Hoger scoren in Google met de juiste zoekmachine optimalisatie

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, wil je dolgraag dat jouw doelgroep je bedrijf kan vinden via jouw website. Uiteraard wil je dan ook zoveel mogelijk klanten. De beste manier om veel bezoekers naar jouw website te krijgen is via Google, dit is namelijk de grootste zoekmachine met 92% van alle zoekopdrachten. Als ondernemer zijn de rankings van Google dan ook erg belangrijk voor je. 

Wanneer je hier goed te zien en te vinden bent, zal dit bijdragen aan hoe succesvol je onderneming is en aan het behalen van je doelstellingen. Toen je begon te zoeken op internet naar een specialist in SEO heb je waarschijnlijk ons bedrijf Search Clicks in de bovenste zoekresultaten gevonden. Wil je jouw website ook hoger in Google? Zoek dan een expert en laat deze de SEO voor jouw website doen! Onze specialisten zijn hier al ervaren mee en zullen werk van goede kwaliteit leveren.

Onze werkwijze draait volledig om het hoger in Google komen te staan met jouw website.

Dit is niet alleen te zien aan de succesvolle technieken die we gebruiken, maar ook hoe resultaatgericht dat ons bedrijf Search Clicks is. Omdat wij kwaliteit zo hoog hebben staan, is ons streven niet om een grote klantenkring op te bouwen, maar vooral om uitstekende prestaties te leveren. Dit zorgt er niet alleen voor dat jouw website nu hoger in Google, maar ook dat dit zo zal blijven voor nog een lange tijd. Zo ben jij er zeker van dat het succes van je website en bedrijf zal blijven bestaan en zo blijven wij een vaste en waardevolle klantenkring houden.

Boek een afspraak!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf om in aanmerking te komen voor een samenwerking? Boek dan direct een afspraak met een van onze SEO specialisten.

Website-audit

Wij maken een analyse van hoe de aanwezigheid van je website op dit moment is en maken hier vervolgens een uitgebreide scan van. Hieruit maken wij een implementatieplan met meetbare resultaten voor je.

Zoekwoorden Onderzoek

Onze SEO specialist zoekt uit welke zoektermen populair en relevant zijn, hierdoor weten wij precies waar jouw doelgroep op zoekt.

Concurrentie analyse

We bekijken de strategieën van jouw concurrentie en vergelijken deze dan met jouw huidige website, zodat wij erachter komen wat we wel en niet het beste kunnen gebruiken.

Strategie en optimalisatie

Door middel van een unieke strategie die precies bij jouw website past zetten wij jouw website helemaal klaar om goed gevonden te worden in de zoekmachine.

Linkbuilding

Nadat de website volledig is geoptimaliseerd voor Google, zullen wij maandelijks waarde sturen door middel van kwalitatieve en relevante links. Door onze geheime linkbuilding strategie staat jouw bedrijf binnenkort bovenaan in de zoekmachine.

Onze Resultaten

Wordt vindbaar in Google!

FAQ

Jouw website bovenaan in Google?
Dit zijn de meest gestelde vragen

🔎 Wat betekent SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, precies?

De afkorting SEO staat voor Search Engine Optimization. Even kort door de bocht betekent dit dat bijvoorbeeld SEO specialisten een website zodanig zullen optimaliseren dat deze hoog zal scoren in de ranglijsten van Google. SEO specialisten, zoals ons bedrijf Search Clicks zelf, gebruiken hiervoor de juiste technieken die passen bij de website en doelen van jouw onderneming. Door het toepassen van deze technieken zal de website van jouw onderneming niet alleen zichtbaar, maar ook nog eens vindbaar zijn in de zoekresultaten van Google.

📈 Wat is uiteindelijk het precieze doel van het gebruiken van SEO optimalisatie?

Het doel van het optimaliseren van websites voor zoekmachines is om ervoor te zorgen dat deze websites hoger zullen scoren in zoekmachines zoals Google. Dit houdt in dat jouw website dan als één van de bovenste resultaten van bepaalde zoektermen weergegeven zal worden. Als je graag wilt dat je website hoger zal scoren in Google dan kan je dit zeker overlaten aan ons team van specialisten in SEO bij Search Clicks.

Zo zal je niet alleen het profijt van meer dan 10 jaar ervaring hebben, maar ook nog eens de knowhow van onze exclusief opgeleide specialisten in SEO optimalisatie. Door deze belangrijke taak aan ons bedrijf over te laten, kan je er zeker van zijn dat jouw doelen bereikt zullen worden en dat jouw website langdurig hoog in de ranglijsten van Google te vinden en te zien zal zijn.

💻 Kiezen tussen Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA)

Hoewel deze twee termen op het eerste gezicht veel op elkaar lijken, verschillen deze begrippen toch aanzienlijk veel van elkaar. Search Engine Advertising wordt gebruikt als reclame. Hier betaalt men dus om in zoekmachines, zoals Google, te kunnen adverteren. Een SEA campagne wordt altijd getoond boven een natuurlijke positie. Dit houdt in dat als je een hoge positie hebt in Google dankzij SEO, je advertenties ook hoger te zien zijn. Op deze manier werken deze twee technieken samen, maar zijn ze zeer zeker niet hetzelfde.

💰 Waarom is het dan zo belangrijk om hoger in Google te staan?

