Doe nu ook de SEO check en krijgt een uitgebreide SEO analyse voor jouw bedrijf!

Wil je weten of jouw bedrijf ook in aanmerking komt voor onze succesvolle, exclusieve SEO campagnes? Vul dan hieronder je gegevens in en laat controleren of jij ook gebruik kan maken van onze exclusieve SEO campagnes!

01
Vul je gegevens in

Vul het formulier in met alle gegevens die gevraagd worden. Dit zijn je naam, website, e-mail adres, telefoonnummer, de gemiddelde orderwaarde, jouw beschikbare budget en of je al eens eerder SEO hebt gedaan. Ook krijg je hier de mogelijkheid om extra informatie in te vullen, die voor ons van toepassing zou kunnen zijn.

02
Bevestiging

Wanneer je het ingevulde formulier bij ons hebt ingediend, zal je van ons een bevestiging krijgen zowel via de telefoon als via je e-mail. Zo weet je zeker dat wij een analyse zullen gaan maken over waar voor jou en je bedrijf de SEO kansen liggen. Je zal dus altijd up-to-date blijven van het proces.

03
SEO Analyse

Nadat we je hebben gebeld en gemaild om je te laten weten dat we een analyse zullen maken, starten onze experts aan deze analyse. Wij werken met een zeer uitgebreide video analyse om zo te kunnen kijken waar voor jouw website de beste kansen liggen qua zoekmachine optimalisatie.

Waarom is een SEO Check nu precies zo belangrijk?

SEO staat voor Search Engine Optimalisation, zoekmachine optimalisatie in het Nederlands. Door middel van een SEO analyse weet je of de webpagina’s van jouw bedrijf aantrekkelijk zijn voor zoekmachines, aangezien de zoekmachine optimalisatie hiervoor zorgt. Het doel van deze optimalisatie is om een webpagina zo hoog mogelijk te krijgen in de rangorde van een zoekmachine. Met een goede zoekmachine optimalisatie wordt een bedrijf dus al gauw gevonden door zijn doelgroep op verschillende zoekmachines, omdat deze website hier hoog in de rangorde staat.

Ons webdesign bureau Search Clicks helpt jou en je bedrijf hier graag mee! Dit is tevens ook de reden dat wij dit leren aan (nieuwe) ondernemers. Om jou te helpen zoekmachine optimalisatie te realiseren, bieden wij een SEO check aan voor bedrijven of ondernemers, die bijvoorbeeld een hogere, en dus betere, positie willen in de rankings van Google. Hieronder vertellen we je wat meer over wat je nu precies kunt verwachten van ons, wanneer wij een SEO analyse doen voor je.

seo check
seo marketing
Video afspelen over seo marketing
Wat gebeurt er als ik een SEO check aanvraag?

Wanneer je ons vraagt om een SEO check te doen, zal jouw website gecontroleerd worden op verschillende onderdelen. De analyse kijkt hierbij of deze onderdelen, uiteraard gerelateerd aan SEO, ook aan zoekmachine optimalisatie voldoen. Daarnaast gaan we ook nog na of een SEO campagne van ons winstgevend genoeg zal zijn voor de branche waarin jouw bedrijf zich verkeert. Dit advies geven wij kosteloos en vrijblijvend.

Onze SEO scan zal vooral naar de volgende zaken kijken:

  • De volledige score van jouw website
  • De meest cruciale fouten op verscheidene pagina’s. Zoals bijvoorbeeld missende omschrijvingen of het verkeerd gebruiken van titels en duplicaten op bepaalde plaatsen.
  • Een analyse van jouw concurrentie die nu bovenaan staan bij relevante zoektermen.
Wat houdt de SEO check precies in?

Met een SEO analyse wordt de website van jouw bedrijf onderzocht en gecontroleerd op de min- en pluspunten wat betreft zoekmachine optimalisatie. Zo krijg jij meer inzicht op je website door middel van deze scan. Na de scan zal je precies weten wat er goed is aan je site betreffende zoekmachine optimalisatie en waar er nog ruimte is voor verbetering.

Waar kunnen onze specialisten precies mee helpen?
  • Is je interesse voor onze SEO check gewekt? Bekijk dan eens onze pagina over de SEO check en vind daar het beste advies!
  • Wij zullen alles doen wat nodig is om de positie van jouw website in de rankings van de zoekmachine te verbeteren. Ons bedrijf Search Clicks houdt zich al 10 jaar bezig met zoekmachine optimalisatie, waardoor wij hier uiterst deskundig in zijn. Het kan zelfs zo zijn dat je ons bovenaan in de Google rankings hebt gevonden, wanneer je ging zoeken naar een SEO-expert.
  • Wij zorgen voor een verhoging van de positie van bedrijven en ondernemers in de zoekmachines van Google bijvoorbeeld. Bij webdesignbureau Search Clicks staat kwaliteit voorop!
Waarom is een SEO scan zo belangrijk?

Het primaire doel van de optimalisatie van zoekmachines is om een website zo hoog mogelijk te krijgen in de rangorde van een zoekmachine, zoals Google bijvoorbeeld. Hoewel er meerdere zoekmachines zijn, is Google één van de meest bekende en daarmee ook belangrijke. Google optimalisatie is hierdoor echt nodig om jou website hoog in de rankings te krijgen. Door het optimaliseren van jouw website voor een zoekmachine wordt er direct verkeer naar jouw website gegenereerd vanuit de zoekmachine zelf. Dit zorgt ervoor dat jij al het relevante verkeer naar jouw website kan leiden en zo laat je het aantal relevante bezoekers stijgen.

seo analyse
× Kan ik je helpen?