over ons

Als je een website wilt laten maken voor jouw bedrijf, dan laat je dat natuurlijk bij voorkeur doen door de beste webdesigner in België. Zoals bijvoorbeeld in Brugge, Antwerpen, Hasselt of Gent. Ook voor website onderhoud en Google adverteren staan we voor je klaar. Daarnaast zijn onze experts gespecialiseerd in lokale SEO, linkbuilding en zoekmachine optimalisatie. Wil je ons direct een vraag stellen? Onze live chat is altijd bereikbaar.

wie we zijn

Meer groei voor jouw bedrijf
met Search Clicks

Met meer dan 10+ jaar ervaring is Search Clicks dé specialist in online marketing en webdesign

Het team van Search Clicks bestaat uit échte specialisten en experts. De kennis die ze hebben opgedaan binnen specifieke opleidingen en trainingen in de Verenigde Staten, hebben zij verweven met hun eigen ervaring en op maat gemaakt voor bedrijven in zowel Nederland als Belgie. Wij zijn dan ook niet voor niets de nummer één in:

 • Website design en onderhoud
 • Google adverteren
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Linkbuilding
 • Lokale SEO
Waarom kiezen voor Search Clicks?

Werk samen met een
toegewijd SEO Bedrijf!

Omdat je de SEO voor jouw bedrijf alleen wilt overlaten aan echte specialisten. Van website realisatie en onderhoud, tot aan zoekwoordanalyses, website migratie en linkbuilding.

Zoektermenonderzoek 82%
Technische SEO Audit 76%
SEO Optimalisatie 90%
Linkbuilding 100%

De experts en webdesigners van Search Clicks doen wat ze beloven. Kijk maar eens naar onze hoge Google positionering wanneer je zoekt naar een SEO-specialist in België. Het goede nieuws is dat we een plaatsje hebben gereserveerd voor jouw bedrijf. Natuurlijk bovenaan de eerste pagina van ‘s werelds meest gebruikte zoekmachine.

 

Binnen het team van Search Clicks hechten we veel waarde aan dienstverlening van de hoogste kwaliteit. Om dit te kunnen waarborgen houden we ons klantenbestand liever klein en overzichtelijk. Zo kunnen we jouw bedrijf bieden wat het nodig heeft en kunnen we gestelde doelen vlot en effectief realiseren. Een langdurige samenwerking is wat telt.

Als SEO-specialist voor kleine en grote bedrijven in België, bieden we op maat gemaakte oplossingen die tegemoetkomen aan de SEO-behoeften van jouw bedrijf. Onze specialisten in digitale marketing gebruiken innovatieve technieken die resultaatgericht en effectief zijn.

De diensten van Search Clicks lopen breed uiteen. Natuurlijk streven onze specialisten naar het leveren van de beste online resultaten voor jouw bedrijf. We zorgen niet alleen voor meer websiteverkeer, maar zetten deze ook om in conversie. Daarvoor maken we als jong en creatief marketingbureau gebruik van de beste strategieën en doelgerichte algoritmen.

De tactieken en innovaties die we gebruiken, zijn bewezen effectief. Ons team helpt je in het stellen van doelen, maar doet er ook alles aan om deze doelen te kunnen bereiken. Zo wordt het voor klanten en bezoekers heel vanzelfsprekend om te kiezen voor jouw bedrijf.

search clicks belgie

Search Clicks is onderscheidend door:

 • Maatwerk SEO-dienstverlening
 • Jouw tevredenheid is onze streven
 • Transparante en snelle communicatie
 • Toegevoegde waarde voor jouw bedrijf

Search Clicks is niet voor niets dé nummer één als het aankomt op webdesign, onderhoud. en SEO dienstverlening. Wij hechten heel veel waarde aan het leveren van kwaliteit. We willen een toegevoegde waarde zijn voor het succes van jouw bedrijf. Daarom ben je bij ons altijd zeker van een effectieve SEO-dienstverlening en een snelle één-op-één communicatie. 

Waarom voor ons kiezen?

