Webdesign bureau Search Clicks

Aanwezig zijn op het internet is in deze digitale wereld extreem van belang, en alleen met een gespecialiseerd webdesign bureau doe je mee met de belangrijkste spelers binnen de markt. Search Clicks staat klaar om samen met ondernemers deze digitale wereld over te nemen. Wij zijn vooraanstaande webdesigners in België die vertrouwen op creatieve strategieën die jouw site zeer effectief maken. Je kunt vertrouwen op onze hoogwaardig site-verbeteringen en conversie strategieën die onze designers als beste kunnen waardoor wij kwaliteit webdesign kunnen leveren.

Search Clicks is een betrouwbare naam op het gebied van webontwikkeling en heeft verschillende bedrijven geholpen bij het maken en promoten van hun sites. Wij werken met standaard bewezen conversie gerichte templates, waardoor een goede website voor iedereen betaal is geworden. Maar ook het ontwerpen van verschillende soorten webverbeteringen is mogelijk, zoals aangepaste PHP-ontwikkeling, WordPress-ontwikkeling en e-commerce webontwikkeling, we kunnen aan al jouw behoeften voldoen.

WEBSITE AANBOD

 • Binnen 4 weken online!
 • Max. 8 pagina's gevuld
 • Zelf je website aanpassen
 • Google vriendelijk
 • Keuze uit onze bewezen templates
 • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
 • Gespreid betalen mogelijk!

Wat kan ons webdesign bureau betekenen?

De samenstelling van jouw website is belangrijk, dit wil je daarom aan de specialist over laten. Onze gestandaardiseerde websiteontwerpen zijn de basis als de oprichting van jouw site. Daarnaast staan we bekend om het maken van webontwerpen die gebruiksvriendelijk zijn en die de aandacht van jouw publiek trekken. De bedoeling van jouw website is dat jouw imago als een algemeen vooruitstrevend merk wordt geïntroduceerd bij de doelgroep. 

Stel je voor dat een saaie en moeilijk te gebruiken site jouw goede imago onder huidige of nieuwe potentiële klanten wordt vernietigd of dat je geen solide indruk van jouw imago kunt maken; dit kan veel invloed hebben op de omzet van het bedrijf. Search Clicks kan jouw bedrijf helpen om je reputatie online te vergroten en te behouden met als doel dat je jouw klanten zonder veel moeite kunt vasthouden.

Onze Projecten

Search Clicks is de plek waar elke oplossing voor jouw website serieus wordt genomen. We stemmen onze templates af op jouw voorkeuren tegen een betaalbaar tarief. Met onze website designs kunt je meer klanten aantrekken en bovendien jouw merk vergroten. Een strategisch website design template van Search Clicks helpt je om klanten vast te houden en nieuwe aan te trekken.

MZC Oosterheem

Website voor nieuw geopende tandartspraktijk die nieuwe cliënten wilt aantrekken.

Allround Beauty

Nieuwe website voor beauty salon die meer dan 15 jaar bestaat. 

Intenz Hair

Nieuwe website voor kapper die is overgenomen door nieuwe eigenaar.

Wat mag je van ons verwachten?

Wanneer onze webdesigners aan de slag gaan, kunt je designs van hoge kwaliteit van ons verwachten. Wij hechten veel waarde aan langdurige en succesvolle samenwerkingen. Wilt je ons webdesign bureau gebruiken voor jouw bedrijf? Hieronder vind je wat je dan kan gaan verwachten.

Aanvraagformulier

Wil je een site laten maken en gebruik maken van webdesign bedrijf Search Clicks? Dan kun je op heel simpel gewoon de onderstaande aanvraagformulier in te vullen. Dit vormt de basis voor een site die voldoet aan jouw wensen.

Bevestiging

In het geval dat we de webdesign aanvraag voor jouw organisatie hebben ontvangen, zullen we je snel een ontvangstbevestiging sturen. Dat doen we per e-mail. We sturen ook direct een website input formulier mee. Op deze manier kunt je jouw wensen en doelstellingen met ons delen.

Informatie

Het inputformulier biedt je de mogelijkheid om bij ons te melden wat jouw specifieke wensen zijn. Hoe moet het webdesign eruitzien voor jouw organisatie? Wanneer je de pagina's van de belangrijke gegevens hebt voorzien, kunt je een beslissing nemen uit een van onze succesvolle WordPress templates. Hulp nodig? Gebruik dan onze live chat!

Eerste concept en wijzigingen

Met deze gegevens gaan onze webdesigners snel aan de slag voor jouw bedrijf. Wij maken eerst een hoofdontwerp van jouw site. Na het contactmoment is er uiteraard extra ruimte voor een update ronde. Bijvoorbeeld in de veronderstelling dat er iets gewijzigd of toegevoegd moet worden.

Levering

Wanneer de voortgang en wijzigingen voor het webdesign ontwerp van jouw bedrijf zijn uitgevoerd, vindt de oplevering plaats. Het zal niet lang meer duren voordat de nieuwe website van jouw bedrijf op het web kan worden gezet. Ben je nog niet helemaal tevreden met het eindproduct? Kleine wijzigingen kunnen worden aangebracht als dit essentieel is.

Betaling

De betaling voor het maken van de website vindt achteraf plaats bij Search Clicks. Jouw volledige tevredenheid is belangrijker voor ons. Zodra de betaling is afgerond gaat je website direct live. Vanaf nu word je gevonden en zichtbaar in de zoekmachines.

search clicks

Webdesign bureau Search Clicks biedt meer dan alleen websites

Onderhoud is belangrijk voor elke website. Als de website eenmaal is opgezet, moet deze worden bijgewerkt, monitoring, back-ups en technische ondersteuning zijn van essentieel belang. Search Clicks biedt professionele en betaalbare website-onderhoudsservice door ervaren professionals. Wij helpen jouw de website veilig en up-to-date te houden tegen een betaalbare prijs. Hierdoor wordt je volledig ontzorgt en hoef je niet meer druk te maken over de website.

Maar naast een website laten maken, moet deze ook natuurlijk gepromoot worden. Wij bieden zoekmachine optimalisatie in de vorm van linkbuilding en lokale SEO. Zo zorgen we er als webdesign bureau voor dat jouw doelgroep je ook weet te vinden. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in Google advertenties. Wilt je het aantal websitebezoekers en de omzet van jouw bedrijf effectief verhogen? Bekijk dan onze overige diensten!

Professioneel webdesign bureau

Ben je op zoek naar een onderscheidend en professioneel webdesign voor jouw bedrijf? Vul dan vandaag nog het aanvraagformulier in op de website van Search Clicks. Wij voorzien je van een maatwerk design voor een vaste prijs. Voor een éénmalig bedrag zonder bijkomende kosten voorzien we je binnen 4 weken van een autoritaire presentatie op het internet. Wil je spreken met een van onze webdesign specialisten om het optimale uit jouw website te halen? Boek dan een meeting voor een strategiesessie. Wij staan klaar om jouw bedrijf naar een volgend niveau te tillen!

Vul het onderstaande formulier in:

  *Privacy is gewaarborgd.

  × Kan ik je helpen?