SEO Optimization bureau Search Clicks

Ben jij op zoek naar een professioneel zoekmachine optimalisatie bureau waaraan je de SEO optimization van jouw bedrijf kunt uitbesteden? Dan ben je hier in elk geval al op de juiste plek. Elke onderneming die op internet goed zichtbaar en vindbaar wil zijn voor zijn doelgroep heeft een goede website nodig. Onderdeel van een goede website is de optimalisering van de SEO

Door SEO optimization wordt jouw website namelijk beter en sneller gevonden door jouw doelgroep, wat jouw nieuwe, potentiële klanten oplevert. Je bent hier misschien terechtgekomen, omdat je de SEO optimization van jouw onderneming wilt uitbesteden aan een professioneel en ervaren bedrijf of misschien ben je hier omdat je gewoon iets meer informatie wilt over SEO optimalisatie. Bekijk onze website eens op je gemak. Search Clicks biedt namelijk alle tools om online succesvol te worden met jouw onderneming! Wij staan zelfs bekend als de beste Google specialist in België!

Ons webdesign bedrijf Search Clicks heeft de afgelopen 10 jaar veel verschillende bedrijven geholpen met hun online aanwezigheid en succes en hierdoor hebben wij gigantisch veel kennis en ervaring opgedaan. Dit zorgt ervoor dat ons team van experts jou het beste kunnen helpen om de belangrijkste elementen te krijgen die nodig zijn voor de meest effectieve SEO-strategie. 

Onze specialisten helpen er zelfs bij om de juiste zoekwoorden voor je te kiezen en ze zullen een zoekwoordonderzoek voor jouw onderneming doen. Hierbij focussen zij zich vooral op consumentenpsychologie en het zoekgedrag van jouw doelgroep. Ook zullen zij door middel van een SEO- analyse nagaan wat de meest effectieve manier is voor de SEO optimization van jouw bedrijf. Zo weten zij precies waar de meeste kansen liggen om de zoekmachine optimalisatie van jouw website te verbeteren.

Meer klanten bezoekers aanvragen
voor jouw
bedrijf!

De voordelen van SEO optimization voor jouw onderneming

SEO optimization heeft vele voordelen. Zo zal je niet alleen een goede vindbaarheid en positie in de zoekresultaten van Google krijgen, maar zal je ook nog op andere vlakken voordeel hebben van de optimalisatie van de SEO van jouw website. Ik heb ze hieronder even bij elkaar gezet.

Vertrouwen

Potentiële klanten zullen het idee krijgen dat jouw onderneming een van de beste is in jouw branche dankzij SEO optimization, omdat de website van jouw onderneming hoog scoort in de resultaten van de zoekmachines. Nog een voordeel van SEO optimization is dat dit de klant de indruk geeft dat het product of de dienst die jij aanbiedt beter is dan wat de concurrenten aanbieden. Dit komt doordat jouw aanbod letterlijk boven dat van hen zal staan. Wanneer je een professioneel bedrijf zoekt om je SEO optimization aan uit te besteden, is Search Clicks hier de ideale partner voor! Wij hebben namelijk al meer dan 10 jaar ervaring in onder anderen SEO optimization, waardoor wij jouw bedrijf optimaal kunnen helpen!

Betere ervaring

Als het aankomt op het verbeteren van jouw website en de gebruikerservaring hiervan bestaan er veel verschillende manieren om dit gedaan te krijgen. Zo kun je dus de juiste informatie op jouw website plaatsen die relevant is voor jouw publiek met eventueel ook nog afbeeldingen of video’s. Je kunt ook ervoor zorgen dat de bezoekers van jouw website makkelijk door jouw webpagina’s kunnen navigeren en dat jouw website ook goed te gebruiken is vanaf hun mobiele telefoons. Dit alles verbetert de algehele gebruikerservaring voor de klant van de website van jouw onderneming.

