Laat door ons een professionele, succesvolle webshop maken voor jouw bedrijf!

Op de digitale snelweg, die wij het internet noemen, zullen potentiële klanten vinden wat ze nodig hebben. Dit vinden ze natuurlijk het liefst bij jouw bedrijf! Dit is een van de redenen waarom het maken van een goed vindbare, professionele en succesvolle webshop essentieel is voor elk bedrijf wat zijn doelen wil bereiken. Dit levert aanzienlijke on- en offline voordelen op voor jouw bedrijf. Al helemaal als je deze taak overlaat aan onze webshop experts van Search Clicks. 

Dankzij hun meer dan 10 jaar aan ervaring weten onze experts precies hoe ze het beste jouw webshop eruit moeten laten zien. Hoe werkt dit precies? Bij ons bedrijf Search Clicks kun je een professionele webshop laten maken door onze experts, voor een goedkope prijs. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om enige extra kosten, onze prijs is het volledige pakket voor de ideale webshop voor jouw bedrijf. Wij maken voor jou een complete shop, gevuld met de beste content, die niet alleen vindbaar, maar ook zichtbaar is in verschillende zoekmachines. 

Uiteraard zorgen wij ook voor inhoud van een hoogwaardige kwaliteit, die overeenkomt met de zoekwoorden waarmee jij wilt dat jouw bedrijf gevonden wordt. Wanneer je een webshop hebt laten maken door ons webdesign bureau Search Clicks, wil je natuurlijk eigenlijk niet wachten op je shop. Dit is waarom wij ervoor zorgen dat we jouw ideale webshop binnen maar liefst 4 weken kunnen leveren!

webshop laten maken

WEBSHOP AANBOD

  • Binnen 4 weken online!
  • Max. 8 pagina's gevuld
  • Max. 4 producten gevuld
  • Zelf je website aanpassen
  • Google vriendelijk
  • Keuze uit onze bewezen templates
  • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
  • Gespreid betalen mogelijk!

Laat een nieuwe webshop maken voor 1 prijs, waarbij alles is inbegrepen!

Wanneer je een nieuw bedrijf start, is dit al spannend en uitdagend genoeg. Hoewel je natuurlijk geen risico wilt lopen op een onprofessionele site voor je bedrijf, wil je natuurlijk niet belachelijk veel geld uitgeven aan de benodigde webshop voor jouw startende bedrijf. Dit is bij Search Clicks webdesign bureau ook helemaal niet nodig. Wij bieden je een alles-in-één prijs, zodat je niet ineens een grote hoeveelheid geld aan een succesvolle site voor je nieuwe bedrijf zal uitgeven. Wij beschermen jou en jouw bedrijf hiervoor met onze vaste prijzen.

Hierdoor kan je tegen een lage prijs een professionele webshop laten maken, waarmee je alle doelen van het bedrijf zal halen, zonder extra kosten! Ondanks de lage prijzen zal jouw bedrijf wel nog steeds een op maat gemaakte webshop laten maken hebben die gemakkelijk de concurrenten in jouw branche kan verslaan. Volgens onze klanten zijn onze templates makkelijk om te gebruiken en bijzonder succesvol!

Webshop laten maken

Hiermee houd je jouw geld over voor andere belangrijke zaken. Teken bijvoorbeeld een onderhoudscontract bij ons voor jouw op maat gemaakte Search Clicks webshop. Zo hoef je niet meer naar het onderhoud van je nieuwe, professionele site te kijken en zorg je er tegelijk toch nog voor dat deze optimaal blijft functioneren en de gewenste resultaten blijft behalen! 

Wanneer je een webshop laat maken door de experts bij ons webdesign bureau Search Clicks zal je kunnen kiezen uit maar liefst 6 bewezen succesvolle en doeltreffende sjablonen. Je hoeft dus alleen nog maar een van onze templates te kiezen. Onze webdesign experts stemmen het ontwerp volledig af op jouw wensen. Zo heeft jouw bedrijf straks een succesvolle webshop die past bij zijn eigen, unieke stijl. 

Laat je het maken van jouw webshop over aan onze experts? Dan krijg je een professionele WordPress site! De CRM is erg gebruiksvriendelijk, je kunt dus eenvoudig zelf content toevoegen, wijzigen of aanpassen. Zo heb je altijd zelf nog de touwtjes in handen! Liever een webshop met meer pagina’s? Ook dit kan geregeld worden bij webdesign bureau Search Clicks!

Wat kun je van ons verwachten?

Aanvraagformulier

Hieronder zal je een aanvraagformulier vinden om een webshop laten maken door een van de vele experts in Search Clicks. Vul het formulier vandaag nog in en stuur het naar ons op!