Wanneer je hoger scoort in de ranglijsten van Google is het voordeel hierbij dat de doelgroep van jouw bedrijf je sneller en beter zal zien en vinden. De meeste mensen kijken alleen de eerste paar zoekresultaten als ze een zoekwoord intypen en zo worden de websites die lager scoren op Google vrijwel nooit gezien. Doordat je dankzij SEO hoger in Google zal staan, zal je website ook vaker gezien worden, waardoor je meer verkeer naar je website krijgt. Ook zal je hierdoor uiteindelijk een hogere conversie en een hogere omzet krijgen.

Als je wilt dat je onderneming succesvol(ler) wordt en zijn doelstellingen behaalt, dan is een hogere positie in Google en het gebruiken van de juiste SEO dé manier om dit te doen. Je bedrijf en succes zullen groeien.

🤔 Hoe zorg ik ervoor dat mijn website hoger scoort in Google?

Om je website hoger te laten scoren in Google zijn een aantal onderdelen die allemaal met elkaar zijn verbonden heel belangrijk. Zo is als eerste natuurlijk de content die je schrijft voor je bezoeker ontzettend belangrijk, maar het is evengoed van belang dat je de juiste keywords gebruikt in je teksten.

Ook is het belangrijk dat je gebruik van links, afbeeldingen en video content optimaal is. Is jouw website goed te bezichtigen en makkelijk in gebruik op mobiele apparaten? Heb je ervoor gezorgd dat jouw website snel genoeg werkt en dat deze een simpel te gebruiken navigatiemenu heeft? Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van de technieken die je moet gebruiken om hoger in Google te kunnen scoren. Wij bieden ook een SEO cursus voor ondernemers waarmee ze meer te weten kunnen komen over het gebruik van SEO voor een optimale website.

Hoger scoren in Google
+
ACTIEVE KLANTEN
+
TOP 10 RANKINGS

Wat kan SEO nog meer voor jou betekenen, buiten een hogere Google positie?

Hoewel een hogere positie in Google natuurlijk al heel gunstig is voor je onderneming zijn er nog meer voordelen aan het gebruiken van SEO bij je website en onderneming!

Meer klanten bezoekers aanvragen
voor jouw
bedrijf!

Een toename van het natuurlijke websiteverkeer

Een campagne gericht op zoekmachines zorgt voor meer natuurlijk verkeer, je hebt dus geen dure campagnes van SEA nodig om jouw doelgroep te bereiken. Jouw onderneming zal sneller gezien en gevonden worden, omdat je website hoog scoort in Google. Hierdoor krijg je meer verkeer zonder er veel voor te doen.

De juiste klantervaring

SEO zorgt ook dat jouw klanten een fijne ervaring hebben op jouw website, waardoor ze waarschijnlijk weer terugkomen. SEO door Search Clicks zorgt ook voor een snelle website en een makkelijke navigatie op de website. Dit zorgt er ook voor dat je hoger zal scoren in Google.

Langdurig succes

De optimalisatie en SEO van jouw website is natuurlijk, op belangrijke updates na, blijvend. De techniek die wij gebruiken om je positie in Google te verhogen heeft ook op de lange termijn een positief effect. Dit is natuurlijk alleen maar extra reden om dit alles aan een SEO bureau over te laten! Ons team van SEO specialisten staat klaar om jou te helpen met je zoekmachine optimalisatie!

Je kan niet alleen de nationale, maar ook de lokale doelgroep bereiken

Zoek je juist meer bezoekers voor je website uit de omgeving dichtbij? Lokale SEO zorgt ook voor een toename van het verkeer dat uit de buurt komt. Zo ben je niet alleen vindbaar voor je nationale doelgroep, maar ook voor je doelgroep op lokaal niveau. Doordat zij jou ook kunnen vinden, zal jouw omzet stijgen. Dit is natuurlijk iets wat je graag wilt bereiken als ondernemer.

Onze SEO specialisten zorgen dat jouw website hoger zal scoren in Google

Wij zijn niet voor niets hét SEO bureau van het land. Ons team van experts hebben niet alleen veel ervaring op dit gebied, maar zullen ook altijd met jou meedenken en jouw wensen met zich meenemen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de optimalisatie van je website wanneer je de SEO aan ons bedrijf overlaat.

Bij ons staat kwaliteit absoluut voorop. Dit is dan ook te zien aan de prestatiegerichte manier waarop wij te werk gaan. Wij zullen altijd ons uiterste best doen om precies dat resultaat te bereiken wat jij je had voorgesteld. Wij zullen hoe dan ook zorgen dat je website hoger in Google gaat. Dit alles doen wij door het correct toepassen van specifieke SEO technieken en door slim gebruik te maken van linkbuilding. 

Wil jij ook graag hoog in Google scoren met je website en zoek je hiervoor een expert in SEO? Bekijk onze website en neem vandaag nog contact op met ons zodat wij jou meer kunnen vertellen over de extensieve mogelijkheden die wij aanbieden.

Hoger scoren in Google

Bij Search Clicks draait het alleen maar om kwaliteit. Om dit te waarborgen nemen we een beperkt aantal nieuwe klanten aan. We hoeven niet het grootste klantenbestand te hebben zolang onze klanten maar de afgesproken doelstellingen behalen. Dat levert natuurlijk langdurige zakenrelaties op wat veel waardevoller voor ons is. Dus als jij of je bedrijf op zoek is naar meer lokale klanten, aarzel dan niet en contacteer ons of doe de SEO-analyse op onze website. Vergeet niet, de plaatsjes zijn beperkt!

Vul het onderstaande formulier in:

    *Privacy is gewaarborgd.

    × Kan ik je helpen?