Gerichte kwaliteits verkeer

Een van de grootste voordelen van SEO optimization is dat het een inbound marketingstrategie is. Dit is iets heel anders dan traditionele ‘uitgaande’ marketing. Hierbij neem je namelijk contact met de consument op of ze het nu graag willen of niet. Bij SEO optimization doe je juist het tegenovergestelde. In plaats van contact met de consument op nemen ongeacht of ze dit nu willen of niet maak je het met SEO optimization juist makkelijk voor jouw doelgroep om jouw onderneming te vinden in de zoekresultaten. Wanneer mensen uit jouw doelgroep de juiste zoekwoorden gebruiken om een bepaalde dienst of product te vinden, zullen ze namelijk jouw onderneming bovenaan zien staan, waardoor ze zullen kijken naar het product of de dienst van jouw onderneming in plaats van dat ze naar een concurrent gaan.

Relevante links!

Maak ook relevante links in de tekst op jouw website. Beschrijf daarnaast ook de afbeeldingen en video’s op jouw website met alt-tags of met andere omschrijvingen ervan. Op deze manier zullen zoekmachines jouw pagina herkennen bij bepaalde relevante zoektermen die dus overeenkomen met de omschrijvingen.

Wanneer de SEO optimization van jouw website is gelukt, is het ook nog belangrijk dat andere relevante pagina’s backlinks naar de juiste pagina’s plaatsen. Hierdoor zal Google denken dat jouw website meer autoriteit heeft en je zo dus ook hoger plaatsen in de zoekresultaten.

SEO optimization? Dé sleutel tot het succes van jouw onderneming!

Veel bedrijven vinden het belangrijk om een goede, sterke aanwezigheid op internet te hebben met hun onderneming via hun website. Dit betekent namelijk succes voor hen. Succes behalen met je website kan door SEO optimization. Om dus hoog te scoren in zoekmachines zoals Google, moeten ondernemers de SEO van hun website laten optimaliseren om zo beter gevonden te worden door de doelgroep. 

Hiervoor worden strategieën toegepast die voldoen aan de criteria van Google wat betreft de volgorde van de zoekresultaten. Google bepaalt de volgorde in de zoekresultaten op basis van de laadsnelheid van de website, de beveiliging van de website en of de content van hoge kwaliteit is of niet. 

Door aan al deze factoren te voldoen, zal deze website pagina verwijzingen krijgen van andere relevante, populaire websites die jouw pagina’s graag willen delen, omdat ze deze interessant genoeg vinden. Wanneer er veel relevante en populaire websites naar de website van jouw onderneming zullen verwijzen, zal Google je ook hoger ranken in de zoekresultaten met als gevolg dat er meer organisch verkeer naar jouw website komt.

Boek een afspraak!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf om in aanmerking te komen voor een samenwerking? Boek dan direct een afspraak met een van onze SEO specialisten.

Website-audit

Wij maken een analyse van hoe de aanwezigheid van je website op dit moment is en maken hier vervolgens een uitgebreide scan van. Hieruit maken wij een implementatieplan met meetbare resultaten voor je.

Zoekwoorden Onderzoek

Onze SEO specialist zoekt uit welke zoektermen populair en relevant zijn, hierdoor weten wij precies waar jouw doelgroep op zoekt.

Concurrentie analyse

We bekijken de strategieën van jouw concurrentie en vergelijken deze dan met jouw huidige website, zodat wij erachter komen wat we wel en niet het beste kunnen gebruiken.

Strategie en optimalisatie

Door middel van een unieke strategie die precies bij jouw website past zetten wij jouw website helemaal klaar om goed gevonden te worden in de zoekmachine.

Linkbuilding

Nadat de website volledig is geoptimaliseerd voor Google, zullen wij maandelijks waarde sturen door middel van kwalitatieve en relevante links. Door onze geheime linkbuilding strategie staat jouw bedrijf binnenkort bovenaan in de zoekmachine.

FAQ

Veelgestelde vragen
over SEO optimization

🔎 Wat is SEO optimization precies?

SEO betekent zoekmachine optimalisatie. Dit is een online marketingstrategie waarbij jij of een expert in SEO zich richt op de aanwezigheid van jouw website op zoekmachines. Het gaat hierbij erom dat jouw website zo hoog mogelijk in de resultaten komt te staan, aangezien de meeste mensen alleen naar de eerste paar zoekresultaten kijken en niet verder.