Bevestiging

Zodra we je aanvraag voor dé webshop van jouw bedrijf goed hebben ontvangen, sturen we je een bevestiging via de email die je ons hebt doorgegeven. Daarbovenop zullen we je ook nog een tweede formulier geven. Hierdoor kun je ons de informatie en de wensen die je hebt doorgeven, zo kunnen wij ervoor zorgen dat jouw webshop volledig aan je eisen voldoet.

Input

Het formulier wat we je sturen bevat meerdere pagina's. Op elke pagina vul je de specifieke wensen in die je hebt voor jouw webshop. Daarbij kun je hier ook kiezen uit een van onze doeltreffende website templates. 

Opzet en aanpassingen

Nadat je al jouw wensen en opmerkingen aan ons hebt doorgegeven, gaan onze experts in webdesign direct voor je aan de slag. Als het eerste concept klaar is, zullen wij direct contact met je opnemen. Wij tonen je de eerste set-up, die nog volledig aangepast kan worden aan jouw wensen. Wij zullen er samen voor zorgen dat dit de webshop wordt die jouw bedrijf nodig heeft om zijn doelen te bereiken!

Opleveren webshop

Hebben onze experts in webdesign de aanpassingen gedaan waar je om hebt gevraagd? Ben je nu helemaal tevreden over jouw website? Laat het ons weten wanneer deze webshop nog niet helemaal aan je wensen voldoet! Als de webshop wel al aan al je verwachtingen voldoet en past bij de stijl en het doel van je bedrijf, dan kun je gaan beginnen met de voorbereidingen voor de oplevering van de professionele webshop van jouw bedrijf. 

Achteraf betalen

Pas als jij tevreden bent over het geleverde resultaat, zijn wij ook tevreden. Als je een webshop hebt die is gemaakt door webdesign Search Clicks, hoef je pas achteraf te betalen. Nadat de betaling is gelukt, kun je direct de shop van jouw bedrijf online vinden. Dit geldt natuurlijk ook voor je doelgroep, bezoekers en klanten. Vanaf het moment dat de betaling is voltooid, zijn je webshop en je bedrijf ready to go!

search clicks

WEBSHOP LATEN MAKEN DOOR DÉ NUMMER 1 WEBBOUWER IN BELGIË

Bij ons webdesign bureau Search Clicks kan je een professionele webshop op basis van WordPress laten maken voor een vaste, lage prijs. Ons bedrijf is hier ervaren en uiterst professioneel in! Bovendien maakt het voor ons en de webshop niet uit in welke branche jouw bedrijf zich bevindt, onze service is op maat gemaakt. Onze sjablonen zijn doeltreffend voor elk bedrijf, groot of klein. Met een site van ons weet je zeker dat hij doeltreffend en succesvol is. Bovendien zullen onze experts ervoor zorgen dat je webshop gevonden én gezien worden door de doelgroep van jouw bedrijf. Bij Search Clicks ben je dus van succes verzekerd met je webshop!

De webdesigners en SEO specialisten van webdesign bureau Search Clicks zijn ervaren met het bouwen van sites. Onze experts weten precies hoe ze een webshop voor jouw bedrijf moeten bouwen. Een goede webshop is niet alleen belangrijk voor je klanten en bezoekers, maar zeker ook voor jezelf. Doordat we werken met WordPress, kun je werken, aanpassingen en wijzigen vanuit een zeer makkelijk gebruiken CMS. Lukt het je toch nog niet helemaal met de webshop of wil je jouw site perfect up-to-date houden? Ons team zal voor je klaar staan bij al je vragen!

Ja! Ik wil een webshop laten maken!

Jouw bedrijf online goed laten zien aan potentiële klanten met een professionele webshop? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een professionele webshop te laten maken door webdesign bureau Search Clicks. Ook als je andere wensen hebt, horen wij dat graag van je. Ons team is niet alleen ervaren, maar ook zeer creatief en flexibel. Neem direct contact met ons op. Je kunt bij ons met meerdere vragen terecht!

Je kan contact met ons opnemen door middel van het aanvraagformulier op de site of ons email adres. Wij doen ons uiterste best om je binnen 24 uur een antwoord te geven. Voor direct en persoonlijk contact kun je ons natuurlijk ook nog bellen of een bericht sturen via WhatsApp. Wil je direct met onze professionele webdesigners spreken? Of heb je vragen over hoe je een professionele webshop laat bouwen door Search Clicks? Dan kun je ook altijd onze live chat functie gebruiken. Er staat altijd een expert klaar om je vragen te beantwoorden.

Vul het onderstaande formulier in:

    *Privacy is gewaarborgd.