Maatwerk website laten bouwen door Search Clicks

Het succes van jouw bedrijf begint met een goede website. Niet alleen online, maar zeker ook offline. Onze experts beschikken over een ruime ervaring. Deze kennis passen zij toe binnen het webdesign voor jouw bedrijf. Dat is mogelijk voor elke branche of markt.

Kiezen voor een maatwerk WordPress website van Search Clicks voorziet je van veel voordelen. Onze websites kun je eenvoudig zelf beheren en onderhouden. Wil je de website liever up-to-date houden zonder dat je hier omkijken naar hebt? Dan kun je het onderhoud ook aan de ervaren webspecialisten van Search Clicks overlaten.

Je kiest voor een website van Search Clicks omdat je de keuze hebt uit maar liefst 8 verschillende templates. Deze worden helemaal op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Natuurlijk zijn onze templates gebruiksvriendelijk. Ze zijn mobile compatibel én goed vindbaar binnen Google en andere zoekmachines. Search Clicks biedt ook:

 • Maatwerk design WordPress website
 • 8 verschillende templates
 • Uitbreidbaar tot wel 8 extra webpagina’s
 • Zoekmachine vriendelijk en mobile design
 • Snelle oplevering binnen 31 dagen
 • All-inclusive
SEO Ramsel

Jouw bedrijf moet zich zowel online als offline kunnen differentiëren van de concurrentie. Dat is waarom je kiest voor de professionals van Search Clicks. Zij weten namelijk precies hoe ze dit voor jou kunnen realiseren aan de hand van professionele templates en websites die zijn uitgerust met de meest innovatieve functionaliteiten.

Onze all-inclusive prijs voorziet jouw bedrijf van een professioneel webdesign voor één vaste prijs. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over bijkomende bedragen of uitgaven. Wil jij ook een op maat gemaakte website laten maken die de doelgroep bereikt? Neem dan vandaag nog contact op met de specialisten van Search Clicks, of vraag een offerte aan.

Waarom voor ons kiezen?

Google adverteren? Hoezo?

Adverteren binnen Google voorziet je van bezoekers die interesse hebben in datgene wat jouw bedrijf te bieden heeft. Het opzetten van een advertentiecampagne die gericht is op de juiste doelgroep is daarbij van belang. De experts van Search Clicks ontzorgen je hierin:

 • Gericht een grotere doelgroep bereiken
 • Toename van geïnteresseerde bezoekers
 • Resultaten meten voor doeltreffende campagnes

Gericht adverteren binnen Google voorziet je van een groot bereik. Daarvoor gebruiken we targets die van toepassing zijn voor jouw bedrijf. Je bent dus altijd zeker van warm website verkeer. Dit vergroot het aantal dagelijkse bezoekers, maar natuurlijk ook de aanvragen én verkopen. Op de juiste manier Google adverteren zorgt dus uiteindelijk voor meer omzet. 

Zoekmachine adverteren plaatst jouw bedrijfswebsite bovenaan in Google

Zoekmachine adverteren laat je met een gerust hart over aan de experts van Search Clicks. Zeker wanneer je jouw website vindbaar en zichtbaar wilt maken binnen de eerste zoekresultaten. Daardoor profiteert jouw bedrijf van meer geïnteresseerde bezoekers, conversie en omzet. Dit bereiken onze specialisten met op maat gemaakte campagnes.

Wil je ook doeltreffend adverteren binnen Google met maatwerk advertenties en campagnes? Onze specialisten zitten voor je klaar. Onze SEO specialisten vertellen je graag over de verschillende mogelijkheden van Google adverteren voor jouw bedrijf. Zo kun ook jij optimaal profiteren van een hoge notering en rating binnen zoekmachines zoals Google. 

De specialisten van Search Clicks zijn altijd bereikbaar. Wij willen je namelijk ter woord kunnen staan wanneer jij vragen hebt. Bijvoorbeeld als je een website wilt laten maken op basis van een WordPress templates. Heb je andere vragen? Ook dan zitten onze webdesigners en SEO experts voor je klaar. Je kunt ons niet alleen bellen of mailen, maar ook een bericht sturen via WhatsApp. Wil je direct een vraag stellen aan Search Clicks? Dan kun je ook contact met ons opnemen via de live chat. Spreken wij elkaar snel?

× Kan ik je helpen?