Onze online marketing strategie

Wanneer je jouw eigen onderneming begint, is het van groot belang dat je hierbij ook zelf een professionele website hebt. Ons webdesign bedrijf Search Clicks bouwt professionele, betaalbare websites voor alle soorten bedrijven; van een startup tot een ouder bedrijf en van auto tot sieraden bedrijf. Onze websites worden met behulp van succesvolle WordPress sjablonen volledig op maat gemaakt, waardoor elke klant een unieke website krijgt. Wij helpen ook met andere belangrijke aspecten van de online campagne van een bedrijf, zoals bijvoorbeeld de linkbuilding en SEO, maar ook de online marketing strategie die een bedrijf het beste kan toepassen. Hoe gaat dit dan precies in zijn werk?

Meer klanten bezoekers aanvragen
voor jouw
bedrijf!

Wat is een online marketing strategie precies?

Wanneer een onderneming online bepaalde doelen wil halen, wordt hier doorgaans ook een online marketing strategie voor gebruikt. Dit is een plan op de lange termijn over hoe het bedrijf, of het bedrijf waaraan de online marketing wordt uitbesteed, de online marketing gaat aanpakken. Bij een online marketing strategie kan je kiezen ia welk kanaal je de marketing zou willen doen. Dit kan bijvoorbeeld via sociale media, zoals Facebook, Instagram of Linkedin bijvoorbeeld, maar ook via email, zoekmachine resultaten, zoals die van Google of van Bing. 

Ook kan je de online marketing doen via advertenties op social media, denk aan Facebook advertenties, of toch liever via een zoekmachine, waarbij je kiest voor iets als Adwords bijvoorbeeld. Er zijn veel verschillende online marketing strategieën en wij, webdesign bedrijf Search Clicks, zal de strategie kiezen die het beste bij jouw doelen en jouw bedrijf past.

Als je de online marketing van jouw onderneming overlaat aan webdesign Search Clicks zullen wij de hele online marketing voor jouw bedrijf uit handen nemen. Als ondernemer heb je het namelijk al druk genoeg met het regelen van andere zaken, al helemaal als beginnend ondernemer.

Boek een afspraak!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf om in aanmerking te komen voor een samenwerking? Boek dan direct een afspraak met een van onze SEO specialisten.

Website-audit

Wij maken een analyse van hoe de aanwezigheid van je website op dit moment is en maken hier vervolgens een uitgebreide scan van. Hieruit maken wij een implementatieplan met meetbare resultaten voor je.

Zoekwoorden Onderzoek

Onze SEO specialist zoekt uit welke zoektermen populair en relevant zijn, hierdoor weten wij precies waar jouw doelgroep op zoekt.

Concurrentie analyse

We bekijken de strategieën van jouw concurrentie en vergelijken deze dan met jouw huidige website, zodat wij erachter komen wat we wel en niet het beste kunnen gebruiken.

Strategie en optimalisatie

Door middel van een unieke strategie die precies bij jouw website past zetten wij jouw website helemaal klaar om goed gevonden te worden in de zoekmachine.

Linkbuilding

Nadat de website volledig is geoptimaliseerd voor Google, zullen wij maandelijks waarde sturen door middel van kwalitatieve en relevante links. Door onze geheime linkbuilding strategie staat jouw bedrijf binnenkort bovenaan in de zoekmachine.

Onze Resultaten

online marketing strategie
Breng je online marketing strategie op orde

Hoe creëert Search Clicks de perfecte online marketing strategie voor jouw onderneming?

Als je de online marketing van jouw bedrijf aan ons team van specialisten in marketing overlaat, zorgen wij ervoor dat wij dé perfecte strategie hebben die precies aansluit bij jouw onderneming. Wanneer je contact met ons opneemt, gaan wij direct nadenken over wat voor een online marketing strategie onze experts het beste kunnen gebruiken voor jouw bedrijf. Bij het bepalen van deze strategie kijken wij naar een aantal aspecten van het regelen van online marketing.

De klant en doelgroep van jouw bedrijf

De klant is natuurlijk het belangrijkste onderdeel van iedere onderneming. Zonder klanten is er geen omzet en daardoor ook geen winst. Wanneer ons team van experts bij Search Clicks een strategie voor de online marketing van jouw onderneming gaat bedenken, gaan zij als eerste kijken naar de klanten van jouw bedrijf. Wie is het? Op wat voor media/ sociale media bevindt jouw doelgroep zich? Wat zijn de eisen van jouw klant?

Om een antwoord te krijgen op deze vragen doen onze specialisten een buyer persona onderzoek. Dit zorgt ervoor dan ons team van experts zowel de strategie wat betreft de content als de strategie voor de volledige online marketing kan bepalen. Dit wordt ook vaak gedaan door het nemen van enquêtes onder de klanten. Op deze manier krijgt ons team een duidelijk beeld van de doelgroep en klant die wij moeten bereiken met jouw online marketing.

