Professioneel web development door Search Clicks!

De digitale snelweg is de plek waar klanten altijd precies zullen vinden wat ze nodig hebben. Je wilt natuurlijk het liefste dat klanten vinden wat ze graag willen hebben op jouw website. Onze experts zijn gespecialiseerd in webdevelopment en kunnen jou daardoor uitstekend helpen met je website. Dit biedt niet alleen online, maar ook offline talloze voordelen voor je bedrijf. Al helemaal wanneer je het webdevelopment toevertrouwt aan de ervaren experts van ons webdesignbureau Search Clicks. Na al 10 jaar lang ervaring te hebben met webdevelopment weten onze specialisten exact hoe ze het webdevelopment voor jou en je onderneming het beste kunnen aanpakken. Hoe gaat dit bij ons precies in zijn werk?

Bij webdesignbureau Search Clicks kan je voor een laag vast tarief jouw webdevelopment overlaten aan onze experts hierin. Je hoeft bij ons dus geen rekening te houden met enige extra kosten bij het webdevelopment door onze specialisten. Search Clicks biedt jou een uitgebreid, professioneel webdevelopment waardoor je website makkelijk gevonden en weergegeven zal worden in verschillende zoekmachines, zoals Google bijvoorbeeld. 

Uiteraard zorgen wij bij het webdevelopment waar wij aan werken dat je website ook voorzien wordt van hoogwaardige content die aansluit bij de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden met jouw onderneming. Als ons webdesign bedrijf Search Clicks het webdevelopment voor jouw bedrijf regelt, wil je natuurlijk liever niet te lang moeten wachten. We leveren onze professionele webdevelopment al in slechts 4 weken.

WEBSITE AANBOD

 • Binnen 4 weken online!
 • Max. 8 pagina's gevuld
 • Zelf je website aanpassen
 • Google vriendelijk
 • Keuze uit onze bewezen templates
 • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
 • Gespreid betalen mogelijk!

Laat ons jouw webdevelopment regelen waar alles al bij zit!

Een onderneming starten is natuurlijk al spannend genoeg en als ondernemer heb je dan al genoeg aan je hoofd. Hoewel je qua niveau van professionaliteit niets aan het toeval wilt overlaten, wil je ook liever niet al teveel geld uitgeven aan het webdevelopment voor je onderneming. Dit is ook helemaal niet nodig bij webdesignbureau Search Clicks. Wij zorgen voor professioneel web development voor jouw website voor een alles-in-één prijs, zonder bijkomende kosten.
Hiermee kan je bij ons goedkoop en professioneel je webdevelopment laten regelen zonder extra kosten. 

Dit alles terwijl je wel kunt genieten van alle voordelen van het professionele webdevelopment hebt die goed bij jouw onderneming past en gemakkelijk de concurrentie in jouw branche kan en zal verslaan. Onze modellen zijn erg vriendelijk in gebruik en hebben zichzelf in het verleden keer op keer bewezen bij al het andere webdevelopment die onze experts al hebben gedaan.

Dit helpt je om nog budget over te houden voor andere belangrijke dingen voor jouw onderneming. Zoals bijvoorbeeld het ondertekenen van een onderhoudscontract voor jouw professionele Search Clicks website. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud van je nieuwe bedrijfswebsite en weet je zeker dat deze optimaal zal blijven presteren.

Onze Projecten

Je kunt voor jouw professionele webdevelopment bij ons uit 6 verschillende effectieve sjablonen kiezen. Je hoeft dus alleen nog maar een keuze te maken om jouw web development te laten doen door onze experts. Onze experts passen voor jou het webdevelopment volledig op jouw wensen aan. Zo heeft jouw bedrijf een unieke, professionele website in een stijl die uitstekend past bij jouw bedrijf. 

Jouw professionele webdevelopment laten doen door onze experts? Dan krijg je een professionele WordPress-site. De CRM is erg gebruiksvriendelijk, waardoor je eenvoudig dingen zelf kunt toevoegen, bewerken of verfijnen. Liever dat het webdevelopment voor jou wordt aangepast dat de website meer pagina’s heeft? Zelfs dat kan natuurlijk bij Search Clicks!

MZC Oosterheem

Website voor nieuw geopende tandartspraktijk die nieuwe cliënten wilt aantrekken.

