Webdesign op maat bij Search Clicks!

Het internet is waar klanten altijd precies vinden wat ze nodig hebben. Het liefste gebeurt dit dan natuurlijk bij jouw bedrijf. Het hebben van een website met een professioneel webdesign is daarom essentieel. Dit biedt niet alleen online, maar ook offline talloze voordelen. Al helemaal als je het ontwerpen van een professioneel webdesign toevertrouwt aan de ervaren specialisten van Search Clicks. Na al 10 jaar lang professionele webdesign te maken, weten onze specialisten exact hoe jouw webdesign er professioneel uit moet zien. Hoe werkt dit precies?

Bij Search Clicks kan je voor een laag vast tarief een professioneel webdesign laten ontwerpen door onze experts. Je hoeft dus geen rekening te houden met enige extra kosten. Search Clicks biedt jou een uitgebreid, professioneel webdesign die makkelijk gevonden en weergegeven zal worden in verschillende zoekmachines. Uiteraard worden onze professionele webdesign ook voorzien van hoogwaardige content die aansluit bij de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden. Als je een webdesign hebt wat is gemaakt door ons webdesign bedrijf Search Clicks, wilt je natuurlijk niet wachten op je website. We leveren onze professionele webdesign in slechts 4 weken.

WEBSITE AANBOD

 • Binnen 4 weken online!
 • Max. 8 pagina's gevuld
 • Zelf je website aanpassen
 • Google vriendelijk
 • Keuze uit onze bewezen templates
 • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
 • Gespreid betalen mogelijk!

Webdesign op maat

Een onderneming starten is al spannend genoeg. Hoewel je qua professionaliteit niets aan het toeval wilt overlaten, wil je ook niet al te veel uitgeven aan een professioneel webdesign. Dit is ook helemaal niet nodig. Wij bieden jou een professioneel webdesign voor een alles-in-één prijs.

Hiermee kan je goedkoop een professioneel webdesign laten ontwerpen zonder extra kosten. Dit terwijl je wel een gepersonaliseerd webdesign hebt die gemakkelijk de concurrentie in jouw branche kan verslaan. Onze modellen zijn gebruiksvriendelijk en hebben zichzelf al vaak bewezen.

Het helpt je om nog budget over te houden voor andere belangrijke dingen. Zoals bijvoorbeeld het ondertekenen van een onderhoudscontract voor jouw professionele Search Clicks-website. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud van je nieuwe website en weet je zeker dat deze optimaal blijft presteren.

Onze Projecten

Je kunt voor je professionele webdesign bij ons uit 6 effectieve sjablonen kiezen. Je hoeft dus alleen nog maar een keuze te maken. Onze experts passen het ontwerp volledig aan jouw wensen aan. Zo heeft jouw bedrijf een uniek, professioneel webdesign in een geschikte stijl. Een professioneel webdesign laten ontwerpen door onze experts? Dan krijg je een professionele WordPress-site. De CRM is erg gebruiksvriendelijk, waardoor je eenvoudig dingen zelf kunt toevoegen, bewerken of verfijnen. Liever een professioneel webdesign met meerdere pagina’s? Zelfs dat kan natuurlijk bij Search Clicks!

MZC Oosterheem

Website voor nieuw geopende tandartspraktijk die nieuwe cliënten wilt aantrekken.

Allround Beauty

Nieuwe website voor beauty salon die meer dan 15 jaar bestaat. 

Intenz Hair

Nieuwe website voor kapper die is overgenomen door nieuwe eigenaar.

Wat mag je van ons verwachten?

Aanvraagformulier

Hieronder vind je een aanvraagformulier om een professioneel webdesign op maat te laten maken door een Search Clicks specialist. Vul het in en verzend het formulier vandaag nog. 

Bevestiging

Als we de webdesign aanvraag voor jouw bedrijf hebben ontvangen, voorzien we je zo snel mogelijk van een ontvangstbevestiging. Dat doen we per e-mail. We sturen ook direct een inputformulier mee. Zo kun je jouw wensen en doelen kenbaar maken aan ons.

Input

Het inputformulier geeft je de mogelijkheid om ons te vertellen wat jouw specifieke wensen zijn. Hoe moet het webdesign voor jouw bedrijf eruit komen te zien? Zodra je de pagina’s hebt voorzien van de nodige informatie kunnen we een opzet creëren. Maar je kunt er ook voor kiezen om onze webdesigners hun vrije gang te laten gaan. Hulp nodig? Maak dan gebruik van onze live chat of WhatsApp. 

Eerste opzet en revisie

Met de informatie gaan onze webdesigners direct aan de slag voor jouw bedrijf. We maken een eerste opzet van jouw website. Na de eerste opzet is er natuurlijk ook ruimte voor een revisieronde. Bijvoorbeeld als je nog wat wilt laten wijzigen of toevoegen.

Oplevering

Zodra de wijzigingen en aanpassingen voor het webdesign van jouw bedrijf zijn doorgevoerd, vindt de oplevering plaats. Het duurt nu niet lang meer voordat de professionele website van jouw bedrijf online kan worden gezet. Ben je helemaal tevreden met het eindresultaat? Dan kunnen we overgaan tot oplevering. Eventueel kunnen er nog kleine wijzigingen worden gemaakt. Ook kun je ervoor kiezen om de site te laten onderhouden door ons, hiermee heb jij nooit meer problemen met jouw website. 

Betaling

De volledige betaling voor het webdesign van jouw bedrijf vindt bij Search Clicks achteraf plaats. Jouw volle tevredenheid is voor ons namelijk belangrijker. Zodra de betaling is afgerond wordt jouw website direct live gezet. Vanaf nu ben je vindbaar en zichtbaar in de zoekmachines. Wil je niet alleen vindbaar zijn op je bedrijfsnaam? Laat je dan informeren door onze SEO specialisten.

Webdesign op maat

Webdesign op maat? Webdesign voor jouw bedrijf door de nummer 1 van België!

Bij Search Clicks laat je voor een lage vaste prijs een professioneel WordPress webdesign op maat maken. Het maakt niet uit in welke branche jouw bedrijf zich bevindt. We hebben succesvolle sjablonen voor grote en kleine bedrijven. Dit zorgt ervoor dat je een effectief en efficiënt webdesign krijgt die zowel gevonden als gezien wordt bij jouw doelgroep.

De professionele webdesigners en SEO-experts van Search Clicks weten precies wat een professioneel webdesign moet bevatten voor jouw bedrijf. Niet alleen voor je klanten en bezoekers, maar ook voor jezelf. Omdat we met WordPress werken, kun je werken, aanpassen en wijzigen vanuit een CMS die vriendelijk in gebruik is. Lukt het nog niet helemaal of wil je je professionele website up-to-date houden? Ons team van experts staat voor je klaar!

Professioneel Webdesign op maat

Ben je op zoek naar een onderscheidend en professioneel webdesign voor jouw bedrijf? Vul dan vandaag nog het aanvraagformulier in op de website van Search Clicks. Wij voorzien je van een maatwerk design voor een vaste prijs. Voor een éénmalig bedrag zonder bijkomende kosten voorzien we je binnen 4 weken van een autoritaire presentatie op het internet. Wil je spreken met een van onze webdesign specialisten om het optimale uit jouw website te halen? Boek dan een meeting voor een strategiesessie. Wij staan klaar om jouw bedrijf naar een volgend niveau te tillen!

Vul het onderstaande formulier in:

  *Privacy is gewaarborgd.

  × Kan ik je helpen?