Search Clicks: het adres voor het laten maken van een webshop in Lubbeek!

Wil jij een webshop laten maken Lubbeek? Dan ben je bij Search Clicks aan het juiste adres! Ons team van experts is immers gespecialiseerd in het bouwen van professionele webshops met een aansprekend design. Deze webshops zijn uiteraard Google- en mobielvriendelijk en zijn helemaal op maat gemaakt. Zo zorgen we ervoor dat jouw webshop bovenaan in de zoekresultaten van verschillende zoekmachines verschijnt, en dat jij online succes bereikt!

WEBSHOP AANBOD

  • Binnen 4 weken online!
  • Max. 8 pagina's gevuld
  • Max. 4 producten gevuld
  • Zelf je website aanpassen
  • Google vriendelijk
  • Keuze uit onze bewezen templates
  • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
  • Gespreid betalen mogelijk!

Waarom zou je een webshop laten maken Lubbeek?

Tegenwoordig kan een bedrijf niet zonder een webshop. Iedereen is vandaag de dag immers online actief, ook je (potentiële) klanten en concurrenten. Door een professionele webshop te laten bouwen kun je concurrenten dus het nakijken geven, en meer autoriteit en potentiële klanten bereiken.

Naast de bouw van je webshop kun je bij ons ook terecht voor verschillende processen die komen kijken bij een webshop en het promoten ervan, denk hierbij bijvoorbeeld aan: zoekmachine-optimalisatie (SEO), Google Ads, linkbuilding en lokale SEO.

Wie zijn webshop bij Search Clicks laat bouwen, kan kiezen tussen maar liefst 8 doeltreffende en krachtige WordPress templates. Deze templates stemmen we volledig af op je wensen en de doelgroep van je bedrijf. Zo bekomen we als resultaat een geweldige webshop met maximum 8 pagina’s, deze zijn uiteraard verrijkt met passende content die geschreven wordt na een grondige zoekwoordenanalyse. Wil je later zelf nog iets aanpassen aan je webshop? Geen probleem, wij zorgen er namelijk ook voor dat jij je webshop zelf eenvoudig kunt aanpassen. Een WordPress template is dus niet enkel voor Google, maar ook voor jou goed.

Onze Projecten

Bij Search Clicks maken we webshops met verschillende doelen, zoals het genereren van meer klanten, bestellingen of telefoontjes. Wat je doel ook is, wij zorgen ervoor dat het bereikt wordt!

De bouw van zo’n doeltreffende webshop vraagt de nodige tijd en aandacht. We houden onze klantenkring daarom klein, zodat onze experts de nodige tijd kunnen nemen om je webshop te bouwen. Bij Search Clicks plaatsen we kwaliteit dus boven kwantiteit. Uiteraard wil je ook niet te lang wachten op je webshop. Dat hoeft bij ons niet, binnen 4 weken staat je webshop namelijk online!

Na deze periode van 4 weken, kun je je onderscheiden van jouw concurrenten en nieuwe klanten bereiken. We zorgen er bij Search Clicks voor dat je geen enkele potentiële klant hoeft te missen. Dit doen we door de webshop mobielvriendelijk te maken, snel te laten laden en bovenaan in de zoekresultaten te laten verschijnen. Kortom: ook je bezoekers bezorgen we de best mogelijke ervaring!

Gardendeluxe

Webshop voor nieuw geopende tuin producten  die nieuwe cliënten wilt aantrekken.

Wat kun je verwachten?

Aanvraagformulier

Dus, wil jij ook een professionele en doeltreffende webshop laten maken Lubbeek, om zo online succes te behalen? Wacht dan niet langer, en vul het onderstaande formulier in! Wij geven je dan zo snel mogelijk een bevestiging.

Bevestiging

Zodra we jouw aanvraagformulier ontvangen hebben, sturen we je via mail een bevestiging en een link naar het inputformulier.

Input

Dit invulformulier is jouw kans om je wensen kenbaar te maken. Zo kan je je huisstijl, bedrijfslogo’s en het gewenste aantal pagina’s aangeven. Daarnaast kun je op dit formulier ook een template kiezen. Je hebt de keuze tussen 8 verschillende templates.

Eerste opzet en revisie(s)

Nadat onze experts je invulformulier hebben doorgenomen, starten ze meteen met de bouw van je webshop. Zodra de eerste opzet klaar is, ontvang je deze. Wil je dat er aanpassingen doorgevoerd worden? Dan kun je gebruikmaken van revisies! Zo kun je bijvoorbeeld iets laten toevoegen of juist laten verwijderen.

Oplevering van de webshop

Ben je 100% tevreden met je webshop? Dan kan de oplevering plaatsvinden. Deze vindt normaal na 4 weken plaats. Ben je nog niet 100% tevreden? Dan voeren we eerst nog de nodige aanpassingen door. Als webdesign bureau in Lubbeek stellen we jouw tevredenheid immers voorop.

Betaling

Nadat de betaling voor jouw webshop afgerond is, plaatsen we je webshop online. Je webshop is vanaf dat moment bereikbaar voor je (potentiële) klanten. Wens je in termijnen te betalen? Ook dat is bij ons mogelijk!

webshop laten maken Lubbeek

Search Clicks: jouw nummer 1 voor het laten maken van een webshop in Lubbeek!

Wil je een webshop laten maken Lubbeek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn immers al jarenlang dagelijks bezig met het bouwen van de beste webshops en websites. Dit doen we zowel voor grote als kleine ondernemingen.

Een webshop vereist regelmatig onderhoud om de beste prestatie te kunnen blijven leveren. Wil jij ook het onderhoud van je webshop aan onze specialisten overlaten? Bekijk dan onze voordelige onderhoudscontracten. Dan zorgen wij ervoor dat je webshop altijd up-to-date is, en is jouw webshop ook na de oplevering in handen van experts!

Goedkoop, maar effectief Een webshop laten maken Lubbeek!

Bij Search Clicks maken we voor een laag prijsje webshops in Lubbeek, maar dat merk je niet aan onze webshops. Sterker nog, onze specialisten creëren succesvolle en doeltreffende webshops die zich onderscheiden van hun concurrenten. Dus, wil jij ook zo’n professionele webshop laten maken Lubbeek, en wil je daarover brainstormen met één van onze experts? Neem dan nu contact met ons op via de live chat. Heb je een vraag? Ook dan kun je ons altijd contacteren!

Vul het onderstaande formulier in:

    *Privacy is gewaarborgd.