Website laten maken in Aalst?

Wanneer je een professioneel webdesign bedrijf zoekt in Aalst ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Search Clicks wordt je geholpen door een team van experts op het gebied van webdesign Aalst. Er is eigenlijk niks op dit gebied wat we niet voor je kunnen doen. Onze experts zorgen ervoor dat jij voor jouw bedrijf de perfect website hebt om zo professioneel op jouw klanten over te komen. Wij van Search Clicks vinden het erg belangrijk dat elk bedrijf online successen kan behalen en als wij jou hiermee kunnen helpen vinden we dat erg leuk!

WEBSITE AANBOD

  • Binnen 4 weken online!
  • Max. 8 pagina's gevuld
  • Zelf je website aanpassen
  • Google vriendelijk
  • Keuze uit onze bewezen templates
  • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
  • Gespreid betalen mogelijk!

Hoe werken wij?

De websites die we voor je maken, worden gemaakt via templates. Van deze templates is het bewezen dat ze echt werken voor bedrijven. Ze zijn zeer effectief en kunnen helemaal op jouw wensen worden afgestemd, zodat het echt jouw website wordt. Tegenwoordig is het voor de online vindbaarheid super belangrijk dat jouw website ook geschikt is voor mobiel gebruik. 

Daarom zorgen onze webdesign specialisten ervoor dat dit ook volledig geoptimaliseerd wordt en alles goed werkt. Als webdesign Aalst is zorgen we er niet alleen voor dat je website helemaal super werkt, we zorgen er ook voor dat de SEO goed geregeld is. Dit is weer belangrijk voor de organische vindbaarheid van Google. Hoe hoger in Google hoe beter. Hoe beter je SEO hoe hoger in Google. 

Onze Projecten

MZC Oosterheem

Website voor nieuw geopende tandartspraktijk die nieuwe cliënten wilt aantrekken.

Allround Beauty

Nieuwe website voor beauty salon die meer dan 15 jaar bestaat. 

Intenz Hair

Nieuwe website voor kapper die is overgenomen door nieuwe eigenaar.

Wat mag je van ons verwachten?

Aanvraagformulier

Wil je een website laten maken Aalst en daarvoor gebruik maken van webdesign Aalst Search Clicks? Dan hoef je alleen maar het onderstaande aanvraagformulier in te vullen. Daarmee leg je de basis voor een op maat gemaakte website die helemaal aan jouw wensen voldoet. 

Bevestiging

Als we de webdesign aanvraag voor jouw bedrijf hebben ontvangen, voorzien we je zo snel mogelijk van een ontvangstbevestiging. Dat doen we per e-mail. We sturen ook direct een inputformulier mee. Zo kun je jouw wensen en doelen kenbaar maken aan ons.

Input

Het inputformulier geeft je de mogelijkheid om ons te vertellen wat jouw specifieke wensen zijn. Hoe moet het webdesign voor jouw bedrijf eruit komen te zien? Zodra je de pagina’s hebt voorzien van de nodige informatie, kun je ook direct een keuze maken uit één van onze succesvolle WordPress templates. Hulp nodig? Maak dan gebruik van onze live chat. 

Eerste opzet en revisie

Met deze informatie gaan onze webdesigners direct aan de slag voor jouw bedrijf. We maken een eerste opzet van jouw website. Na het contactmoment is er natuurlijk ook ruimte voor een revisieronde. Bijvoorbeeld als je nog wat wilt laten wijzigen of toevoegen.

Oplevering

Zodra de wijzigingen en aanpassingen voor het webdesign van jouw bedrijf zijn doorgevoerd, vindt de oplevering plaats. Het duurt nu niet lang meer voordat de professionele website van jouw bedrijf online kan worden gezet. Ben je helemaal tevreden met het eindresultaat? Eventueel kunnen er nog kleine wijzigingen worden gemaakt.

Betaling

De betaling voor het webdesign van jouw bedrijf vindt bij Search Clicks achteraf plaats. Jouw volle tevredenheid is voor ons namelijk belangrijker. Zodra de betaling is afgerond wordt jouw website direct live gezet. Vanaf nu ben je vindbaar en zichtbaar in de zoekmachines.

Webdesign Aalst

Webdesign Aalst Search Clicks biedt meer dan websites alleen

Jij heb je bedrijf in Aalst zitten en hebt momenteel nog geen eigen website/webshop, maar je zou dit wel ontzettend graag willen? Dan ben je bij Search Clicks Aalst echt op de juiste plek. In deze tijd kun je echt niet meer zonder een eigen website bij je bedrijf. Het is zo belangrijk geworden. Veel mensen kijken eerst naar je bedrijf via het internet voordat ze langskomen, of ze leren je bedrijf kennen omdat ze het op het internet vinden. 

Het is daarom ook echt belangrijk om dit door een specialist te laten doen die alles wat met webdesign te maken heeft voor jou kan doen. Je kunt hierbij denken aan SEO, het maken van jouw eigen webshop/website, SEA en linkbuilding. Allemaal erg belangrijk wanneer jij je eigen webshop wilt. En wanneer je hier zelf totaal geen verstand van hebt wil je het toch het liefst door een specialist bij jou in de buurt in Aalst laten doen. 

Wanneer je al een eigen website voor je bedrijf hebt kun je nog steeds bij ons terecht voor wanneer je moeite hebt om online klanten te krijgen of gewoon meer verkeer naar je website wilt laten komen. Onze webdesign Aalst kunnen ervoor zorgen dat jouw website zo hoog mogelijk in de google zoekresultaten komt op de organische manier. Door de SEO op jouw website te verbeteren. Wil je helemaal bovenaan komen te staan en dat op zeer korte termijn, dan is dat ook geen probleem. Dit kunnen wij doen door Google advertenties te plaatsen, de SEA.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een van onze diensten als webdesign Aalst dan kun je hieronder het formulier invullen en kunnen we samen bekijken wat wij voor jouw kunnen bekijken. 

Professioneel webdesign Aalst

Ben je op zoek naar betaalbaar en professioneel webdesign voor jouw bedrijf? Vul dan vandaag nog het aanvraagformulier in op de website van Search Clicks. Wij voorzien je van een maatwerk design én een succesvolle WordPress website voor een vaste prijs. Voor een éénmalig bedrag zonder bijkomende kosten voorzien we je binnen 4 weken van een website met maar liefst 8 pagina’s. Kies uit verschillende templates die volledig Google en mobielvriendelijk zijn. Als hét webdesign Aalst van België staat ons team voor je klaar.

Vul het onderstaande formulier in:

    *Privacy is gewaarborgd.