Website laten maken in Brugge

Wil jij een website laten maken? Search Clicks is een webdesign bureau voor bedrijven in Brugge. Ons team van deskundigen is gespecialiseerd in het maken van professionele websites met aantrekkelijke designs. Wij vinden het belangrijk om online succes te leveren aan elke type bedrijf. Wij als webdesign bureau bouwen websites op basis van bewezen succesvolle ontwerpen. Natuurlijk zijn deze geschikt voor Google, tablet, mobiel en volledig aangepast naar jouw wensen. Als het online marketing bureau van België zorgen we ervoor dat jouw bedrijf uit Brugge prominent in de topresultaten van de Google zoekmachine terecht komt.

WEBSITE AANBOD

 • Binnen 4 weken online!
 • Max. 8 pagina's gevuld
 • Zelf je website aanpassen
 • Google vriendelijk
 • Keuze uit onze bewezen templates
 • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
 • Gespreid betalen mogelijk!

Webdesign Brugge gezocht?

Je bedrijf kan niet zijn doelen behalen zonder een speciale website die dit mogelijk maakt. Hierdoor kan je concurreren met de grote spelers en krijg je autoriteit wat resulteert in potentiële klanten. Naast webdesign is Search Clicks ook nog een betrouwbare partner in Google Ads, zoekmachine optimalisatie, linkbuilding en lokale SEO. Kiezen voor een Search Clicks website-ontwerp voor jouw bedrijf in Brugge betekent dat jij jezelf kan onderscheiden ten opzichte van jouw concurrenten. 

Onze experts ontwerpen het perfecte model volgens jouw wensen en de doelgroep van jouw bedrijf. Wij bieden een complete website die perfect geoptimaliseerd is voor Google. Dankzij een grondige trefwoordanalyse wordt content natuurlijk verwerkt en geoptimaliseerd waardoor deze interessant zijn voor de zoekmachine. Wij zorgen ervoor dat je de website eventueel makkelijk zelf kunt veranderen. Daarvoor maken wij gebruik van WordPress, dat niet alleen geschikt is voor Google, maar ook makkelijk in gebruik.

Onze Projecten

Search Clicks biedt altijd een professionele website om je te helpen je doelen te bereiken. Hieronder vind je ontwerpen die zijn gepersonaliseerd met de visuele identiteit van het bedrijf. Uiteraard houden we ook rekening met doelgroepen en besteden we aandacht aan zoekmachine optimalisatie. Jouw doelgroep kan straks niet meer om je heen en kan je makkelijk vinden.

MZC Oosterheem

Website voor nieuw geopende tandartspraktijk die nieuwe cliënten wilt aantrekken.

Allround Beauty

Nieuwe website voor beauty salon die meer dan 15 jaar bestaat. 

Intenz Hair

Nieuwe website voor kapper die is overgenomen door nieuwe eigenaar.

Wat kun je verwachten?

Aanvraagformulier

Wil je een website laten maken voor jouw bedrijf in Brugge en daarvoor gebruik maken van webdesign van Search Clicks? Dan hoef je alleen maar het onderstaande aanvraagformulier in te vullen. Ook kun je direct een strategiesessie boeken met een specialist om de doelen van jouw bedrijf te bespreken. Daarmee leg je de basis voor een op maat gemaakte website die helemaal aan jouw wensen voldoet. 

Bevestiging

Als we de webdesign aanvraag voor jouw bedrijf hebben ontvangen, voorzien we je zo snel mogelijk van een ontvangstbevestiging. Dat doen we per e-mail. We sturen ook direct een inputformulier mee. Zo kun je jouw wensen en doelen kenbaar maken aan ons.

Input

Het inputformulier geeft je de mogelijkheid om ons te vertellen wat jouw specifieke wensen zijn. Hoe moet het webdesign voor jouw bedrijf eruit komen te zien? Zodra je de pagina’s hebt voorzien van de nodige informatie kunnen we een opzet creëren. Maar je kunt er ook voor kiezen om onze webdesigners hun vrije gang te laten gaan. Hulp nodig? Maak dan gebruik van onze live chat of WhatsApp. 

Eerste opzet en revisie

Met de informatie gaan onze webdesigners direct aan de slag voor jouw bedrijf. We maken een eerste opzet van jouw website. Na de eerste opzet is er natuurlijk ook ruimte voor een revisieronde. Bijvoorbeeld als je nog wat wilt laten wijzigen of toevoegen.

Oplevering

Zodra de wijzigingen en aanpassingen voor het webdesign van jouw bedrijf zijn doorgevoerd, vindt de oplevering plaats. Het duurt nu niet lang meer voordat de professionele website van jouw bedrijf online kan worden gezet. Ben je helemaal tevreden met het eindresultaat? Dan kunnen we overgaan tot oplevering. Eventueel kunnen er nog kleine wijzigingen worden gemaakt. Ook kun je ervoor kiezen om de site te laten onderhouden door ons, hiermee heb jij nooit meer problemen met jouw website. 

Betaling

De volledige betaling voor het webdesign van jouw bedrijf vindt bij Search Clicks achteraf plaats. Jouw volle tevredenheid is voor ons namelijk belangrijker. Zodra de betaling is afgerond wordt jouw website direct live gezet. Vanaf nu ben je vindbaar en zichtbaar in de zoekmachines. Wil je niet alleen vindbaar zijn op je bedrijfsnaam? Laat je dan informeren door onze SEO specialisten.

webdesign Brugge

Website laten maken Brugge? Webdesign voor jouw bedrijf door de nummer 1 van België!

We richten ons op kwaliteit in plaats van kwantiteit, dus kiezen wij ervoor om een kleinere klantenkring te hebben dan de meeste webdesign bureaus. Hierdoor kunnen onze webdesigners voldoende tijd en aandacht besteden aan jouw zakelijke website. Kies Search Clicks en je hebt slechts binnen 4 weken een mooie professionele website! Zo maakt jouw bedrijf niet alleen een goede indruk, maar zorg je er ook voor dat nieuwe potentiële klanten je online kunnen vinden. Onze website is ook voor mobiel en tablet gebouwd. Zo mis je nooit relevante bezoekers. 

Met een webdesign van Search Clicks zullen wij een professionele website laten maken voor jouw bedrijf in Brugge. Search Clicks wacht op jou! Onze deskundigen hebben uitgebreide ervaring in het maken en ontwerpen van websites op basis van efficiënte en presterende webdesigns. Volledig gemaakt naar jouw wensen.

Wil je dat onze experts jouw website na levering ook nog onderhouden? Overweeg dan eens onze voordelige onderhoudscontracten. Wij zorgen ervoor dat je site voldoet aan de richtlijnen van Google en beschermt bent tegen hackers en/of virussen waardoor je website altijd online zal staan. 

Professioneel webdesign Brugge

Ben je op zoek naar een onderscheidend en professioneel webdesign voor jouw bedrijf? Vul dan vandaag nog het aanvraagformulier in op de website van Search Clicks. Wij voorzien je van een maatwerk design voor een vaste prijs. Voor een éénmalig bedrag zonder bijkomende kosten voorzien we je binnen 4 weken van een autoritaire presentatie op het internet. Wil je spreken met een van onze webdesign specialisten om het optimale uit jouw website te halen? Boek dan een meeting voor een strategiesessie. Wij staan klaar om jouw bedrijf naar een volgend niveau te tillen!

Vul het onderstaande formulier in:

  *Privacy is gewaarborgd.

  × Kan ik je helpen?