Ben je op zoek naar een SEO bureau voor jouw website?

Als ondernemer en beheerder van een website ben je de term SEO, Search Engine Optimization, vast en zeker al een aantal keren tegengekomen. Als goed ondernemer weet je natuurlijk inmiddels ook al waarom deze optimalisatie van je website zo ongelofelijk belangrijk is voor jouw website en daarmee jouw bedrijf. De waarde en de voordelen van SEO zijn inmiddels wel vastgesteld, maar wij begrijpen het heel goed als het hele proces in de praktijk alsnog verwarrend zou kunnen zijn.

Doordat dit proces van Search Engine Optimization zo ingewikkeld kan lijken en, heel eerlijk, ook kan zijn, is het vaak een verstandig idee om dit proces aan een SEO marketing bureau uit te besteden. Hierdoor is het uitbesteden van de optimalisatie van verschillende zoekmachines ook een aparte, standaard taak geworden die marketingbureaus uitvoeren. Dankzij deze SEO bureaus, waaronder Search Clicks, hoef jij als ondernemer niet meer talloze uren te stoppen in het leren van de benodigde vaardigheden voor dit ingewikkelde proces, maar kun je simpelweg iemand of een bedrijf inhuren om deze taken voor jou en je bedrijf uit te voeren. In dit artikel zullen wij er verder op ingaan wat een SEO marketing bureau precies is en waarom het ook een goed idee voor jou als ondernemer is om gebruik te maken van zo’n SEO bureau.

Meer klanten bezoekers aanvragen
voor jouw
bedrijf!

Wat houdt een zoekmachine optimalisatie bureau, oftewel SEO marketing bureau, precies in?

Wanneer je als ondernemer een SEO bureau inhuurt om jouw website te optimaliseren en ervoor te zorgen dat jouw website hoger zal scoren in Google, zal dit bedrijf alle taken uitvoeren die nodig zijn om dit te bereiken. Een goed SEO marketing bureau zal ervoor zorgen dat je website hoger scoort in de ranglijsten van Google, en andere zoekmachines, dat je website meer organisch verkeer krijgt op de korte én lange termijn en zal je op deze manier een hogere omzet krijgen. Door een SEO marketing bureau, zoals Search Clicks, in te huren om te werken aan de SEO van jouw website zal dit je website en bedrijf gigantisch helpen om succesvol te worden en al je doelstellingen te behalen. Wanneer je een zoekmachine optimalisatie bureau uitkiest is het belangrijk dat dit bedrijf ook legitiem is. 

 

Je wilt tenslotte dat de samenwerking een succes zal zijn en dat het goed werkt tussen jullie. Het SEO bureau wat jij inhuurt zal de goede technieken moeten toepassen om ervoor te zorgen dat jouw website meer autoriteit, verkeer en succes krijgt. Let hier dus goed op wanneer je een bedrijf uitkiest. Search Clicks heeft een team van SEO specialisten voor jou klaarstaan die jou en je bedrijf uiterst professioneel zullen helpen en ervoor zullen zorgen dat jouw onderneming zal groeien.

Boek een afspraak!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf om in aanmerking te komen voor een samenwerking? Boek dan direct een afspraak met een van onze SEO specialisten.

Website-audit

Wij maken een analyse van hoe de aanwezigheid van je website op dit moment is en maken hier vervolgens een uitgebreide scan van. Hieruit maken wij een implementatieplan met meetbare resultaten voor je.

Zoekwoorden Onderzoek

Onze SEO specialist zoekt uit welke zoektermen populair en relevant zijn, hierdoor weten wij precies waar jouw doelgroep op zoekt.

Concurrentie analyse

We bekijken de strategieën van jouw concurrentie en vergelijken deze dan met jouw huidige website, zodat wij erachter komen wat we wel en niet het beste kunnen gebruiken.

Strategie en optimalisatie

Door middel van een unieke strategie die precies bij jouw website past zetten wij jouw website helemaal klaar om goed gevonden te worden in de zoekmachine.

Linkbuilding

Nadat de website volledig is geoptimaliseerd voor Google, zullen wij maandelijks waarde sturen door middel van kwalitatieve en relevante links. Door onze geheime linkbuilding strategie staat jouw bedrijf binnenkort bovenaan in de zoekmachine.

Onze Resultaten

Zoals je inmiddels misschien wel merkt, heeft een SEO marketing bureau ontzettend veel zaken om te doen en om rekening mee te houden. Al deze ingewikkelde, maar noodzakelijke taken zorgen er uiteindelijk voor dat jouw website het beter zal gaan doen in verschillende zoekmachines, zoals Google, en dat je meer webverkeer gaat krijgen op een organische manier. Dit zijn echter niet de enige dingen waar een zoekmachine optimalisatie bureau aan denkt. Ze zullen ook beoordelen of jouw website snel genoeg laadt en werkt en bekijken of deze wel gebruiksvriendelijk is. 

Is jouw website überhaupt wel ook goed te gebruiken op een mobiele telefoon? Daarnaast zullen ze jou en je website zelfs helpen door te kijken of je wel de juiste keywords gebruikt in de content op je website. Zullen deze keywords veel zoekresultaten, en daarmee bezoekers, opleveren? Of zullen andere woorden gunstiger zijn en zorgen voor meer verkeer naar je website? Als je zelf dus helemaal de weg kwijt raakt of al bent wat betreft de SEO van je website is het dus een goed idee om een SEO bureau in te huren om je hierbij te helpen. Ook kun je onze SEO cursus eens bekijken om zo meer te leren over de optimalisatie van zoekmachines en hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Beste resultaat

SEO Is Een Continue Proces,
We Maken Het Elke Keer Waar!