De doelen van jouw bedrijf

Wat wil je graag bereiken door middel van jouw online marketing? Wil je een hogere omzet? Of gewoon meer bekendheid? Wil je meer bekendheid op een specifieke plek? Of wil je een nieuwe doelgroep aanspreken? Het is voor ons van groot belang om de doelen van je bedrijf en de online marketing te weten zodat wij precies weten waar wij ons op moeten richten. Voor verschillende doelen hebben wij ook verschillende strategieën nodig dus het is belangrijk om dit door te geven, voordat wij een online marketing strategie voor jouw bedrijf gaan kiezen. 

Search Clicks als online marketing strategie
De technologie die je wilt gebruiken

Wat voor platformen of tools zou je graag willen gebruiken voor je online marketing? Wil jij graag organisch meer verkeer naar je website krijgen via zoekresultaten van zoekmachines zoals Google? Of wil je juist dat zoveel mogelijk mensen, of juist alleen je doelgroep, advertenties van jouw bedrijf zien op sociale media of zoekmachines? Dit is voor ons van belang om te weten wat voor middelen wij het beste kunnen inzetten voor jouw online marketing campagne. Ook geeft dit alvast een goede indicatie van de kosten van jouw online marketing.

De data van jouw bedrijf

Wanneer wij te werk gaan op basis van de data van jouw bedrijf, kunnen wij beslissingen nemen op basis van bewijs van wat je bedrijf al goed, of juist fout, doet. Het kan voorkomen dat je nog geen data hebt om aan ons te laten zien, maar je zou altijd alsnog via de Zoekwoordplanner van Google onderzoek kunnen doen naar de beste manieren om jouw product of dienst aan jouw doelgroep te presenteren. Op deze manier hebben onze experts toch alvast iets om op voort te bouwen.

Jouw concurrentie

Onze experts hebben ook veel aan een concurrentie onderzoek. Hierbij wordt er onderzoek gedaan naar wat jouw concurrenten precies doen met hun producten of diensten. Je ziet hier hoe zij adverteren richting jullie doelgroep, wat voor zoekwoorden zij gebruiken of hoe zij de website hebben laten ontwerpen.

Al deze dingen kunnen onze experts alvast een idee geven van wat zij juist wel of juist niet moeten doen, liggend aan hoe goed jouw concurrentie het doet. Ook kun je door bijvoorbeeld SEMrush erachter komen wat voor een keywords jouw concurrenten gebruiken waarmee ze hoog scoren in de zoekresultaten van zoekmachines.

Jouw budget voor online marketing

Wanneer je je online marketing wilt uitbesteden aan een professioneel webdesign bedrijf, zoals Search Clicks, is het goed om van tevoren alvast je budget vast te stellen. Niet alleen weten onze experts op deze manier waar ze rekening mee moeten houden wat betreft de middelen die zij gebruiken, maar ook kom jij aan het einde van de rit niet onverwacht voor kosten te staan die eigenlijk veel hoger zijn dan jij in de eerste plaats in gedachte had. Bedenk je dus van tevoren alvast hoeveel je aan je online marketing uit wilt geven. Dit bespaart voor iedereen een hoop vervelend gedoe uiteindelijk.

De organisatie van jouw bedrijf

Marketing en de verkopen zijn samen het gezicht van jouw organisatie. De organisatie achter jouw bedrijf heeft uiteraard ook een strategie, missie en visie en de online marketing moet hierbij aansluiten.

Ga eens brainstormen over wat je precies wilt bereiken met het bedrijf, wat is je missie? Hoe wil je dit het liefst bereiken? Wil je het liefst zoveel mogelijk kenbaarheid of liever dat jouw doelgroep jouw onderneming vaak te zien krijgt? Wat past het beste bij het innerlijk van jouw bedrijf? Als je dit weet, is het voor onze experts veel makkelijker om dé perfecte online marketing strategie voor jouw onderneming te ontwikkelen. Wees dus zo duidelijk mogelijk hierin. Wij zorgen ervoor dat de strategie die je uiteindelijk kiest perfect zal aansluiten bij jouw onderneming en je de gewenste resultaten bezorgt!

google ads
Wil je ons inhuren als online marketing strategie?

Bij Search Clicks draait het alleen maar om kwaliteit. Om dit te waarborgen nemen we een beperkt aantal nieuwe klanten aan. We hoeven niet het grootste klantenbestand te hebben zolang onze klanten maar de afgesproken doelstellingen behalen. Dat levert natuurlijk langdurige zakenrelaties op wat veel waardevoller voor ons is. Dus als jij of je bedrijf op zoek is naar meer lokale klanten, aarzel dan niet en contacteer ons of doe de SEO-analyse op onze website. Vergeet niet, de plaatsjes zijn beperkt!

Vul het onderstaande formulier in:

    *Privacy is gewaarborgd.

    × Kan ik je helpen?