Word nu ook een SEO specialist met onze SEO opleiding!

Ons bedrijf Search Clicks is inmiddels al meer dan 10 jaar bezig met onder anderen zoekmachine optimalisatie. Het kan zijn dat je onze pagina hebt gezien in de bovenste zoekresultaten van Google tijdens het zoeken naar een expert in SEO of een bureau met veel ervaring hierin. 

Ons SEO en webdesign bedrijf heeft al veel ondernemers en bedrijven geholpen om hun positie in zoekmachines, zoals Google bijvoorbeeld, te verbeteren. Bij ons draait alles om kwaliteit en de tevredenheid van de klant. Op deze pagina kun je alles lezen over de SEO opleiding die Search Clicks ook aanbiedt, waarmee jij zelf ook een specialist kan worden wat betreft zoekmachine optimalisatie.

seo check

Wat kun je verwachten van onze Google SEO opleiding?

01
De basis van SEO

Om te beginnen zullen wij jou een extensieve introductie geven over wat SEO precies is. De basis van zoekmachine optimalisatie is zo ongeveer het belangrijkste wat je moet weten. Tijdens de inleiding van onze SEO opleiding zullen wij jou leren wat zoekmachine optimalisatie precies is en waarom het zo nodig en belangrijk is voor jouw website.

02
De verschillende vormen van SEO

Wanneer je meer wilt leren over SEO en hier ervaren in wilt worden, is het uiterst belangrijk dat je ook de verschillende vormen van SEO kent. Zo bestaat er nationale en lokale SEO. Onze Google SEO opleiding zal jou volledig in detail uitleggen wat deze vormen precies zijn en wat de grootste en belangrijkste verschillen zijn.

03
Hoe verschillende zoekmachines werken

Al het harde werk wat je online doet met je onderneming maakt niks uit als zoekmachines jouw website niet kunnen vinden. Bij onze SEO opleiding leren we jou precies hoe de robots van zoekmachines door het internet zoeken en hoe ze jouw website kunnen vinden om vervolgens toe te voegen aan hun indexen.

04
Het gebruik van relevante keywords

Zonder het gebruik van de juiste zoekwoorden is SEO onvolledig. Tijdens de Google SEO opleiding leren we je dat je niet alleen moet weten hoe je de juiste zoekwoorden voor jouw website moet vinden, maar ook hoe je deze relevante zoekwoorden op de juiste manier in de inhoud van jouw website kunt gebruiken waardoor je jouw website SEO vriendelijk zal maken.

05
Linkbuilding

Tijdens onze SEO opleiding zullen we het concept en het gebruik van linkbuilding uitgebreid met je bespreken. Door middel van linkbuilding zorg je namelijk dat er meer verkeer naar jouw website wordt gelokt.

06
Het schrijven van content

Als je onze SEO opleiding volgt, leren wij je het belang van goede content. Zo wordt er tijdens de Google SEO opleiding vertelt waarom je geen plagiaat wilt gebruiken op je website.

07
Technische SEO

Wanneer je verschillende technische elementen van jouw website verbetert of toevoegt, weet Google beter waar jouw website over gaat. Zoekmachines vinden websites die volledig kloppen belangrijk. Daarom leren we je tijdens de SEO opleiding ook hoe je dit precies kan doen en aan welke technische kanten je aandacht moet besteden.

08
Optimaliseren

Onze SEO opleiding leert je dat je zowel on-page als off-page optimalisatie nodig hebt voor SEO en wij laten je een gedetailleerd inzicht in dit proces zien. Wanneer je dit goed beheerst, kan je zelf de SEO van je website doen in plaats van het uit te besteden.

Expertise in onze SEO opleiding

Wanneer je bij Search Clicks een SEO opleiding doet, zal je van de beste SEO experts van Nederland alles over SEO leren, waardoor jij er zelf ook een specialist in zal zijn. De SEO specialisten van ons team bij Search Clicks hebben eerst ervaring opgedaan in Californië in de Verenigde Staten. Hier ligt namelijk het centrum van de online marketing. Bij onze Google SEO opleiding zul je ook dingen leren die andere SEO specialisten jou misschien niet vertellen.

 Zo zal je echt een verschil kunnen maken in de SEO van de website van jouw onderneming en zelf ook hoger gaan scoren in de zoekresultaten van verschillende zoekmachines, zoals Google. De SEO specialisten van Search Clicks staan allemaal voor jou klaar zodat zij jou alles kunnen leren op het gebied van zoekmachine marketing en hoe je dit moet toepassen!

Doe nu ook de SEO opleiding

    Eerder SEO opleiding gedaan?
    NeeJa

    × Kan ik je helpen?