Professionele websites laten maken!

De digitale snelweg is waar klanten altijd precies vinden wat ze nodig hebben. Beter in jouw bedrijf dan natuurlijk. Het hebben van een professionele website is daarom uiterst essentieel. Dit biedt niet alleen online, maar ook offline talloze voordelen. Al helemaal als je het bouwen van professionele websites toevertrouwt aan de ervaren specialisten van Search Clicks. Na al 10 jaar lang professionele websites te bouwen, weten onze specialisten exact hoe jouw website er het beste uit moet zien. Hoe werkt dit precies?

Bij Search Clicks kan je voor een laag vast tarief een professionele website laten bouwen door onze experts. Je hoeft dus geen rekening te houden met enige extra kosten. Search Clicks biedt jou een uitgebreide, professionele website die gevonden en weergegeven zal worden in verschillende zoekmachines. Uiteraard worden onze professionele websites ook voorzien van hoogwaardige content die aansluit bij de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden. Als je een website hebt die is gemaakt door ons webdesign bedrijf Search Clicks, wilt je natuurlijk niet wachten. We leveren onze professionele websites in slechts 4 weken.

WEBSITE AANBOD

 • Binnen 4 weken online!
 • Max. 8 pagina's gevuld
 • Zelf je website aanpassen
 • Google vriendelijk
 • Keuze uit onze bewezen templates
 • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
 • Gespreid betalen mogelijk!

Laat jouw professionele websites maken waar alles al bij zit!

Een onderneming starten is al spannend genoeg. Hoewel je qua van professionaliteit niets aan het toeval wilt overlaten, wil je ook niet al te veel uitgeven aan een professionele website. Dit is ook helemaal niet nodig. Wij bieden jou een professionele website voor een alles-in-één prijs.

Hiermee kan je een goedkope, professionele website bouwen zonder extra kosten. Dit terwijl je wel een gepersonaliseerde website hebt die gemakkelijk de concurrentie in jouw branche kan en zal verslaan. Onze modellen zijn gebruiksvriendelijk en hebben zichzelf keer op keer bewezen.

Het helpt je om nog budget over te houden voor andere belangrijke dingen. Zoals bijvoorbeeld het ondertekenen van een onderhoudscontract voor jouw professionele Search Clicks-website. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud van je nieuwe website en weet je zeker dat deze optimaal blijft presteren.

Onze Projecten

Je kunt voor je professionele websites bij ons uit 6 effectieve sjablonen kiezen. Je hoeft dus alleen nog maar een keuze te maken. Onze experts passen het ontwerp volledig aan jouw wensen aan. Zo heeft jouw bedrijf een unieke, professionele website in een passende stijl. Een professionele website gemaakt door onze experts? Dan krijg je een professionele WordPress-site. De CRM is erg gebruiksvriendelijk, waardoor je eenvoudig dingen zelf kunt toevoegen, bewerken of verfijnen. Liever een professionele website met meer pagina’s? Zelfs dat kan natuurlijk bij Search Clicks!

MZC Oosterheem

Website voor nieuw geopende tandartspraktijk die nieuwe cliënten wilt aantrekken.

Allround Beauty

Nieuwe website voor beauty salon die meer dan 15 jaar bestaat. 

Intenz Hair

Nieuwe website voor kapper die is overgenomen door nieuwe eigenaar.

Wat kun je van ons verwachten?

Aanvraagformulier

Hieronder vind je een aanvraagformulier om een ​​professionele website te laten maken door een Search Clicks specialist. Vul het in en verzend het formulier vandaag nog.

Bevestiging

Zodra wij jouw verzoek om door ons een professionele website te laten bouwen hebben ontvangen, versturen wij een bevestigingsmail. Ook zit hier een tweede formulier bij, waarop je ons de gegevens en informatie kunt geven die wij nodig hebben.

Input

Dit formulier bestaat uit een aantal pagina’s waar je per pagina jouw specifieke wensen kunt aangeven. Ook kan je hier kiezen uit onze succesvolle sjablonen voor professionele websites.

Opzet en aanpassingen

Nadat wij jouw wensen en feedback hebben ontvangen, beginnen onze webdesigners direct. Er vindt een communicatiemoment plaats wanneer het eerste concept van jouw professionele website klaar is. Dit concept kan natuurlijk nog volledig veranderd worden.

Oplevering website

Hebben wij al jouw aanpassingen doorgevoerd? Dan kan je beginnen met voorbereiden op de levering van de professionele website voor jouw bedrijf.

Achteraf betalen

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Als je een door Search Clicks gebouwde professionele website hebt, hoef je pas achteraf te betalen. Zodra de betaling is gelukt, vind je jouw professionele bedrijfswebsite direct online. Dit geldt natuurlijk ook voor jouw doelgroep, je bezoekers en je klanten.

professionele websites

Professionele websites? Webdesign voor jouw bedrijf door de nummer 1 van België!

Bij Search Clicks laat je voor een lage vaste prijs een professionele WordPress website maken. Het maakt niet uit in welke branche jouw bedrijf zich bevindt. We hebben succesvolle sjablonen voor grote en kleine bedrijven. Dit zorgt ervoor dat je een effectieve en efficiënte website krijgt die zowel gevonden als gezien wordt bij zijn doelgroep.

De professionele webdesigners en SEO-experts van Search Clicks weten precies wat een professionele website moet bevatten voor jouw bedrijf. Niet alleen voor je klanten en bezoekers, maar ook voor jezelf. Omdat we met WordPress werken, kun je werken, aanpassen en wijzigen vanuit een CMS die vriendelijk in gebruik is. Lukt het nog niet helemaal of wil je je professionele website up-to-date houden? Ons team van experts staat voor je klaar!

Professionele websites

Ben je op zoek naar een onderscheidend en professioneel webdesign voor jouw bedrijf? Vul dan vandaag nog het aanvraagformulier in op de website van Search Clicks. Wij voorzien je van een maatwerk design voor een vaste prijs. Voor een éénmalig bedrag zonder bijkomende kosten voorzien we je binnen 4 weken van een autoritaire presentatie op het internet. Wil je spreken met een van onze webdesign specialisten om het optimale uit jouw website te halen? Boek dan een meeting voor een strategiesessie. Wij staan klaar om jouw bedrijf naar een volgend niveau te tillen!

Vul het onderstaande formulier in:

  *Privacy is gewaarborgd.

  × Kan ik je helpen?