pas de eerste set-up van de website is kan alles nog aangepast worden.

Opleveren website

Na het eerste contactmoment gaan onze experts de aanpassingen toe brengen op de website, zodat hij echt helemaal naar jouw wensen is afgestemd. Hierna kun jij je klaar maken voor de oplevering van de unieke en professionele website voor jouw bedrijf.

Achteraf betalen

Search Clicks is pas tevreden als jij ook tevreden bent. Als jij een website laat maken door ons, dan betaal je pas achteraf. Zodra de betaling succesvol is kun je de website van jouw bedrijf gelijk online terug vinden. Je klanten, bezoekers en doelgroepen kunnen dat natuurlijk ook dan.

website laten maken kosten
EEN WEBSITE LATEN MAKEN ZONDER HOGE KOSTEN!

Zijn dit dan de enige kosten bij het laten bouwen van een professionele website? Nee, helaas niet. Wanneer je een website laat bouwen, of zelf bouwt, zal je ook nog kosten moeten betalen voor de hosting en kosten om een domeinnaam te mogen gebruiken. Dit zal je zo’n €5 tot €50 per maand kosten, liggend aan welke webdesigner je gebruikt. Het is het beste om een WordPress hosting aanbieder te kiezen, omdat deze zeker weten van goede kwaliteit zullen zijn en je bent hier verzekerd van ondersteuning, betrouwbaarheid en snelheid. Ook zullen de kosten niet al te hoog liggen

Moet ik dan veel betalen voor een goede website?

Nee, dat hoef je niet. Je kan zelf kiezen bij welke aanbieder jij je website laat bouwen en de website laten maken kosten zullen verschillend zijn bij elke provider. Bij Search Clicks ben je in elk geval verzekerd van een goede kwaliteit, snelle levering en een website die helemaal op maat is gemaakt voor jou en je bedrijf.

Een website laten maken voor een goede prijs?

Wat zijn nou de voordelen als jij jouw website laat maken kosten door Search Clicks. Hier zetten we alles nog even voor je op een rijtje: Je hebt voor één vaste lage prijs een super professionele website. Ook kun jij jouw website al in weken hebben. Onze experts hebben al meer dan 10 jaar ervaring met website laten maken kosten.

We werken met een aantal succesvolle en gebruiksvriendelijke templates. Wij kunnen het onderhoud voor je website doen. Mocht je dat zelf willen doen kan dat ook.

Vul het onderstaande formulier in:

    *Privacy is gewaarborgd.