Betaalbaar webdesign?

Search Clicks is een webdesign bedrijf die betaalbaar webdesign levert. Ons team van experts is gespecialiseerd in het ontwerpen van websites met aantrekkelijke designs. Wij vinden het belangrijk dat alle bedrijven succesvol online kunnen aansluiten. Als betaalbaar webdesign bedrijf maken we websites op basis van bewezen en effectieve WordPress-sjablonen. Uiteraard is het Google-vriendelijk, mobielvriendelijk en volledig gepersonaliseerd. Als betaalbaar webdesign bureau maken we jouw bedrijf en website zichtbaar en verschijnen ze in de eerste organische zoekresultaten van verschillende zoekmachines.

WEBSITE AANBOD

 • Binnen 4 weken online!
 • Max. 8 pagina's gevuld
 • Zelf je website aanpassen
 • Google vriendelijk
 • Keuze uit onze bewezen templates
 • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
 • Gespreid betalen mogelijk!

Betaalbaar webdesign bureau gezocht?

Je bedrijf kan geen klanten aantrekken zonder een speciale website! Als resultaat krijg je een voorsprong op de concurrentie en krijgt je macht en potentiële klanten. Naast betaalbaar website design is Search Clicks ook een betrouwbare partner in onder andere zoekmachine optimalisatie, Google ads, linkbuilding en lokale SEO. Kiezen voor een betaalbaar webdesign van Search Clicks betekent dat je kunt kiezen uit acht of meer effectieve WordPress-sjablonen en dat allemaal voor een uiterst betaalbare prijs!

Onze experts passen het model perfect op al je wensen en de doelgroep van je bedrijf aan. Wij bieden een complete website met maximaal 8 pagina’s. Op basis van een gedetailleerde trefwoordanalyse wordt excellente content natuurlijk verrijkt. Wij zorgen ervoor dat je de website eenvoudig zelf kunt aanpassen. Zo heb je zelf ook nog de touwtjes in handen! WordPress CRM is niet alleen Google-vriendelijk, maar ook vriendelijk voor jou. Deze manier van webdesign is dus niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens altijd zelf makkelijk aan te passen, waardoor je altijd zelf de controle over jouw eigen website zal hebben.

Onze Projecten

Webdesign Search Clicks biedt altijd een professionele website om jou te helpen om je bedrijf te groeien, tegen een betaalbare prijs. Ons design is aangepast aan de visuele stijl van jouw bedrijf. Natuurlijk denken we ook aan doelgroep- en zoekmachineoptimalisatie. Jouw website zal altijd te zien en te vinden zijn voor jouw doelgroep en potentiële klanten.

MZC Oosterheem

Website voor nieuw geopende tandartspraktijk die nieuwe cliënten wilt aantrekken.

Allround Beauty

Nieuwe website voor beauty salon die meer dan 15 jaar bestaat. 

Intenz Hair

Nieuwe website voor kapper die is overgenomen door nieuwe eigenaar.

Wat mag je van ons verwachten?

Aanvraagformulier

Vul ons aanvraagformulier in en vervolgens zullen wij je zo spoedig mogelijk een bevestiging hierover sturen!

Bevestiging

Wanneer we jouw aanvraagformulier hebben ontvangen, sturen wij je een bevestiging met een link naar het inputformulier. Hier kun je alles invullen wat jij voor ogen hebt voor de website van jouw bedrijf en verdere input.

Input

Via dit formulier laat je ons jouw wensen voor de website weten. Op dit input formulier heb je ook de mogelijkheid om een WordPress template te kiezen. Wij hebben maar liefst 8 verschillende WordPress sjablonen om uit te kiezen.

Eerste opzet en revisie

Onze webdesigners gaan na de ontvangst van het formulier beginnen aan je website. Wanneer onze experts klaar zijn met de eerste opzet van jouw website kun je revisies gebruiken om dingen te laten aanpassen. Zo kan je nog je hele website laten veranderen als het niet allemaal naar wens is.

Oplevering

Wij vinden het belangrijk dat de klant tevreden is met de website. De oplevering van je website zal plaatsvinden na 4 weken, waarna je nog steeds kleine aanpassingen kunt aangeven. Snelle en goede service is belangrijk voor ons, daarom zal je de website ook al zo snel na de bestelling ontvangen.

Betaling

Wanneer wij jouw betaling in goede orde hebben ontvangen, zullen wij jouw website direct online plaatsen. Je kan het bedrag ook nog altijd in delen betalen als je dit liever wilt. De klant gaat altijd voor bij ons dus wij zullen ons vrijwel altijd aanpassen naar jouw wensen.

Betaalbaar webdesign

Betaalbaar webdesign Search Clicks biedt meer dan websites alleen

We richten ons op kwaliteit in plaats van kwantiteit, dus we hebben een kleine klantenkring. Hierdoor kunnen onze webdesigners voldoende tijd en aandacht besteden aan je zakelijke, maar betaalbare, website. Als je ervoor kiest om eens een betaalbare website te laten maken voor jouw bedrijf heb je binnen enkele weken een mooie website!

Zo maak je niet alleen een goede indruk van jouw bedrijf, maar zorg je er ook voor dat nieuwe potentiële klanten jou online goed kunnen vinden. Onze website wordt geleverd voor mobiele apparaten. Zo mis je geen enkele relevante bezoeker. Daarnaast zal je de autoriteit van het bedrijf vergroten en serieus concurreren met je concurrenten.

Betaalbaar webdesign gezocht? Of je nu een professionele website wilt voor een startup of dat je bedrijf al meerdere jaren online te vinden is. Search Clicks wacht op jou! Onze experts hebben ruime ervaring in het maken en ontwerpen van betaalbare websites op basis van effectieve en functionele WordPress templates. Puur op maat gemaakt voor jouw onderneming.

Wil je dat onze experts je site na oplevering onderhouden? Denk dus ook eens aan een betaalbaar onderhoudscontract. Wij zorgen ervoor dat de website van jouw bedrijf zal blijven voldoen aan de richtlijnen van zoekmachines. We zullen het ook updaten. Zo zal je niets hoeven missen als het gaat om online prestaties.

Professioneel Betaalbaar webdesign

Ben je op zoek naar betaalbaar en professioneel webdesign voor jouw bedrijf? Vul dan vandaag nog het aanvraagformulier in op de website van Search Clicks. Wij voorzien je van een maatwerk design én een succesvolle WordPress website voor een vaste prijs. Voor een éénmalig bedrag zonder bijkomende kosten voorzien we je binnen 4 weken van een website met maar liefst 8 pagina’s. Kies uit verschillende templates die volledig Google en mobielvriendelijk zijn. Als hét Betaalbaar webdesign van België staat ons team voor je klaar.

 

Vul het onderstaande formulier in:

  *Privacy is gewaarborgd.

  × Kan ik je helpen?