Wanneer jouw website hieronder staat, loop je dus een hoop verkeer mis. Als je zelf goed begrijpt hoe SEO precies werkt, hoef je de SEO van jouw onderneming niet uit te besteden en kun je zelf verschillende strategieën gebruiken om te proberen om hogerop te komen in de zoekresultaten van diverse zoekmachines, zoals Google. Op deze manier wordt je website sneller gezien én gevonden. Organisch gevonden worden door de zoekresultaten is een van de meest cruciale manieren om verkeer naar jouw website te krijgen.

De meeste mensen vinden hun content tenslotte door zoekwoorden in te typen op zoekmachines en zo te kijken in de bovenste resultaten. Door hoog in de resultaten van bijvoorbeeld Google te scoren, kan dit ertoe leiden dat jouw website meer verkeer krijgt.

📈 Wat is eigenlijk het doel van zoekmachine optimalisatie?

Wanneer je gebruik maakt van SEO optimization is het de bedoeling dat je de kwaliteit van het verkeer wat naar jouw website komt, verbetert. Dit is niet alleen gunstig voor de consument, omdat zij zo precies vinden wat ze zoeken, maar ook voor het bedrijf, omdat dankzij SEO een groter percentage van de bezoekers relevante klanten zijn, waardoor de omzet dus kan stijgen.

Dankzij SEO optimization zullen klanten dus precies de informatie en de content vinden waar ze naar zoeken en het betreffende bedrijf zal niet alleen bezoekers krijgen van de juiste doelgroep, maar ook bezoekers die geïnteresseerd zijn in de informatie die er op de site van het bedrijf staat. Door relevante content te plaatsen op je website, en deze kan dus ook geoptimaliseerd zijn door middel van SEO optimization, zorg je ervoor dat de klant meer geneigd is om jouw product of dienst aan te schaffen. 

💻 Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO betekent Search Engine Optimization, waarbij je ervoor zorgt dat bijvoorbeeld de keywords op de pagina’s van de website overeenkomen met de meest populaire, relevante termen die de doelgroep opzoekt. Er vallen nog veel meer activiteiten onder SEO, omdat dit slechts een verzamelnaam is voor al deze activiteiten die ervoor zorgen dat de website van jouw onderneming hoger gaat scoren in de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. De afkorting SEA staat voor Search Engine Advertising en gaat vooral om het adverteren van jouw website en onderneming. Wanneer je gebruik maakt van SEA-campagnes worden de advertenties van jouw onderneming getoond in de zoekresultaten van diverse zoekmachines en zelfs boven de organische zoekresultaten!

Deze verschillende vormen van online marketing proberen er natuurlijk allebei voor te zorgen dat jouw bedrijf meer bezoekers krijgt op zijn website. Bij SEO optimization is een van de grootste voordelen dat het aantal gratis bezoekers wat je hiermee krijgt, ongelimiteerd is. Met een advertentie op Google daarentegen betaal je per bezoeker die op de advertentie klikt. Wanneer het budget hiervoor op is, verdwijnt jouw advertentie en is jouw bedrijf niet meer zichtbaar bovenaan de zoekresultaten.

💰 Waarom is het zo belangrijk om bovenaan in de zoekmachines te staan?

Bij SEO optimization gaat het er in de praktijk om dat je de kwaliteit van het verkeer naar de website van jouw onderneming verbetert.

Dit doe je door middel van organische zoekresultaten. Wanneer jouw website hogerop staat in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google zorgt dit ervoor dat wanneer iemand van jouw doelgroep een zoekwoord intypt van jouw branche jouw website als een van de bovenste resultaten tevoorschijn zal komen. Door je zoekwoorden te optimaliseren, zal je de zichtbaarheid van jouw onderneming ook online vergroten. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat je meer kans hebt om bezoekers te veranderen in klanten.

🤔 Wat is ervoor nodig om bovenaan in de zoekmachines te komen te staan?

