Webdesign bedrijf Search Clicks

Als je een professionele website wilt laten maken, heb je een vakkundig webdesign bedrijf nodig. Search Clicks staat voor je klaar. Wij weten precies waar een goede website aan moet kunnen voldoen. Zo kun jij je als bedrijf onderscheiden van de concurrentie. Ons team bestaat uit ervaren designers met voldoende kennis, inzicht en een flinke dosis creativiteit.

We voorzien je dan ook altijd van een unieke website die zijn doel bereikt. Zowel online als offline. Als webdesign bedrijf werken we met WordPress templates. Deze worden geheel op maat gemaakt. Ze voldoen aan de richtlijnen van Google en worden geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Dat is belangrijk, want je wilt natuurlijk wel online vindbaar en zichtbaar zijn.

WEBSITE AANBOD

 • Binnen 4 weken online!
 • Max. 8 pagina's gevuld
 • Zelf je website aanpassen
 • Google vriendelijk
 • Keuze uit onze bewezen templates
 • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
 • Gespreid betalen mogelijk!

Wat kan ons webdesign bedrijf betekenen?

Het webdesign van Search Clicks maakt het verschil voor jouw bedrijf. Ongeacht in welke branche je actief bent. Goed webdesign zorgt voor gebruiksvriendelijke én zoekmachine vriendelijke websites die voldoen aan de eisen van jouw doelgroep en bedrijf. Daarmee kun jij je onderscheiden op de digitale snelweg. En dat is zeker nu van groot belang.

Webdesign voor jouw bedrijf betekent bij Search Clicks een keuze maken uit verschillende bewezen en succesvolle templates voor een op maat gemaakte WordPress website. Deze voorzien wij van 8 pagina’s met daarop relevante content die aansluit bij jouw doelen. Heeft het webdesign voor jouw bedrijf meer pagina’s nodig? Ook dat is een mogelijkheid.

Onze Projecten

Search Clicks is hét webdesign bedrijf als je op zoek bent naar een website voor jouw bedrijf. Wij werken alleen met de beste templates. Dankzij de WordPress CMS is jouw nieuwe website ook nog eens gebruiksvriendelijk. Desgewenst zorgen wij tevens voor website onderhoud. Daarvoor kun je gebruik maken van onze voordelige onderhoudscontracten. Als je kiest voor webdesign bedrijf Search Clicks beschik je binnen 4 weken over een professionele website.

MZC Oosterheem

Website voor nieuw geopende tandartspraktijk die nieuwe cliënten wilt aantrekken.

Allround Beauty

Nieuwe website voor beauty salon die meer dan 15 jaar bestaat. 

Intenz Hair

Nieuwe website voor kapper die is overgenomen door nieuwe eigenaar.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij voorzien je van de all-in service die je nodig hebt. Het leveren van kwalitatief webdesign voor jouw bedrijf hebben wij hoog in het vaandel staan. Dat is voor ons belangrijker dan een grote klantenkring. Wij hechten waarde aan langdurige en succesvolle samenwerkingen. Wil je gebruik maken van ons webdesign voor jouw bedrijf? Dit mag je van ons verwachten.

Aanvraagformulier

Wil je een website laten maken en daarvoor gebruik maken van webdesign bedrijf Search Clicks? Dan hoef je alleen maar het onderstaande aanvraagformulier in te vullen. Daarmee leg je de basis voor een op maat gemaakte website die helemaal aan jouw wensen voldoet. 

Bevestiging

Als we de webdesign aanvraag voor jouw bedrijf hebben ontvangen, voorzien we je zo snel mogelijk van een ontvangstbevestiging. Dat doen we per e-mail. We sturen ook direct een inputformulier mee. Zo kun je jouw wensen en doelen kenbaar maken aan ons.

Input

Het inputformulier geeft je de mogelijkheid om ons te vertellen wat jouw specifieke wensen zijn. Hoe moet het webdesign voor jouw bedrijf eruit komen te zien? Zodra je de pagina’s hebt voorzien van de nodige informatie, kun je ook direct een keuze maken uit één van onze succesvolle WordPress templates. Hulp nodig? Maak dan gebruik van onze live chat. 

Eerste opzet en revisie

Met deze informatie gaan onze webdesigners direct aan de slag voor jouw bedrijf. We maken een eerste opzet van jouw website. Na het contactmoment is er natuurlijk ook ruimte voor een revisieronde. Bijvoorbeeld als je nog wat wilt laten wijzigen of toevoegen.

Oplevering

Zodra de wijzigingen en aanpassingen voor het webdesign van jouw bedrijf zijn doorgevoerd, vindt de oplevering plaats. Het duurt nu niet lang meer voordat de professionele website van jouw bedrijf online kan worden gezet. Ben je helemaal tevreden met het eindresultaat? Eventueel kunnen er nog kleine wijzigingen worden gemaakt.

Betaling

De betaling voor het webdesign van jouw bedrijf vindt bij Search Clicks achteraf plaats. Jouw volle tevredenheid is voor ons namelijk belangrijker. Zodra de betaling is afgerond wordt jouw website direct live gezet. Vanaf nu ben je vindbaar en zichtbaar in de zoekmachines.

search clicks

Webdesign bedrijf Search Clicks biedt meer dan websites alleen

Net zoals jij, wil ook ons team het beste voor jouw bedrijf. Op het gebied van professionele websites en webdesign, maar ook als het aankomt op zoekmachine optimalisatie en website onderhoud. Daarmee blijft het webdesign voor jouw bedrijf ook succesvol na de oplevering. Het onderhouden van jouw website nemen we je graag uit handen. Op deze manier kun jij je volledig concentreren op zaken die belangrijk zijn voor jouw bedrijf, doelgroep en klanten.

Zodra het webdesign voor jouw bedrijf wordt opgeleverd, is er feitelijk gezien direct onderhoud nodig. Daarmee blijft jouw website optimaal presteren en behoud je tevens een hoge positionering binnen Google. Denk daarbij aan het doorvoeren en installeren van belangrijke updates die een positief effect hebben op de online vindbaarheid en zichtbaarheid van jouw website en bedrijf. Wil je ook gebruik maken van Google diensten?

Ook dat is mogelijk bij ons. Wij bieden onder andere zoekmachine optimalisatie in de vorm van linkbuilding en lokale SEO. Zo zorgen we er als webdesign bureau ook voor dat mensen uit de omgeving de weg weten te vinden. Wil je het aantal website bezoekers en de omzet van jouw bedrijf effectief verhogen? Wij zijn ook gespecialiseerd in Google adverteren.

Professioneel webdesign bedrijf

Ben je op zoek naar betaalbaar en professioneel webdesign voor jouw bedrijf? Vul dan vandaag nog het aanvraagformulier in op de website van Search Clicks. Wij voorzien je van een maatwerk design én een succesvolle WordPress website voor een vaste prijs. Voor een éénmalig bedrag zonder bijkomende kosten voorzien we je binnen 4 weken van een website met maar liefst 8 pagina’s. Kies uit verschillende templates die volledig Google en mobielvriendelijk zijn. Als hét webdesign bedrijf van België staat ons team voor je klaar.

 

Vul het onderstaande formulier in:

  *Privacy is gewaarborgd.

  × Kan ik je helpen?