01
Onsite Optimalisatie

We helpen de website-inhoud te verbeteren, zodat bezoekers duidelijk begrijpen hoe deze verband houdt met hun zoekopdracht

02
Zoekwoorden Optimalisatie

Wij kiezen zoektermen uit die hoger in Google komen die veel bezoekers genereren zodat deze allemaal jouw kant op komen!

03
Linkbuilding

Onze exclusieve linkbuilding strategieën zijn alleen beschikbaar voor ons klanten. Door onze geheime tactieken in te zetten schiet je binnen no-time naar de 1ste pagina!

99%

1ste pagina

83%

Bezoekers

66%

Aanvragen

53%

Conversie

Wat zal een SEO bureau allemaal voor jouw website regelen?

Een SEO marketing bureau doet een aantal zeer belangrijke dingen voor de websites van ondernemers. Zo zullen SEO specialisten de structuur van jouw website gaan analyseren, om te kijken of de website overzichtelijk en makkelijk in gebruik is.

 Ook zullen ze jouw website meteen optimaliseren voor je, zodat je bezoekers tevreden zijn en ook weer terug zullen komen naar jouw bedrijf. Dit zijn de taken die een SEO bureau voornamelijk uitvoert:

 • SEO specialisten analyseren de gegevens op jouw website;
 • De experts zullen verschillende fouten van zoekmachines voor jou voorkomen, zoals een error-melding bijvoorbeeld;
 • De werknemers van een SEO bureau zorgen ervoor dat de snelheid van jouw website optimaal wordt, als deze dat niet al is;
 • Ze zullen kijken of de keywords die jij gebruikt gunstig zijn voor het trekken van verkeer naar je website;
 • SEO experts checken jouw website op plagiaat;
 • Onze specialisten zullen kijken of er nog bepaalde, belangrijke pagina’s missen op jouw site die van essentieel belang zijn;
 • De SEO specialisten zullen ervoor zorgen dat het organisch webverkeer naar jouw website wordt verhoogd, door middel van Search Engine Optimization;
 • De werknemers van het SEO marketing bureau maken zelfs content voor jouw website, waardoor je ervan verzekerd kan zijn dat je website ook de juiste content bevat;
 • Experts zullen eventueel titels aanpassen, maar ook werken aan meta-omschrijvingen;
 • SEO experts zullen zich focussen op de linkbuilding op jouw website;
 • Om de website beter te laten uitzien en aantrekkelijker te maken, zullen de werknemers van het SEO bureau afbeeldingen toevoegen;
 • Als laatste zullen de specialisten in SEO ervoor zorgen dat de website van jouw onderneming het goed zal doen op elk apparaat;
seo laten uitbesteden

De werkwijze van Search Clicks

Ons SEO marketing bureau Search Clicks heeft al meer dan 10 jaar ervaring met al deze bovenstaande taken. Of het nu gaat om linkbuilding, het toepassen van de juiste technieken om de SEO van een website te verbeteren of zelfs ervoor zorgen dat jouw website ook mobiel responsief is, bij Search Clicks staat ons team van specialisten altijd voor jou klaar! Waarschijnlijk heb je ons zelfs bovenaan Google zien staan, toen je zocht naar een SEO marketing bureau. 

Wij zorgen ervoor dat bedrijven en ondernemers, op zowel een nationaal als een lokaal niveau, hoger zullen scoren in zoekmachines, zoals Google, waardoor zij meer webverkeer zullen krijgen op een organische manier. Bij ons bedrijf Search Clicks staat kwaliteit zeker weten voorop.

Onze werknemers gaan altijd te werk volgens een vaste werkwijze die wij hebben ontwikkelt. Deze hebben wij verder ontwikkelt door de jaren heen aan de hand van de ervaring die wij telkens weer opdoen. Wanneer je graag met ons wilt werken, zullen wij jouw website grondig onderzoeken en een analyse maken. Vervolgens stellen wij een plan van aanpak op en zorgen we dat we de juiste strategie uitkiezen die bij jou en jouw website past, waarmee we het meeste resultaat zullen behalen. 

Daarna checken wij nog eens opnieuw dat al onze informatie en onze strategieën zowel actueel als relevant zijn, om er zeker van te zijn dat het de juiste aanpak is voor jouw onderneming. Ook luisteren wij altijd graag naar jouw feedback! Als we samenwerken zullen we ervoor zorgen dat jouw website optimaal zal presteren en zo in no time jouw doelstellingen behaalt.

Professioneel SEO Bureau

Bij Search Clicks draait het alleen maar om kwaliteit. Om dit te waarborgen nemen we een beperkt aantal nieuwe klanten aan. We hoeven niet het grootste klantenbestand te hebben zolang onze klanten maar de afgesproken doelstellingen behalen. Dat levert natuurlijk langdurige zakenrelaties op wat veel waardevoller voor ons is. Dus als jij of je bedrijf op zoek is naar meer lokale klanten, aarzel dan niet en contacteer ons of doe de SEO-analyse op onze website. Vergeet niet, de plaatsjes zijn beperkt!

Vul het onderstaande formulier in:

  *Privacy is gewaarborgd.