Google Ads specialist

Opzoek naar een Google Ads specialist die jouw Google Ads kan doen? Dan ben je bij ons van Search Clicks aan het goede adres. Wij helpen je met Google Ads. Bij Search Clicks werken met een team van specialisten die veel weten over online marketing en dus ook Google Ads. Onze Google Ads specialisten willen altijd de beste kwaliteit van de Google Ads afleveren.  

Waarom een Google Ads specialist?

Waarom zou je je Google Ads uitbesteden aan een ander? Het lijkt misschien heel gemakkelijk. Even een advertentie maken en de mensen komen wel naar mijn website, dat is misschien ook wel zo wanneer je één van de weinige bedrijven bent die op dat ene zoekwoord adverteert. Maar goed, het komt tegenwoordig bijna niet meer voor dat je de enige verkoper bent van jouw product of dienst.

 Tegenwoordig, zeker nu heel veel online gebeurt heb je er heel wat concurrentie bij gekregen. En als deze concurrenten zullen ook proberen zoveel mogelijk verkeer naar hun website te halen. Daarom is het belangrijk om je Google Ads echt goed te doen! Je zou dat kunnen laten doen door een Google Ads specialist.

Google Ads specialist

Een Google Ads Specialist kan je helpen met het bepalen hoe groot het budget van je Google Ads campagne kan zijn, zodat jij er ook echt winst uit kan behalen. Een Google Ads specialist kan je ook helpen met het bepalen welke zoekwoorden het beste geschikt zijn voor jouw Google Ads campagne. Onze Google Ads specialisten kunnen je helpen om het maximale uit je Google Ads campagne te halen.

google ads specialist

De voordelen van een Google Ads specialist

Hierboven hebben we al benoemd wat een Google Ads specialist voor je kan doen, maar wat is nou eigenlijk het voordeel hiervan en heb ik hier wel voordeel aan? Je hebt hier zeker wel voordeel aan, aangezien onze experts al meer dan 10 jaar ervaring hebben op dit gebied kunnen ze je echt goed helpen. Wij weten beter dan wie dan ook hoe je die advertentie van jou boven aan de pagina op Google wilt krijgen. Ook ben je er zelf minder tijd aan kwijt. Je kunt met onze specialisten kijken welke zoekwoorden het beste werken bij jouw klanten. Samen met jouw zorgen we ervoor dat jij het beste resultaat uit de Google Ads campagne haalt. 

Een Google Ads campagne kun je ook heel specifiek richten op jouw doelgroep. Met behulp van een van onze Google Ads Specialisten kun je hebt best jouw doelgroep bereiken, zodat het meeste verkeer wat naar je website komt door de Google Ads campagne ook echt relevant verkeer is en ook echt wat wil kopen of een dienst van je afnemen. 

Je kan Google Ads gebruiken voor een hogere conversie. Ook zou je Google Ads kunnen gebruiken om bijvoorbeeld een grotere naamsbekendheid te genereren. Dat is heel belangrijk natuurlijk, want wanneer je je Google Ads campagne stop zet. Wil je wel dat je klanten weten wie je bent en wilt natuurlijk dat ze weer bij je terug komt voor een volgende aankoop.

Google ads specialist
Google ads specialist
Google Ads

Google Ads werd eerst altijd Google Adwords genoemd. Google Ads is het Advertentieplatform van Google, als je gaat adverteren op Google dan gebeurt dat via Google Ads. Je wilt natuurlijk met jouw Google advertentie dat je helemaal bovenaan staat. Op Google staan er maximaal 4 advertenties. Hoeveel Concurrentie er is op jouw product of dienst speelt veel mee op welke plek in Google je staat. 

Heb je veel concurrentie dan wordt het lastiger om helemaal bovenaan te komen staan. Als er veel concurrentie is moet je ook meer per klik gaan betalen. Bij een Google advertentie betaal je namelijk per klik. Hoeveel je per klik moet betalen hangt weer af van hoeveel concurrentie er is op het zoekwoord waar jij op adverteert. 

Een ander iets waar Google naar kijkt om de hoogte van jouw advertentie te bepalen is hoe relevant jouw website is met het zoekwoord waar jij op adverteert. Adverteer jij met een bepaald product wat je graag wilt verkopen, maar de rest van jouw website gaat over iets heel anders dan het product wat je aan het adverteren bent, dan speelt dat mee met welke positie jij krijgt van Google. 

Wat ook belangrijk is voor je positie is hoeveel er op jouw advertentie geklikt wordt ten opzichte van je concurrentie. Als je een hele lage kwaliteitsscore hebt dan betaal je meer per klik, maar als je een hoge kwaliteitsscore hebt dan betaal je weer een stuk minder per klik.

Waarom een Google Ads specialist bij Search Clicks?

Bij Search Clicks hebben we al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van online marketing en webshops bouwen. Hierdoor kunnen we onze klanten extra goed helpen. Onze Google Ads specialisten weten echt wat ze doen. En zorgen ervoor dat jouw Google advertentie helemaal bovenaan komt te staan. Zo komt er meer verkeer naar je website toe, die dan weer niet naar je concurrentie toe gaat. Dat is een goede manier om je concurrentie online te verslaan. En zo de meeste verkopen binnen te halen. 

Heb je interesse gekregen om je Google Ads te laten doen door een Google Ads specialist van Search Clicks. Vul dan onderaan de pagina het aanmeld formulier in. Onze specialisten gaan dan voor je aan de slag en gaan kijken hoe ze jou het beste kunnen helpen.

Vul het onderstaande formulier in:

*Privacy is gewaarborgd.