Offerte Webdesign

Jij wilt een website laten maken met een professioneel design, dan ben je bij Search Clicks aan het juiste adres! Een website gemaakt door Search Clicks, betekent een website van kwaliteit. Vraag daarom gemakkelijk op deze pagina een webdesign offerte aan zodat wij aan de slag kunnen voor jou!

WEBSITE AANBOD

 • Binnen 4 weken online!
 • Max. 8 pagina's gevuld
 • Zelf je website aanpassen
 • Google vriendelijk
 • Keuze uit onze bewezen templates
 • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
 • Gespreid betalen mogelijk!

Webdesign offerte door Search Clicks

Als webdesign bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij dé online partner voor jouw bedrijf. Met onze online diensten zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jouw bedrijf haalt. Elke ondernemer, hoe klein of groot, verdiend bij ons een eerlijke kans op een goede website. Jij bent een start-up of een nieuwe ondernemer, dan heb je geen zin om je nog druk te hoeven maken over je website. 

Dat laat je natuurlijk over aan de webdesigners van Search Clicks. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij aan jou wensen kunnen voldoen om zo het gewenste resultaat te bereiken. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van succesvolle websites en wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een goede website te hebben. 

Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jouw website Google vriendelijk is. Want naast het bouwen van websites, zijn wij er ook gespecialiseerd in om websites beter vindbaar te maken voor de juiste doelgroep. Onze diensten zijn van de hoogste kwaliteit door de experts die Search Clicks in huis heeft. De online prestatie van je bedrijf is net zo belangrijk als offline, en wij zorgen voor een kwalitatieve website die zijn doel bereikt. 

Wij zorgen voor een design die eruit springt en een concurrent vormt voor de andere spelers op de markt. Want ook online is er geen tweede kans voor een eerste indruk!  Met een webdesign offerte weet je waar je aan toe bent het moment dat wij een uitgebreid website onderzoek hebben verricht. 

Onze Projecten

MZC Oosterheem

Website voor nieuw geopende tandartspraktijk die nieuwe cliënten wilt aantrekken.

Allround Beauty

Nieuwe website voor beauty salon die meer dan 15 jaar bestaat. 

Intenz Hair

Nieuwe website voor kapper die is overgenomen door nieuwe eigenaar.

Website offerte aanvragen?

Aanvraagformulier

Wil je een webdesign offerte voor jouw bedrijf  en daarvoor gebruik maken van webdesign van Search Clicks? Dan hoef je alleen maar het onderstaande aanvraagformulier in te vullen. Ook kun je direct een strategiesessie boeken met een specialist om de doelen van jouw bedrijf te bespreken. Daarmee leg je de basis voor een op maat gemaakte website die helemaal aan jouw wensen voldoet. 

Bevestiging

Als we de webdesign aanvraag voor jouw bedrijf hebben ontvangen, voorzien we je zo snel mogelijk van een ontvangstbevestiging. Dat doen we per e-mail. We sturen ook direct een inputformulier mee. Zo kun je jouw wensen en doelen kenbaar maken aan ons.

Input

Het inputformulier geeft je de mogelijkheid om ons te vertellen wat jouw specifieke wensen zijn. Hoe moet het webdesign voor jouw bedrijf eruit komen te zien? Zodra je de pagina’s hebt voorzien van de nodige informatie kunnen we een opzet creëren. Maar je kunt er ook voor kiezen om onze webdesigners hun vrije gang te laten gaan. Hulp nodig? Maak dan gebruik van onze live chat of WhatsApp. 

Eerste opzet en revisie

Met de informatie gaan onze webdesigners direct aan de slag voor jouw bedrijf. We maken een eerste opzet van jouw website. Na de eerste opzet is er natuurlijk ook ruimte voor een revisieronde. Bijvoorbeeld als je nog wat wilt laten wijzigen of toevoegen.

Oplevering

Zodra de wijzigingen en aanpassingen voor het webdesign van jouw bedrijf zijn doorgevoerd, vindt de oplevering plaats. Het duurt nu niet lang meer voordat de professionele website van jouw bedrijf online kan worden gezet. Ben je helemaal tevreden met het eindresultaat? Dan kunnen we overgaan tot oplevering. Eventueel kunnen er nog kleine wijzigingen worden gemaakt. Ook kun je ervoor kiezen om de site te laten onderhouden door ons, hiermee heb jij nooit meer problemen met jouw website. 

Betaling

De volledige betaling voor het webdesign van jouw bedrijf vindt bij Search Clicks achteraf plaats. Jouw volle tevredenheid is voor ons namelijk belangrijker. Zodra de betaling is afgerond wordt jouw website direct live gezet. Vanaf nu ben je vindbaar en zichtbaar in de zoekmachines. Wil je niet alleen vindbaar zijn op je bedrijfsnaam? Laat je dan informeren door onze SEO specialisten.

Webdesign Offerte
Webdesign Offerte? Webdesign voor jouw bedrijf door de nummer 1 van België!
Offerte website

Ondanks dat wij geen abnormale bedragen vragen voor een professionele website, is het natuurlijk wel zo fijn om van tevoren te weten waar je aan toe bent. Het laten maken van een professionele website hoeft niet duur te zijn, dat is iets wat wij bij Search Clicks bewijzen. Wij bieden je onze service aan voor het maken van een complete, professionele website voor een vaste lage prijs. Dus je hoeft niet bang te zijn voor andere bijkomende kosten. Jij dient een aanvraag voor een offerte in en ons team van specialisten gaat daarna aan de slag met het ontwerpen van een cool design, afgestemd op jouw behoeften. 

Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken. Bij jou akkoord op onze offerte gaan wij direct voor je aan de slag! Dus waarom zou je langer wachten? Laat door ons een betaalbare website maken die ook nog eens geoptimaliseerd is voor verschillende zoekmachines. Wel zo fijn, als je (toekomstige) klanten je daardoor online makkelijker kunnen vinden. We houden je tijdens het proces op de hoogte en leggen je graag uit hoe jij daarna zelf je website kan aanpassen. 

Vraag gemakkelijk via bovenstaand formulier gratis een webdesign offerte op! Heb je liever telefonisch contact? Dat is natuurlijk ook geen probleem! Je kunt ons altijd bellen of appen via WhatsApp. Onze experts zijn er klaar voor! 

Professioneel Offerte Webdesign

Ben je op zoek naar een onderscheidend en professioneel webdesign voor jouw bedrijf? Vul dan vandaag nog het aanvraagformulier in op de website van Search Clicks. Wij voorzien je van een maatwerk design voor een vaste prijs. Voor een éénmalig bedrag zonder bijkomende kosten voorzien we je binnen 4 weken van een autoritaire presentatie op het internet. Wil je spreken met een van onze webdesign specialisten om het optimale uit jouw website te halen? Boek dan een meeting voor een strategiesessie. Wij staan klaar om jouw bedrijf naar een volgend niveau te tillen!

Vul onderstaande formulier in voor een webdesign offerte

  *Privacy is gewaarborgd.

  × Kan ik je helpen?