Webdesign Antwerpen bij Search Clicks

Search Clicks is jouw webdesign bedrijf in Antwerpen. Ons team van experts is gespecialiseerd in het bouwen van professionele websites met een aansprekend design. Wij vinden het namelijk belangrijk dat online succes toegankelijk is voor elk bedrijf. Als webdesign bedrijf maken we websites op basis van bewezen en effectieve WordPress templates. Natuurlijk Google vriendelijk, mobile responsive én helemaal op maat gemaakt. Als webdesign bedrijf in Antwerpen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf en website zichtbaar en vindbaar is binnen de eerste organische resultaten van de verschillende zoekmachines.   

WEBSITE AANBOD

 • Binnen 4 weken online!
 • Max. 8 pagina's gevuld
 • Zelf je website aanpassen
 • Google vriendelijk
 • Keuze uit onze bewezen templates
 • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
 • Gespreid betalen mogelijk!

Webdesign bedrijf Antwerpen Gezocht? 

Jouw bedrijf kan niet zonder een professionele website die zijn doel bereikt. Daardoor geef je jouw concurrentie het nakijken, krijg je meer autoriteit én potentiële klanten. Want naast webdesign is Search Clicks ook jouw betrouwbare partner in zoekmachine optimalisatie, Google adverteren, linkbuilding en lokale seo. Kiezen voor webdesign in Antwerpen betekent dat je de keuze hebt uit maar liefst 8 doeltreffende WordPress templates.

De templates worden door onze experts helemaal afgestemd op jouw wensen en de doelgroep van je bedrijf. We voorzien je van een goed gevulde website met maximaal 8 pagina’s. Natuurlijk verrijkt met goede content op basis van grondige zoekwoordanalyse. Wij zorgen ervoor dat je jouw website eenvoudig zelf kunt aanpassen. Een WordPress CRM is namelijk niet alleen Google vriendelijk, maar ook gebruiksvriendelijk voor jou.

Onze Projecten

Search Clicks voorziet je altijd van een professionele website die zijn doel bereikt. Onze designs worden afgestemd op de huisstijl van jouw bedrijf. Natuurlijk houden we ook rekening met de doelgroep en zorgen we voor zoekmachine optimalisatie. Jouw website is altijd online vindbaar.

Omdat wij waarde hechten aan kwaliteit in plaats van kwantiteit, houden we onze klantenkring klein. Dat betekent dat onze webdesigners voldoende tijd en aandacht kunnen besteden aan jouw professionele website. Kiezen voor Search Clicks webdesign betekent dat je al binnen 4 weken kunt genieten van een mooie website.

Zo kun je niet alleen een goede indruk maken met jouw bedrijf, maar zorg je er ook voor dat potentiële en nieuwe klanten je online kunnen vinden. Onze websites worden mobile responsief afgeleverd. Zo hoef je geen relevante bezoekers te missen. Daarnaast verhoog je de autoriteit van jouw bedrijf en kun je serieus de strijd aangaan met de concurrentie.

MZC Oosterheem

Website voor nieuw geopende tandartspraktijk die nieuwe cliënten wilt aantrekken.

Allround Beauty

Nieuwe website voor beauty salon die meer dan 15 jaar bestaat. 

Intenz Hair

Nieuwe website voor kapper die is overgenomen door nieuwe eigenaar.

Wat kun je verwachten?

Aanvraagformulier

Wil je een professionele website laten maken met een effectief webdesign? Vul dan hieronder het aanvraagformulier in. Wij voorzien je zo snel mogelijk van een bevestiging.

Bevestiging

Zodra onze webdesigners jouw aanvraagformulier hebben ontvangen, beantwoorden we deze met een bevestiging en een link naar het inputformulier. Deze ontvang je per e-mail.  

Input

Op dit formulier kun je kenbaar maken wat jouw wensen zijn met betrekking tot ons webdesign in Antwerpen. Van huisstijl en bedrijfslogo’s tot aan de gewenste pagina’s. Op het inputformulier kun je ook een template selecteren. Je hebt de keuze uit 8 verschillende. 

Eerste opzet en revisie

Onze experts beginnen direct met het maken van jouw maatwerk website. Natuurlijk geheel volgens jouw behoeften en wensen. Zodra de eerste opzet gereed is, kun je gebruik maken van revisies. Bijvoorbeeld als je iets wilt laten toevoegen of juist wilt laten verwijderen. 

Opleveren website

Als webdesign bedrijf in Antwerpen vinden we het heel belangrijk dat jij 100% tevreden bent. We staan immers voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. De oplevering vindt plaats na 4 weken. Natuurlijk is er ook nog gelegenheid voor het doorvoeren van kleine wijzigingen. 

Betaling

Zodra de betaling voor jouw webdesign en website is voltooid, plaatsen we de website voor jouw bedrijf direct online. Je bent vanaf dat moment zichtbaar en vindbaar voor jouw doelgroep. Wil je in delen betalen? Ook dat behoort bij ons tot de mogelijkheden. 

search clicks

WEBDESIGN ANTWERPEN BEDRIJF SEARCH CLICKS JOUW #1

Webdesign Antwerpen gezocht? Of je nu graag een professionele website voor een startend bedrijf wilt laten maken, of al wat jaren actief bent op de digitale snelweg. Search Clicks staat voor je klaar. Onze experts zijn zeer ervaren in het bouwen en ontwerpen van websites op basis van effectieve en succesvolle WordPress templates. Geheel op maat gemaakt. 

Wil je jouw website na de oplevering ook laten onderhouden door onze specialisten? Denk dan zeker eens na over onze voordelige onderhoudscontracten. Wij zorgen ervoor dat jouw website blijft voldoen aan de richtlijnen van de zoekmachines. Ook updates voeren we voor je uit. Zo hoef je niets aan het toeval over te laten als het aankomt op online prestaties. 

Goedkoop en effectief webdesign Antwerpen

Search Clicks levert betaalbare websites voor iedereen. Dat betekent natuurlijk niet dat je genoegen hoeft te nemen met minder kwaliteit. Sterker nog, onze experts en webdesigners staan voor het creëren van succesvolle websites die hun doel bereiken. Online én offline. Wil je direct brainstormen met één van onze specialisten of heb je een vraag over ons webdesign in Antwerpen? Maak dan gebruik van onze live chat.  

Vul het onderstaande formulier in:

  *Privacy is gewaarborgd.

  × Kan ik je helpen?