SEO

Waarom kiezen voor een
SEO specialist?

arrow
01
Focus op je bedrijf
Focus op je bedrijf

Doe wat jij het beste doet, terwijl de SEO specialist jouw bedrijf hoog in de zoekmachine rankt!

arrow
02
Expertise
Expertise

Onze specialisten hebben 10 jaar ervaring in SEO! Profiteer van onze expertise terwijl jij aan het ondernemen bent!

03
Nieuwe klanten
Nieuwe klanten

Krijg nieuwe klanten door onze SEO specialisme en laat jouw doelgroep contact met je opnemen.

Wat houdt een SEO specialist precies in?

Heb je je ooit al eens afgevraagd wat een SEO precies is? Of weet je eigenlijk helemaal niet wat SEO überhaupt is? Als je antwoord op deze vragen ja is, maak je maar geen zorgen, want je bent beslist niet de enige met deze vragen. Wij hebben zeker meer dan eens de vraag gekregen wat een SEO specialist eigenlijk is. Uiteraard bestaan er geen domme vragen en beantwoorden we deze ook graag voor je! Dit is ook waarom we hieronder een uitleg voor je hebben gemaakt, zodat jij vanaf nu ook beter weet wat een SEO specialist precies inhoudt.

Een specialist in SEO optimalisatie is iemand, soms zelfs een bedrijf, die jou erbij helpt om de bezoekers naar je website te krijgen die je nodig hebt. Hier zorgt deze specialist voor via de natuurlijke resultaten van bijvoorbeeld Google of andere zoekmachines. Dit is wel heel kort door de bocht natuurlijk. Er zit uiteraard nog veel meer achter dan dat je zo in het eerste opzicht zou denken.

seo specialisten

SEO draait volledig om het optimaliseren van zoekmachine resultaten. Dit is vooral erg belangrijk voor als je een ondernemer bent en eigenlijk ook echt niet meer weg te denken bij een optimale website. De afkorting SEO betekent Search Engine Optimization. Search Engine Optimization zorgt er dus vrij letterlijk voor dat jouw website volledig wordt geoptimaliseerd naar de richtlijnen van verschillende zoekmachines. Zo zal jouw bedrijf beter gezien worden door de juiste doelgroep en wordt je website over het algemeen ook meer gevonden. Dit hoeft niet altijd op een landelijk niveau, maar kan zelfs al lokaal. SEO en SEO optimalisatie omvatten meerdere technieken, zoals bijvoorbeeld backlinks of gewoon al het plaatsen van video’s en teksten.

Voor een eigenaar van een bedrijf zijn er veel voordelen van Search Engine Optimization. Allereerst zorgt deze optimalisatie dat je beter wordt gevonden én gezien in verschillende zoekmachines. Ook zal het je een hogere plek in Google opleveren en zal je voortdurend natuurlijk verkeer op je website krijgen. Een ander voordeel van SEO is dat jouw website zelfs nog gebruiksvriendelijker zal worden, wat dan ook weer leidt tot meer (terugkerende) bezoekers. Jouw doelgroep zal op deze manier zelfs plezier hebben in het bezoeken van jouw website!

Wat is de rol van Search Clicks als SEO specialist?

Allereerst moet je weten wie wij precies zijn om te kunnen begrijpen wat wij eigenlijk allemaal doen. Ons webbureau is ontzettend gespecialiseerd in de marketing van zoekmachines. Al 10 jaar lang verbeteren wij voor allerlei verschillende websites en bedrijven hun positie op de ranglijsten van Google.

Onze expertise hierin is misschien ook wel de reden dat je ons zo snel hebt gevonden via Google toen je zocht naar een SEO specialist of een bureau dat hierin gespecialiseerd is.

Op deze manier laat Search Clicks jou zien dat wij ook echt ons vakgebied kennen en uiterst deskundig zijn in SEO optimalisatie. In heel Nederland staan wij bovenaan in de zoekmachines!

Wij doen dit natuurlijk niet alleen voor onszelf, maar wij doen dit ook graag voor jou en jouw bedrijf. We willen dit zelfs aan ondernemers leren! Bij ons bedrijf draait het puur en alleen om de kwaliteit van ons werk. Dit is dan ook de grootste reden dat wij onze klantenkring klein houden.

Een groot, misschien wel het grootste, bestand van klanten houden wij ons niet aan op, wij willen vooral dat de klanten die we hebben precies alle doelstellingen halen die ze voor zich zien.

Door onze klanten op deze manier te helpen en tevreden te houden, zorgen wij voor relaties met klanten van een lange duur en dit is wat wij belangrijk vinden. Wij houden ons vooral bezig met linkbuilding, maar zijn ook zeer ervaren met de optimalisatie van SEO, technische SEO audit en zoektermonderzoeken.

Door deze ervaring op verschillende vlakken kunnen wij jou het beste helpen om een hoge plek te bemachtigen in de ranglijsten van zoekmachines zoals Google. Als je dus echt een goede, hoge, succesvolle positie in de zoekresultaten op Google wilt behalen, dan kan je ons het beste inhuren om jou en je website te helpen.

Wanneer je een specialist de SEO voor jou laat doen, zal je een vrij goed rendement hiervoor terugkrijgen. Bij SEO draait het namelijk om natuurlijk verkeer. Hierdoor zal je nu en in de toekomst niet handenvol geld hoeven uitgeven aan reclame campagnes waarvan de looptijd toch niet zo lang duurt. De optimalisatie van zoekmachines zal er zelf voor zorgen dat er altijd organisch verkeer naar jouw website wordt gestuurd alle dagen van de week, de hele dag lang.

Wanneer je niks aan het toeval wilt overlaten wat betreft succes met je bedrijf, dan kies je voor iemand die zich specialiseert in SEO. Deze weet welke technieken of campagnes hij of zij moet gebruiken om te zorgen dat de resultaten van jouw website op lange termijn verbeteren. Elke campagne wordt hiervoor op maat gemaakt. Zo zal jouw website als het ware optimaal geoptimaliseerd worden!

Overigens heb jij het als ondernemer al druk genoeg met je bedrijf. SEO is daarom iets wat je beter aan een expert kan overlaten. Deze kan dan concurrentieanalyses en marktonderzoeken doen en de juiste zoekwoorden vinden voor jou bedrijf. Dit kost nu eenmaal veel tijd en expertise, daarom laat je dit over aan een specialist.

SEO wordt de beste tool voor marketing genoemd, omdat je op deze manier meer natuurlijk verkeer krijgt, een hogere omzet en meer leads. De technieken van het optimaliseren van websites door middel van SEO worden namelijk nauwkeurig toegepast, bijvoorbeeld met behulp van geografische gegevens. Zo zal het verkeer op je website ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw diensten, services of producten. Qua budget is SEO ook de slimste keuze, omdat het niet alleen nu veel oplevert, maar ook in de toekomst.

team seo
× Kan ik je helpen?