Wanneer je bovenaan in de zoekresultaten van een zoekmachine wilt staan, is het handig om de juiste content op je site te plaatsen. Gebruik dus content die past bij jouw doelgroep en die aansluit bij de relevante zoektermen. Als jouw website een inhoud heeft van hoge kwaliteit kan dit de positie van jouw site in zoekmachines als Google verbeteren. Zorg ervoor dat je weet wat de meest populaire en relevante zoekwoorden zijn voor jouw doelgroep en gebruik deze op de meest geschikte pagina’s van jouw website hiervoor. Probeer ook de inhoud van je website zo nu en dan te updaten. Zoekmachines beschouwen een site hierdoor namelijk als relevant dus door je website actueel te houden, zal bijvoorbeeld Google je website ook relevanter vinden.

search clicks
+
ACTIEVE KLANTEN
+
TOP 10 RANKINGS

Laat SEO optimization over aan een bureau

Door SEO optimization te gebruiken, heb je de kans om betere relaties op te bouwen met je doelgroep, de ervaring van je huidige, en toekomstige, klanten te verbeteren, de autoriteit van je onderneming te vergroten ten opzichte van je concurrenten en ervoor zorgen dat je meer kwalitatief verkeer naar je website haalt, dus mensen die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in wat jouw onderneming te bieden heeft. Op deze manier zal je een grote voorsprong krijgen op de concurrentie van jouw bedrijf. Ons team van specialisten bij Search Clicks staat altijd voor je klaar om je te helpen met de SEO optimization van jouw website.

search clicks belgie
SEO optimization

Wanneer je een SEO-specialist inhuurt, zal deze de trends van jouw niche onderzoeken en analyseren en hieruit wordt vervolgens de beste strategie uitgekozen. Deze wordt dan toegepast op jouw online marketing en de SEO van jouw website en zo zal jouw positie in de zoekresultaten verbeteren. Over het algemeen is het doel om meer verkeer naar een website te krijgen door middel van het gebruiken van de relevante trefwoorden in de content op je website en door de gebruikerservaring van je website te verbeteren, zodat deze voldoet aan de criteria van verschillende zoekmachines.

Wat zijn de voordelen van een zoekmachine optimalisatie bureau?

Wanneer je de SEO van jouw website wilt laten optimaliseren, kun je dit het beste overlaten aan een SEO bureau met experts die hier al jarenlange ervaring mee hebben. Een van de grootste voordelen hieraan is dat je zelf geen tijd hoeft te steken in het uitvogelen van hoe SEO precies werkt. Dit scheelt jou, als ondernemer, veel tijd. SEO optimization is ook absoluut geen makkelijke opgave, er komt veel bij kijken om jouw website beter te laten scoren in de zoekresultaten van Google. 

Het team van experts bij Search Clicks heeft meer dan 10 jaar ervaring in onder anderen SEO optimization. Deze kennis hebben zij geleerd in Californië in de Verenigde Staten en vervolgens hebben ze deze zo toegepast dat het ook perfect past bij Belgische zoekmachines.

Waarom een zoekmachine optimalisatie bureau?

Je kan zelf uitzoeken hoe SEO optimization werkt, maar dit is lang niet altijd succesvol en moet echt op de juiste manier gedaan worden. Besteed dit werk dus liever uit aan specialist, waarbij je er zeker van bent dat het goed wordt gedaan. 

Professioneel SEO optimization

Bij Search Clicks draait het alleen maar om kwaliteit. Om dit te waarborgen nemen we een beperkt aantal nieuwe klanten aan. We hoeven niet het grootste klantenbestand te hebben zolang onze klanten maar de afgesproken doelstellingen behalen. Dat levert natuurlijk langdurige zakenrelaties op wat veel waardevoller voor ons is. Dus als jij of je bedrijf op zoek is naar meer lokale klanten, aarzel dan niet en contacteer ons of doe de SEO-analyse op onze website. Vergeet niet, de plaatsjes zijn beperkt!

Vul het onderstaande formulier in:

    *Privacy is gewaarborgd.

    × Kan ik je helpen?