Allround Beauty

Nieuwe website voor beauty salon die meer dan 15 jaar bestaat. 

Intenz Hair

Nieuwe website voor kapper die is overgenomen door nieuwe eigenaar.

Wat mag je van ons verwachten?

Aanvraagformulier

Hieronder vind je een aanvraagformulier om een professionele website te laten maken door een Search Clicks specialist. Vul het in en verzend het formulier vandaag nog. 

Bevestiging

Als we de webdesign aanvraag voor jouw bedrijf hebben ontvangen, voorzien we je zo snel mogelijk van een ontvangstbevestiging. Dat doen we per e-mail. We sturen ook direct een inputformulier mee. Zo kun je jouw wensen en doelen kenbaar maken aan ons.

Input

Het inputformulier geeft je de mogelijkheid om ons te vertellen wat jouw specifieke wensen zijn. Hoe moet het webdesign voor jouw bedrijf eruit komen te zien? Zodra je de pagina’s hebt voorzien van de nodige informatie kunnen we een opzet creëren. Maar je kunt er ook voor kiezen om onze webdesigners hun vrije gang te laten gaan. Hulp nodig? Maak dan gebruik van onze live chat of WhatsApp. 

Eerste opzet en revisie

Met de informatie gaan onze webdesigners direct aan de slag voor jouw bedrijf. We maken een eerste opzet van jouw website. Na de eerste opzet is er natuurlijk ook ruimte voor een revisieronde. Bijvoorbeeld als je nog wat wilt laten wijzigen of toevoegen.

Oplevering

Zodra de wijzigingen en aanpassingen voor het webdesign van jouw bedrijf zijn doorgevoerd, vindt de oplevering plaats. Het duurt nu niet lang meer voordat de professionele website van jouw bedrijf online kan worden gezet. Ben je helemaal tevreden met het eindresultaat? Dan kunnen we overgaan tot oplevering. Eventueel kunnen er nog kleine wijzigingen worden gemaakt. Ook kun je ervoor kiezen om de site te laten onderhouden door ons, hiermee heb jij nooit meer problemen met jouw website. 

Betaling

De volledige betaling voor het webdesign van jouw bedrijf vindt bij Search Clicks achteraf plaats. Jouw volle tevredenheid is voor ons namelijk belangrijker. Zodra de betaling is afgerond wordt jouw website direct live gezet. Vanaf nu ben je vindbaar en zichtbaar in de zoekmachines. Wil je niet alleen vindbaar zijn op je bedrijfsnaam? Laat je dan informeren door onze SEO specialisten.

webdevelopment

Professionele webdevelopment laten doen door het #1 webdesignbureau in België

Bij Search Clicks laat je voor een lage vaste prijs professioneel webdevelopment doen op basis van WordPress. Het maakt hierbij niet uit in welke branche jouw bedrijf zich bevindt. We hebben succesvolle sjablonen voor zowel grote als kleine bedrijven. Dit zorgt ervoor dat je een effectieve en efficiënte website krijgt die zowel gevonden als gezien wordt bij zijn doelgroep.

De experts in web development van Search Clicks weten precies wat een professionele website allemaal moet bevatten om succesvol te zijn. Niet alleen voor je klanten en bezoekers, maar ook voor jezelf. Omdat we met WordPress werken, kun je werken, aanpassen en wijzigen vanuit een CMS die vriendelijk in gebruik is. Lukt het nog niet helemaal of wil je je professionele website up-to-date houden? Ons team van experts staat altijd voor je klaar!

Professioneel webdevelopment

Ben je op zoek naar een onderscheidend en professioneel webdesign voor jouw bedrijf? Vul dan vandaag nog het aanvraagformulier in op de website van Search Clicks. Wij voorzien je van een maatwerk design voor een vaste prijs. Voor een éénmalig bedrag zonder bijkomende kosten voorzien we je binnen 4 weken van een autoritaire presentatie op het internet. Wil je spreken met een van onze webdesign specialisten om het optimale uit jouw website te halen? Boek dan een meeting voor een strategiesessie. Wij staan klaar om jouw bedrijf naar een volgend niveau te tillen!

Vul het onderstaande formulier in:

  *Privacy is gewaarborgd.

  × Kan ik je helpen?