Een website laten bouwen voor je eigen bedrijf of onderneming!

De laatste jaren is het aantal mensen die gebruik maken van het internet om even een bedrijf op te zoeken of om een bestelling online te plaatsen steeds meer toegenomen. Zeker door het COVID-19 virus. Mensen konden niet meer naar de winkels of bedrijven toe en eigenlijk alles ging over naar online, via bijvoorbeeld een eigen website. Hierdoor is het steeds belangrijker geworden om een eigen website te hebben en om online vindbaar te zijn!

Heb jij nou geen eigen website, maar je hebt wel behoefte aan een eigen website? Alleen weet je niet hoe je een website kan bouwen of je hebt er de tijd of de zin niet voor. Dan kun je ook je eigen website laten bouwen door ons: Search Click. Bij Search Click hebben onze experts al meer dan 10 jaar ervaring met het bouwen en ontwerpen van websites. Hierdoor heb jij een super professionele website in 4 weken en dat voor een vaste lage prijs waar geen extra bijkomende kosten bijkomen. Ook is je bedrijf gelijk zichtbaar op het Internet, zo kunnen je klanten jou snel en makkelijk vinden.

WEBSITE AANBOD

  • Binnen 4 weken online!
  • Max. 8 pagina's gevuld
  • Zelf je website aanpassen
  • Google vriendelijk
  • Keuze uit onze bewezen templates
  • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
  • Gespreid betalen mogelijk!

Website laten bouwen voor één vaste prijs!

Bij ons kun je een website laten bouwen voor een vaste prijs! Wij van Search Click zorgen dat jij een super professionele website hebt en dat voor één vaste prijs. Zo weet je van tevoren hoeveel je kwijt bent aan de website en kom je later niet voor onverwachte extra kosten te staan. Het is in één keer duidelijk wat je krijgt en voor welke prijs. 

Bij ons kun je een eigen website laten bouwen voor één vaste lage prijs. Je hoeft hierdoor niet super veel geld uit te geven en kun je je concurrentie verslaan met een super professionele website. Voor onze websites maken wij gebruik van een aantal verschillende templates. Van die templates is bewezen dat ze gebruiksvriendelijk zijn en succesvol.

Omdat je bij ons voor één vaste lage prijs een website kan laten bouwen hou je weer geld over voor het onderhoud van je website. Het is belangrijk om je website te blijven onderhouden, zodat je voor op je concurrentie blij lopen. Bij Search Clicks kan je een onderhoudscontract afsluiten. Met dit onderhoudscontract van Search Clicks wordt al het onderhoud van je website uit handen genomen.

Onze Projecten

Wij bij Search Clicks maken al onze website via 6 verschillende templates waarvan bewezen is dat ze super gebruiksvriendelijk zijn en dat ze succesvol zijn. Zelf kan je kiezen tussen 1 van de 6 verschillende templates om je eigen website te laten bouwen. Onze experts gaan dan met het gekozen template aan de slag om hem helemaal naar jouw wensen te maken. Zo heb je dan je website in je eigen huisstijl en is jouw website uniek.

Als je bij ons jouw eigen website laat bouwen gebeurt dat via WordPress. Via dit systeem kun je later zelf makkelijk pagina’s erbij maken of andere dingen aan je website aanpassen. Ook als je een website wil met meer pagina’s dan kan dat bij Search Clicks.

MZC Oosterheem

Website voor nieuw geopende tandartspraktijk die nieuwe cliënten wilt aantrekken.

Allround Beauty

Nieuwe website voor beauty salon die meer dan 15 jaar bestaat. 

Intenz Hair

Nieuwe website voor kapper die is overgenomen door nieuwe eigenaar.

Wat kun je verwachten?

Aanvraagformulier

Als je besloten hebt om je website bij ons te laten bouwen, dan staat onderaan de pagina het aanvraagformulier voor je klaar. Vul het formulier in en stuur deze vandaag nog naar ons op.

Bevestiging

Wanneer we jouw aanvraag voor het laten bouwen van de website hebben ontvangen, krijg je van ons een E-mail ter bevestiging. Bij deze bevestiging sturen we je nog een tweede formulier mee. Op dit formulier kun je de informatie en input geven die wij nodig hebben om jouw unieke website te gaan bouwen.

Input

Het formulier bestaat uit een aantal pagina’s. Op elke pagina vul je in wat jouw specifieke wensen zijn voor jouw website. Ook kun je op dit formulier de keuze maken tussen 1 van de 6 succesvolle templates.

Opzet en aanpassingen

Zodra wij alle informatie hebben ontvangen die wij nodig zijn voor het bouwen van jouw website, gaan onze webdesigners gelijk voor je aan de slag. Wij maken dan de eerste opzet voor jouw website, wanneer dit gebeurt is vindt er een contact moment plaats. Wij laten dan de eerste opzet voor de website zien en jij kan dan aangeven wat je graag anders wilt zien of wat je goed vindt aan de website. Omdat het pas de eerste set-up van de website is kan alles nog aangepast worden.

Opleveren website

Na het eerste contactmoment gaan onze experts de aanpassingen toe brengen op de website, zodat hij echt helemaal naar jouw wensen is afgestemd. Hierna kun jij je klaar maken voor de oplevering van de unieke en professionele website voor jouw bedrijf.

Achteraf betalen

Search Clicks is pas tevreden als jij ook tevreden bent. Als jij een website laat maken door ons, dan betaal je pas achteraf. Zodra de betaling succesvol is kun je de website van jouw bedrijf gelijk online terug vinden. Je klanten, bezoekers en doelgroepen kunnen dat natuurlijk ook dan.

search clicks

EIGEN WEBSITE LATEN BOUWEN DOOR DÉ NUMMER 1 WEBBOUWER IN BELGIË

Als jij nou je eigen website professionele website wilt laten bouwen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij van Search Click zijn de nummer één webbouwer van België. Ook kun je bij ons jouw professionele website laten bouwen en dat voor één vaste prijs! Onze werknemers hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van websites bouwen en SEO. Wij weten precies hoe we jouw bedrijf vindbaar kunnen maken op het Internet. 

De grote van het bedrijf maakt niet uit. Begin je net of ben je al een tijdje bezig, wij kunnen je helpen in elke verschillende branche. Mocht je er zelf later niet helemaal uitkomen om een aanpassing bij je website te doen dan staat ons team altijd voor je klaar om jou te helpen.

Ja! Ik wil een website laten bouwen!

Ben je op zoek naar een onderscheidend en professioneel webdesign voor jouw bedrijf? Vul dan vandaag nog het aanvraagformulier in op de website van Search Clicks. Wij voorzien je van een maatwerk design voor een vaste prijs. Voor een éénmalig bedrag zonder bijkomende kosten voorzien we je binnen 4 weken van een autoritaire presentatie op het internet. Wil je spreken met een van onze webdesign specialisten om het optimale uit jouw website te halen? Boek dan een meeting voor een strategiesessie. Wij staan klaar om jouw bedrijf naar een volgend niveau te tillen!

Vul het onderstaande formulier in:

    *Privacy is gewaarborgd.