Search Clicks als online marketing bureau

Online marketing is ontzettend belangrijk deze tijd. Aangezien bijna alles online gebeurt, is marketing ook naar het internet gegaan. Niet iedereen is even goed als het om een internet marketing gaat. Daarom zijn er bedrijven die de marketing op het internet voor je kunnen doen, een online marketing bureau. 

Online marketing is het promoten van jouw dienst of product alleen dan online via het internet. Online marketing kan je via verschillende platformen doen bijvoorbeeld via de sociale media: Facebook en Instagram. Dit kan ook via SEO, SEO is via de organische manier van google bovenaan te komen in Google. SEO staat voor Search Engine Optimization. Het doel van SEO is zo hoog mogelijk in Google te komen. Het liefste wil je natuurlijk helemaal bovenaan. 

SEO kost ten opzichte van SEA geen geld. Daarbij komt dan wel, mocht op hetzelfde zoekwoord iemand een Google advertentie plaatsen die dan wel automatisch bovenaan komt te staan. Een SEA advertentie is meestal niet voor altijd. Er kunnen maximaal 4 SEA advertenties boven jouw komen te staan. Je moet ervoor zorgen dat jouw SEO de beste is op dat ene zoekwoord waar je gevonden op wil worden. Zo blijf je voor op de concurrentie. Hoe hoger je staat in Google hoe groter de kans is dat er meer verkeer naar je website komt. Bij SEA moet je per keer dat er op je link wordt geklikt een bepaald bedrag betalen. Bij SEO hoeft dat niet.   

Dit doet een online marketing bureau

Bij een online marketing bureau werken experts en specialisten op het gebied van online marketing. Bij Search Clicks helpen we jou met je SEO, zodat jij bovenaan in Google komt te staan. We zorgen voor goede professionele SEO teksten, die passen bij jouw bedrijf. Bij het maken van deze teksten kijken we naar wie jouw doelgroep is en wat je wilt bereiken met de SEO. Het online marketing bureau zorgt ervoor dat jouw SEO teksten en andere online marketing campagnes helemaal goed lopen. Bij alles wat we doen wordt gekeken vanuit het perspectief van het bedrijf. Om zo de klant echt goed te kunnen bereiken. 

Nu je weet wat een online marketing bureau is wil je vast ook weten wat een SEO bureau is. SEO is eigenlijk alles wat te maken heeft om via de organische manier van Google zo hoog mogelijk te komen. Door SEO zo goed mogelijk te gebruiken kom je zo hoog mogelijk, dit kan je zelf doen of laten doen door een online marketing bureau. SEO is een deel van de online marketing. Delen van SEO zijn Linkbuilding en zoekwoorden optimalisatie. 

Linkbuilding is eigenlijk ervoor zorgen dat zoveel mogelijk andere websites linkjes naar jouw website plaatsen. Hoe meer linkjes je naar je website hebt hoe beter en hoe hoger je in Google komt te staan. Hoe meer linkjes je hebt, hoe belangrijker de website is voor Google. Het is een manier voor Google om websites van elkaar te onderscheiden. Google wil alle websites zo gelijk mogelijk behandelen, daardoor is dit een van de manieren om aan Google te laten zien dat jij een belangrijke website hebt. Omdat dit een belangrijke factor is van het SEO-systeem, is het heel belangrijk om dit regelmatig bij te houden. 

Eigenlijk kan je in deze tijd niet meer om de SEO heen als je een eigen bedrijf hebt. Bijna elk bedrijf moet het wel gebruiken om de concurrentie te verslaan. Het is zo belangrijk om te doen, omdat zo’n 95% van de mensen als eerst een zoekmachine gebruikt om informatie te vinden over een bepaald product of dienst. Daarom is dit onderdeel van de online marketing zo belangrijk geworden de laatste jaren. 

Breng je online marketing op orde

online marketing bureau

Het effect wat SEO heeft is dat het over een veel langere tijdsperiode is. Met SEA heb je natuurlijk gelijk veel bezoekers naar je website, maar zodra je advertentie weg is ben je weer weg uit de top van Google. Als je SEO goed doet en goed onderhoudt dan blijft dat voor een veel langere tijd goed. En blijf je hoog in Google te vinden. 

Een deel van SEO bestaat uit Linkbuilding, als Google veel links op andere websites naar jouw website ziet terug komen dan plaats Google jouw automatisch ook hoger. Google vindt jouw website dan belangrijk. Je moet ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk linkjes op andere webpagina’s staan naar jouw website. 

SEO werkt bij alle zoekmachines, hierdoor ben je overal online vindbaar, bij elke verschillende zoekmachine. Bij een SEA is je advertentie alleen maar te zien bij hetgeen waar je de advertentie gekocht hebt. Dus met SEO kun je dus overal op het internet vindbaar zijn. Zo kun je iedereen bereiken. 

SEA gaat natuurlijk veel sneller dan SEO, maar als je net begint met je bedrijf en je SEO is nog niet goed dan betaal je bij SEA ook meer per klik. Dus ook bij SEA moet je zorgen dat je SEO geoptimaliseerd is. Zo kan je het beste resultaat eruit halen. 

Het is altijd goed om ze te combineren. Samen geven ze het beste resultaat. Je kunt de resultaten van de een weer gebruiken om de ander te verbeteren. Als je je online marketing echt goed wil doen is het altijd goed om het uit te besteden aan een online marketing bureau. 

Search Clicks als online marketing bureau

Wij bij Search Clicks hebben al meer dan 10 jaar ervaring als het gaat om online marketing. Wij doen de online marketing voor jou voor een goede prijs. Daarnaast is ons doel dat je altijd je geld wat je aan ons betaald weer terugverdiend met de online marketing. Wij willen echt dat al onze klanten tevreden zijn nadat we met ze hebben samengewerkt. Wij hebben een liever een minder aantal klanten en dat we dan ons echt goed kunnen focussen op de klanten die we hebben en deze klanten zo goed mogelijk helpen, dan dat we ontzettend veel klanten hebben. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Bij Search Clicks weten onze experts alles op het gebied van SEO, wij gaan jou helpen om jou overal op het internet vindbaar te maken. Wij gaan kijken welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt om zo je website het beste vindbaar te maken voor jouw doelgroep. 

Wil je ons inhuren als online marketing bureau?

Als je Search Clicks wilt inhuren als online marketing bureau dan kun jij je aanmelden via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Hier vul jij de gevraagde gegevens in en kunnen wij gaan kijken hoe we jou het beste kunnen helpen met de online marketing.

Vul het onderstaande formulier in:

*Privacy is gewaarborgd.