Webdesign in Turnhout gezocht? Wij staan voor je klaar!

Zeg je een op maat gemaakte website, dan zeg je Search Clicks! Wij zijn een webdesign bedrijf in Turnhout die jou helpt met al je online diensten om het maximale uit jouw bedrijf te halen. Wij hebben veel ervaring in het bouwen van succesvolle websites. Bovenaan in de zoekresultaten staan in de zoekmachine? Wat is een beter voorbeeld dan onze eigen website! 

Search Clicks staat in België bovenaan in de zoekresultaten als het gaat om Google ads specialist en zoekmachine optimalisatie. Als hét online marketing en webdesign bedrijf in Turnhout is dat precies wat wij ook voor jou kunnen realiseren. Wij streven naar de beste online resultaten voor jouw bedrijf, want jouw succes zien we ook als ons succes! Wij hebben bewust een klein klantenbestand zodat wij alle focus hebben op de beste service die aansluit bij jouw wensen.

WEBSITE AANBOD

 • Binnen 4 weken online!
 • Max. 8 pagina's gevuld
 • Zelf je website aanpassen
 • Google vriendelijk
 • Keuze uit onze bewezen templates
 • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
 • Gespreid betalen mogelijk!

Webdesign bedrijf Turnhout: wat bieden wij?

Wij maken de beste website die past bij jouw wensen. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een goede website te hebben, hét online visitekaartje van jouw bedrijf. Door de op maat gemaakte website die wij voor jou maken, bereik jij de doelgroep die je wilt en differentieer je online jouw bedrijf van de concurrentie. Search Clicks is gespecialiseerd in het maken van websites en weten wij alles van zoekmachine optimalisatie, Google ads en linkbuilding. De mogelijkheden van de online wereld waar jouw website onderdeel van uit gaat maken kent voor ons geen geheimen meer! En heb je daarna geen zin om je website zelf te onderhouden? 

Geen probleem! Want ook daarbij helpen wij je graag. Al onze services bieden we aan tegen normale tarieven. Waarom? Omdat het kan. Een vermogen aan een website uitgeven is wel het laatste waar je op zit te wachten als je een bedrijf hebt opgestart. En met onze alles-in-één-prijs beloven wij je ook dat er geen bijkomende kosten zijn. Dus jij houdt geld over voor andere dingen die belangrijk zijn én je krijgt een professionele, op maat gemaakte website die ook Google vriendelijk is. Dat noemen wij nog eens een win-win situatie!

Jouw tevredenheid is ons streven en wij bieden de beste service voor al jouw online diensten. Wij leveren kwaliteit en hechten veel waarde aan de resultaten, zoals de groei van jouw bedrijf. Met onze ervaring in het bouwen van websites met een strak design, in combinatie met zoekmachine optimalisatie en Google ads bereik je het hoogst haalbare online voor jouw bedrijf. In welke branche of markt je actief bent, maakt voor ons geen verschil. Onze specialisten staan voor je klaar!

Onze Projecten

MZC Oosterheem

Website voor nieuw geopende tandartspraktijk die nieuwe cliënten wilt aantrekken.

Allround Beauty

Nieuwe website voor beauty salon die meer dan 15 jaar bestaat. 

Intenz Hair

Nieuwe website voor kapper die is overgenomen door nieuwe eigenaar.

Wat mag je van ons verwachten?

Aanvraagformulier

Natuurlijk wil jij niet langer wachten op een mooie website laten maken turnhout voor jouw bedrijf. Als je kiest voor ons webdesign, hoef je alleen maar het aanvraagformulier in te vullen. Dit is de eerste stap naar succesvol en op maat gemaakt webdesign.

Bevestiging

Zodra we jouw aanvraag hebben ontvangen, voorzien we je zo snel mogelijk van een bevestiging. Deze ontvang je lekker eenvoudig via e-mail. Bij deze bevestiging vind je ook een link die je doorverwijst naar ons input formulier.

Input

Als webdesign bedrijf vinden we het heel belangrijk dat de website aan jouw wensen voldoet. Dit kun je aangeven in het input formulier. Daarbij kun je ook direct de door jou gewenste template voor de WordPress website selecteren.

Eerste opzet en revisie

Als we jouw input en wensen hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag met het webdesign voor jouw professionele website. Alles wordt op maat gemaakt. Heb je een specifieke huisstijl? Ook daar houden onze experts natuurlijk rekening mee. Nadat de eerste opzet is afgerond kun je gebruik maken van een revisie ronde. Bijvoorbeeld als je het webdesign nog wilt laten aanpassen of wijzigen.

Opleveren website

Zodra jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat vindt de oplevering van jouw website plaats. Natuurlijk is er nog ruimte voor kleine wijzigingen. Als hét webdesign bureau voor regio Brugge, zijn we namelijk pas tevreden als jij dat bent.

Betaling

Betalen doe je bij ons makkelijk en vertrouwd achteraf. Je hoeft geen rekening te houden met extra of bijkomende kosten. Onze webdesign prijzen zijn inclusief. Nadat de betaling is voltooid, zorgen onze webdesigners ervoor dat jouw website direct online wordt gezet.

Webdesign Bedrijf Turnhout

DE NUMMER #1 WEBDESIGN BEDRIJF IN TURNHOUT

Jij zoekt een webdesign bedrijf in Turnhout, en je vindt ons! Want als je op zoek bent naar webdesign in Turnhout, dan ga je natuurlijk voor de nummer één in België. We zijn zelfverzekerd van onze zaak en hebben een topteam klaarstaan met specialisten en experts. Daarom durven we bij Search Clicks ook te zeggen dat wij de nummer één zijn in webdesign, onderhoud en SEO dienstverlening. Met meer dan 10 jaar ervaring in het maken van websites zijn wij de online partner voor jouw bedrijf.  Een site laten maken door Search Clicks betekent geen gedoe! Jij geeft ons de informatie die wij nodig hebben en de rest kan je aan ons overlaten. 

Maak kennis met een Webdesign bedrijf in Turnhout

Je website beter vindbaar en zichtbaar maken, dat is waar wij goed in zijn. Hoe wij dat bereiken? We beginnen met een webdesign die zich onderscheidt van de concurrenten. Daarnaast kunnen we zoekmachine adverteren of zoekmachine optimalisatie zodat jouw bedrijf online meer geïnteresseerde bezoekers krijgt en je een grotere doelgroep bereikt. We leggen je graag alle mogelijkheden uit en houden je tijdens het proces op de hoogte. En wist je dat je ons ook overal en altijd kan bereiken? Onze webdesigners en SEO experts staan voor je klaar (in Turnhout), ook als jij je daar niet bevindt. Dus spreken we elkaar snel?

Vul het onderstaande formulier in:

  *Privacy is gewaarborgd.

  × Kan ik je helpen?